• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

hanımlarr,
kıs geldı malum,havalar kotu,
ben dısarıda yuruyus yapıyordum,
evınde spor aletı olmayan bayanlar nasıl spor yapmayı dusunuyorsunuz bana da tavsıyede bulunur musunuz?

Bence tomurcuk güzel bir tavsiyede bulundu. Buna ek pilates yapabilirsin netten acip birde leslie yapıyor çoğunlukla bayanlar memnunlar denemekte fayda var canim

Herke gunaydin ve kilo bildirimim
gecen hafta 111
bu hafta 108.9
aradaki fark 2.1
hedef 80

Supersin canim valla bi geldin pir geldin hep boyle devam et emi

pazar günleri benim de ipin ucu kaçıyo.Nehir'in dediği gibi 6 gün çalışıyoruz.Eşimle çocuğumla birlikte ancak 1 tam gün beraber olabiliyorum.Bende pazar kahvaltıda 1 açma yedim.Cumartesi yapmıştım eşim istedi diye.
Bi de akşam ablama oturmaya gittik.Orda 2 tane tatlı yedim.sütlü Nuriye. :oops: Kaçamaklarımı itiraf ettim rahatladım.
Bu hafta sıfır kaçamak ilerlemeyi planlıyorum :KK34:

Gunah cikarmak gibu ololuyor anlatmak dimi;) insan bi rahatliyor Arti yuzlesiyorsun hatanla ve bir daha hatayapma Ihtimali Azaliyor

hosbuldum arkadaslar insallah basaricaz hep beraber bende iddaliyim haberiniz olsun ben herseyden ama az az yemeyi planliyorum ve aksamlardan evde bisiklet surucem 30dakika simdilik sonra yavas yavas cogalticam insallah

BiZimde istedigimiz bu zaten ideali olan hanımlar hepimiz birbirimizin destegi ile fıstık gibi olacağız insallah:) bizim vademiz de uzun Allahin izniyle bu gunlukte en az iki yil Birlikteyiz;)

bende sayfaları okumadan önce kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 104.7
bu hafta 104.4
sonuç 300gr
hedef 70
bu hafta sonuncu oldum sanırsam:eek:şu regl dönemim geçince inş. normale döner kilo vermem çünki diyetimi aksatmıyorum 2 gündür spor yapamadım sadece dün temizlik yapınca yoruldum ama bu gün sporumuda yapıcam...

Supersin vazgecme canim gecen Hafta tbirinci olmayi da tattin sen Basarin hepimizin malumu:)

Hee miladcimbenim hedefimde dibine kadar :KK53::KK53:verebildigim yere kadar gidicem insallah ,ideal kilom 56 imis :KK53: ruyamda bilem gormedim :rolleyes::rolleyes:en dusuk hatirladim kilom 63 tu lise sondayken oda :rolleyes:

o zaman 70 olsun yeter ki bir hedefimiz olsun Ruyanda gormedin belki aynada gorursun;)

HAFTANIN BİRİNCİSİ.............................. castle...................... -2,1 kg :KK9::KK73::KK71:
HAFTANIN İKİNCİLERİ.............................ncm......................... -1,5 kg:KK55::KK73::KK6:
.......................................................................destina..................... -1,5 kg:KK49::KK9::rolleyes:
.......................................................................Nadya2.................... - 1,5 kg:KK73::KK71::D
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........................my time is now........ -1,2 kg:D:KK9::KK55:

bi isim yazdiramadim surda ya ucunculuge de raziyim yeterki milad yazsin:) :)

biz ne kadar guzel bır grubuz 12 kişilik kocamannn bir aileyizzz:KK24::KK9::KK68:
aynen canim fistik olnadan da ayrilmayacagiz insallah;)

kızlarr bu arada 12 kısı ıyı gıbı artık bu sayıda sabıtlensek mı dıyorum,cunku daha da artarsak bırbırımızı takıp edıp hatalarımızı soylemekte zorlanırız gıbı geldı,ama sadece bu benım fıkrım ,gunlugun sahıbı mılad tabıkıııı :)

merhaba ben 23 yaşında 1,79 boyunda bu gün tartıda 112,400 gördüm =( son iki senede yavas yavaş bir iki kilo ala ala tam 18 kilo Almışım artık yeter vermek istiyorum benide aranıza alırmısınız?

teşekkür ederim ama seninde boyun güzel bence fazla uzun olmak bazen dezavantaja dönebiliyor :)

işten vakit bulup giremedim uzun zamandır. kusura bakmayın bildirim de de geç kaldım sanırım bu haftanın sonuncularındanım :( ama olsun
geçen hafta:103,8
bu hafta:103,5
fark: -300gr
hedef: 70
hadi hayırlısı bakalım

Canım aynı sorun bende de var.Bende işten dönerken duraktan erken inip yarım saat en fazla kırkbeş dakika yürüyordum.Şimdi hem saatler geri alındı hava erken kararacak hemde soğudu dediğin gibi.
Nasıl spor yapacağımı kara kara düşünüyorum o_O
Bende oyle. Dun yuruyemedim yuruyus cok iyi oluyordu benim icin hem kafam dagiliyordu hemde senin gibi erken inip yuruyordum eve gelince hemen dus alinca vaktimde kaybolmuyordu salona gitsem git gel bir dolu zaman kaybi. Of of

Maalesef kacirdik birinciligi castle birinci olsun ama bende emegimin kkarsiligini fazlasiyla aldim hedefim 1 kg di
lesli 3 mil yeter diyorum

vavv tebrikler supersin neler yapiyosun
calisiyomusun bahsetsene biraz
:)
tesekkurler canim yok calismiyorum is ariyorum suan 2 hafta onceye kadar calisiyordum.biryandanda okuyorum. Bu yastan sonra hayatimi tamamen degistirmek gibi bir hatami yaptim iyi yaptim onu dusunmeklegeciyor zamanim :KK48: diyette naptigimi soruyorsan her yedigimi yaziyorum ve kalorisini hesapliyorum birde yemeklerimi kendim yapiyorum yine. yani eski duzenime dondum zayifkenki duzenime tek fark kalorilerimi yaziyorum birde bu gunluk cidden benim cok isime yaradi daha once kk forumda baska bir gruba uye olmustum ama burdaki kadar motive olamadim milad iyiki sure ve hedef koymus o banada uydugu icin cok isime yariyor tekrar hepinize ve milada cook tesekkurler :KK19:
Bu leslie apla cidden ise yariyormu soyle bir baktimda alt kata cok ses gitmezmi bunda ya
Kızlar bu hafta kilo veremeyen yok.Hepinizi tebrik ederim :KK9::KK9::KK9:
:nazar::nazar:Masallah hepimize :nazar:
ellerine zamanina saglik tomurcuk :KK19:

aynen canim fistik olnadan da ayrilmayacagiz insallah:KK66:
O gunlerde gelcek dimi milad hayali bile guzel :KK51:

merhaba ben 23 yaşında 1,79 boyunda bu gün tartıda 112,400 gördüm =( son iki senede yavas yavaş bir iki kilo ala ala tam 18 kilo Almışım artık yeter vermek istiyorum benide aranıza alırmısınız?

Bugün bildirim gunumuzdu iyi de bir gune denk geldi tomurcuk listeye ekliyor seni bende ilk sayfaya.. burda sartimiz devamlilik bildirimler ve yediklerimizi de paylasmak tabi..zaten haftaya bildirim yapmayan yada sadece kilo bildirimi icin gelenler listeden çıkıyor. Hosgeldin:)

Kahvaltı:
1 domates,1 salatalık,5 adet zeytin,2 parça peynir,2 adet tuzsuz etimek

Ara
7 adet badem

Öğlen
Kepekli tost,yeşil çay

kızlarr bu arada 12 kısı ıyı gıbı artık bu sayıda sabıtlensek mı dıyorum,cunku daha da artarsak bırbırımızı takıp edıp hatalarımızı soylemekte zorlanırız gıbı geldı,ama sadece bu benım fıkrım ,gunlugun sahıbı mılad tabıkıııı :)
Milada özelden yazdığım mesajı sana da yazayım da mesajın cevapsız kalmasın canım :KK66:
12 kişiyiz zaten en fazla 15 olalım.Düzenli paylaşımda bulunurlarsa tabi.
Nadyanın dediği gibi fazla kişi olunca takip zorlaşıyor.Birbirimizi tanımak da öyle.Kim kimdi kaç kiloydu acaba diyorum kendi kendime.Ama şuanki 12 kişinin hepsi hafızamda.
Kalabalık olunca da sayfalar yerli yersiz ilerliyor uzuyor.
Dediğim gibi en fazla 15 kişide sınır koyalım derim ben :KK66:

hepinizi yurekten kutluyorum arkadaslar herkes kilo vermis darisi basima insallah biktim artik bu kilolardan inanin dolabim kiyafet dolu ama ben hic birini giyemiyorum atmaya da kiyamiyorum hep bi gun giyerim umidiyle ama eninde sonunda giyicem onlari

Milada özelden yazdığım mesajı sana da yazayım da mesajın cevapsız kalmasın canım :KK66:
12 kişiyiz zaten en fazla 15 olalım.Düzenli paylaşımda bulunurlarsa tabi.
Nadyanın dediği gibi fazla kişi olunca takip zorlaşıyor.Birbirimizi tanımak da öyle.Kim kimdi kaç kiloydu acaba diyorum kendi kendime.Ama şuanki 12 kişinin hepsi hafızamda.
Kalabalık olunca da sayfalar yerli yersiz ilerliyor uzuyor.
Dediğim gibi en fazla 15 kişide sınır koyalım derim ben :KK66:

beni de kabul edin ne olur motivasyona cok ihtiyacim var

Back
X