Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlarr,
kıs geldı malum,havalar kotu,
ben dısarıda yuruyus yapıyordum,
evınde spor aletı olmayan bayanlar nasıl spor yapmayı dusunuyorsunuz bana da tavsıyede bulunur musunuz?
Herke gunaydin ve kilo bildirimim
gecen hafta 111
bu hafta 108.9
aradaki fark 2.1
hedef 80
pazar günleri benim de ipin ucu kaçıyo.Nehir'in dediği gibi 6 gün çalışıyoruz.Eşimle çocuğumla birlikte ancak 1 tam gün beraber olabiliyorum.Bende pazar kahvaltıda 1 açma yedim.Cumartesi yapmıştım eşim istedi diye.
Bi de akşam ablama oturmaya gittik.Orda 2 tane tatlı yedim.sütlü Nuriye.Kaçamaklarımı itiraf ettim rahatladım.
Bu hafta sıfır kaçamak ilerlemeyi planlıyorum![]()
hosbuldum arkadaslar insallah basaricaz hep beraber bende iddaliyim haberiniz olsun ben herseyden ama az az yemeyi planliyorum ve aksamlardan evde bisiklet surucem 30dakika simdilik sonra yavas yavas cogalticam insallah
bende sayfaları okumadan önce kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 104.7
bu hafta 104.4
sonuç 300gr
hedef 70
bu hafta sonuncu oldum sanırsamşu regl dönemim geçince inş. normale döner kilo vermem çünki diyetimi aksatmıyorum 2 gündür spor yapamadım sadece dün temizlik yapınca yoruldum ama bu gün sporumuda yapıcam...
Hee miladcimbenim hedefimde dibine kadarverebildigim yere kadar gidicem insallah ,ideal kilom 56 imis
ruyamda bilem gormedim
en dusuk hatirladim kilom 63 tu lise sondayken oda
![]()
HAFTANIN BİRİNCİSİ.............................. castle...................... -2,1 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ.............................ncm......................... -1,5 kg
.......................................................................destina..................... -1,5 kg
.......................................................................Nadya2.................... - 1,5 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........................my time is now........ -1,2 kg![]()
aynen canim fistik olnadan da ayrilmayacagiz insallahbiz ne kadar guzel bır grubuz 12 kişilik kocamannn bir aileyizzz![]()
merhaba ben 23 yaşında 1,79 boyunda bu gün tartıda 112,400 gördüm =( son iki senede yavas yavaş bir iki kilo ala ala tam 18 kilo Almışım artık yeter vermek istiyorum benide aranıza alırmısınız?
Bende oyle. Dun yuruyemedim yuruyus cok iyi oluyordu benim icin hem kafam dagiliyordu hemde senin gibi erken inip yuruyordum eve gelince hemen dus alinca vaktimde kaybolmuyordu salona gitsem git gel bir dolu zaman kaybi. Of ofCanım aynı sorun bende de var.Bende işten dönerken duraktan erken inip yarım saat en fazla kırkbeş dakika yürüyordum.Şimdi hem saatler geri alındı hava erken kararacak hemde soğudu dediğin gibi.
Nasıl spor yapacağımı kara kara düşünüyorum![]()
tesekkurler canim yok calismiyorum is ariyorum suan 2 hafta onceye kadar calisiyordum.biryandanda okuyorum. Bu yastan sonra hayatimi tamamen degistirmek gibi bir hatami yaptim iyi yaptim onu dusunmeklegeciyor zamanimMaalesef kacirdik birinciligi castle birinci olsun ama bende emegimin kkarsiligini fazlasiyla aldim hedefim 1 kg di
lesli 3 mil yeter diyorum
vavv tebrikler supersin neler yapiyosun
calisiyomusun bahsetsene biraz
:)
Kızlar bu hafta kilo veremeyen yok.Hepinizi tebrik ederim![]()
O gunlerde gelcek dimi milad hayali bile guzelaynen canim fistik olnadan da ayrilmayacagiz insallah![]()
merhaba ben 23 yaşında 1,79 boyunda bu gün tartıda 112,400 gördüm =( son iki senede yavas yavaş bir iki kilo ala ala tam 18 kilo Almışım artık yeter vermek istiyorum benide aranıza alırmısınız?
Masallah hepimize
ellerine zamanina saglik tomurcuk![]()
Milada özelden yazdığım mesajı sana da yazayım da mesajın cevapsız kalmasın canımkızlarr bu arada 12 kısı ıyı gıbı artık bu sayıda sabıtlensek mı dıyorum,cunku daha da artarsak bırbırımızı takıp edıp hatalarımızı soylemekte zorlanırız gıbı geldı,ama sadece bu benım fıkrım ,gunlugun sahıbı mılad tabıkıııı :)
Milada özelden yazdığım mesajı sana da yazayım da mesajın cevapsız kalmasın canım
12 kişiyiz zaten en fazla 15 olalım.Düzenli paylaşımda bulunurlarsa tabi.
Nadyanın dediği gibi fazla kişi olunca takip zorlaşıyor.Birbirimizi tanımak da öyle.Kim kimdi kaç kiloydu acaba diyorum kendi kendime.Ama şuanki 12 kişinin hepsi hafızamda.
Kalabalık olunca da sayfalar yerli yersiz ilerliyor uzuyor.
Dediğim gibi en fazla 15 kişide sınır koyalım derim ben![]()
Canım sana özelden yazdım ama görmedin sanırım.Milaaad ikinci benim yavrucugum 1,7 kg verdim yaa
Zaten her halukarda 1. castle,sen ikinciydin.Sadece ncm ve Nadya ile paylaştın koltuğunuİkinciyim yuppi bildirimi yanlis yapmisim e hergun tartilinca aklimda oyle kalmis 107,6dan 106,1 e
Aynen öyle canım tebrik ederim.1,5 kilo çok iyi 1 haftadaKiz hergun tartilinca aklimda oyle kalmis pardon canim olsun yinede iyi vermisim 1,5 kiloluk su sisesi cikmis icimden