• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bu arada eltim sancı çekerken bile zayiflamissin dedi kendisi diyet yaptigimi bilmiyor:) cok mutlu oldum aynanin onunden geçerken bakiyorumda kollar omuzlar falan kuculmus biraz :KK66:

bebeğiniz haırlı olsun canım Rabiim hayırlı evlat etsin...kilo verdiğinin farkedilmesi güzel darısı başımıza diyelim...

kızlar iki çocuklu olup herşeye yetiyorsunuz valla tebrik ediyorum sizi ben tek çocukla zor yetişiyorum herşeye ..sağolsun eşimde yardımcıdır bana yoksa napardım bilmem:KK45:geç evlilik geç anne olmak zormuş enerjim kalmamış herkes diyor ikinciyi ne zaman doğurcan sanki gelip bakcaklar:KK45:

ilk olarak diyet geçmişimden bahsetmek istiyorum ben 6 sene evlel 1 sene içersinde uzman yardımı olmadan 143 kilodan 93 kiloya düştüm ....vücudumda sarkmalar olur diye korkumdan diyeti bıraktım sadece kilo almamak için dikkat etmeye devam ettim.ve malesef son iki sene içersinde 2 kilo 3 kilo derken bir baktım tam 18 kilo almışım bu gün dolan bardak taştı ve diyet başladı :KK31:

Waaaaaww süper vermişsin 50 kiloyu.Hemde 1 senede.Maşallah canım.Aynı azmi yine bekliyoruz.1 kere başaran her zaman başarır :)

Tomurcuk aysun163 de ekleyecegiz soylemeyi unuttum
Tamamdır güzelim :)

kızlar nılufer bızım destınayla dıger gruptan arkadasımızdı,onun cenazesı vardı gecen hafta oraya yazmıstı.onun ıcın paylasımda bulunamadı,yenı lısteyı goremıyorum nerde:)
adı varmı nıluferın?
Canım nilüferin adı yok listede.Daha doğrusu ben mi atladım bilmiyorum ama Milad ekleyelim demedi.Dediğim gibi demişsede belki ben görmedim kusura bakmayın.Destinayla bir iki kere yazıştı sadece onu görebildim.Cenazesi olduğunu da bilmiyorduk haliyle.Neyse zaten Nilüferi de ekleyince tam 15 kişi oluyoruz ve liste girişi kapanıyor artık ;)

bu arada sabah kahvaltımı yazayım
2 haşlanmış yumurta
80 gr ekmek...
kahvaltıda yalnızdım bu sabah başka bişey istemedi canım...

Allah hayırlı etsin Bebeğinizi canım. Bizde dünhem oruç tuttuk. Sonra küçük beyi hastaneye kontrole götürdük. Daha akşam sofrası Yerde iken misafir haberi geldi. Hemen hazırlık falan derken 12 de yatağa zor girdim. Acaba bir tek ben mi bu kadar yoğunum diyorum kendi kendime. 7 den gece 12 ye kadar hiç oturmuyorum. Spora gerek kalmadan sikilaşıyorum....
zayıflamanın fark edilmesi güzel bir duygu

Allah kabul etsin canim.inan yalnız degilsin bende iki çocukla eltilerle kayinvalidenin eviyle ve kendisiyle ilgilenirken epey uoruluyorum ve diyorum ki heralde bu kadar hareketli Olmasaydım iki katim olmustum o yemeler yuzunden

Allah kolaylik versin canim bende senin gibi cok yogunum esim kiziyor bu yogunlukta bilgisayarda elinden dusmuyor diyor bakmasam da aklim burda kaliyor napiim benim yerimde baskasi olsa bu harekete gore kesin ayda 6-7 kilo verirdi ..ama itiraf ediyorum kizim bu sene sabahci olmasydi bende bu kadar hareketli olmazdim spor falan zor gelirdi

Al benden de o kadar burasi da bizim dukkan naparsin bos birakmak olmuyor:) saka bi yana aklim hep burda ve biliyorum ki burdaki motivasyon olmasa birakabilirim bir gun sıkılıp. Burdaki paylasimlari okudukca Şevkim artiyor

Allah anali babali buyutsun bebisinizi canim neyiniz oldu adini ne koydunuz merak ettim :KK45:zayifladigini farkeden birilerinin olmasi super ya bende her sabah aynaya bakiyorum gobegim baya kuculdu sanki cok mutlu oljyorum

Allah razi olsun fatmacim valla bir oglumuz oldu adi henüz yok babasi karar verememis henuz. Zayıflama baskül uzerinde degil ben tempolu yürümeye ve hareketliliğe bahliyorum.. hirkamin onunu kapatmak istemezdim oturuyor katlar görünüyor diye ama simdi kapatıyorum kat falan az gayet

Waaaaaww süper vermişsin 50 kiloyu.Hemde 1 senede.Maşallah canım.Aynı azmi yine bekliyoruz.1 kere başaran her zaman başarır :)

Tamamdır güzelim :)

Canım nilüferin adı yok listede.Daha doğrusu ben mi atladım bilmiyorum ama Milad ekleyelim demedi.Dediğim gibi demişsede belki ben görmedim kusura bakmayın.Destinayla bir iki kere yazıştı sadece onu görebildim.Cenazesi olduğunu da bilmiyorduk haliyle.Neyse zaten Nilüferi de ekleyince tam 15 kişi oluyoruz ve liste girişi kapanıyor artık :KK66:

Canim gözden kaçırmadin ben soylemedim nilufer diğer sayfada da pek etkin degildi gördüğüm kadariyla o yuzden daha aktif biri olur yerine diye ben bilerek eklemedim sadece haftada birkac paylasimla buz burda birbirimizi takip edemeyiz ki

Allah rahmet eylesin cenazeye yorum yapilmaz aktif olursa yinede katariz ilerde

Canim gözden kaçırmadin ben soylemedim nilufer diğer sayfada da pek etkin degildi gördüğüm kadariyla o yuzden daha aktif biri olur yerine diye ben bilerek eklemedim sadece haftada birkac paylasimla buz burda birbirimizi takip edemeyiz ki

Allah rahmet eylesin cenazeye yorum yapilmaz aktif olursa yinede katariz ilerde

Tamam canım bende geçmiş mesajlarını inceledim şimdi 3 kez mesaj yazmış bizim sayfaya biri 20 ekimde yaş kilo yazmış diğerinde destinayla mesajlaşmış birini de dün bildirim yapmış.
Dediğin gibi aktif olursa haftaya alıp listeyi kapatalım.15 kişi oluyoruz tam

Dün akşam menüm

1 kase tarhana çorbası
4 yemek kaşığı türlü
Kıvırcık salata

Ara Öğün

1 avuç karışık kuruyemiş(Badem,fındık,antep fıstığı,kaju)

günaydın kızlar önce dün akşam yemeğimi yazayım
saat 8. 45 te evdeydim
2 kaşık patates kızartması
2 kaşık ciğer
2 kaşık şehriye pilavı
1 bardak ayran
onları yiyince nasıl doydum anlatamam.
sabah kahvaltım
sabah 7 1 büyük bardak ılık su
1 fincan yeşilçay
saat 8 1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1 fincan sade nescafe

günaydın kızlar önce dün akşam yemeğimi yazayım
saat 8. 45 te evdeydim
2 kaşık patates kızartması
2 kaşık ciğer
2 kaşık şehriye pilavı
1 bardak ayran
onları yiyince nasıl doydum anlatamam.
sabah kahvaltım
sabah 7 1 büyük bardak ılık su
1 fincan yeşilçay
saat 8 1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1 fincan sade nescafe

Yediklerin cok guzel de patates yerine bol salata olsaydı daha guzel olurdu sanki

Yediklerin cok guzel de patates yerine bol salata olsaydı daha guzel olurdu sanki
evde yoktu annemde çalışıyo evde her zaman yemek bulunmuyo bende geç saatte gittiğim için ne bulursam ona saldırıyorum canım. ama bugün öğlene pırasa yemeği getirdim. önceki günden pırasa varmış görmemişim bu güne getirdim

kızlar bide ödem atmak için çay araştırdım netten elma limon tarcın çayı buldum hepsini kaynatıp içiyormusuz deneyip sonuç alanınız var mı?

kızlar bide ödem atmak için çay araştırdım netten elma limon tarcın çayı buldum hepsini kaynatıp içiyormusuz deneyip sonuç alanınız var mı?
ben biberiye içiyodum daha önceki diyetimde. yeşil çay ve yoğurtta etkili

Back
X