Iyi geceler herkese...
cumartesinden bu yana 15 sayfadan fazla gecmis birikmis.oglumu uyuttum saat 10 da neredeyse 1 saattir gecmisi okuyorum.telefondan da zor oluyor pc gibi degil.
nehirin dedigi gibi benim de pazar gunum kacamakli gecti 3 catal patates kizartmasi ile 1 dilim baklava yedim.ama eksilerdeyim sukur.tek canimi sikan sey hala regl olamamam.gecikti yine cok sikinti veriyor.karnim da sis haliyle bi rahatlasam daha cabuk gidecek kilolar.gecmisten okudugum kadariyla aklimda kalanlara cevap yazayim.giris yapmadan okumusum alinti da yapamadim begene de basamadim.
en cok aklimda kalan
nehirin verdigi kilo oldu.masallah diyorum cok iyi 2.5 kilo.tebrik ederim seni cani gonulden.motivasyonun hepimize iyi geliyor
Miladcim umarim kisa zamanda cozulur problemler.benim de tavsiyem allahumme ya vedud oku surekli.cok etkilidir tecrubeyle sabit yani
Castle ne yaptin canim sen yaa.kacamagin dibine vurmussun.valla okurken ben yoruldum.kac kaloridir o yediklerin kim bilir.bu son olsun emi.kacamak hic olmayacak degil ama cok fazlasi da diyetteki birine yakismiyor hic
bu arada benim esim de kiloyu sorun yapmayanlardandir.tanistigimizda 70 civarlariydim gerci ama evlendigimde 85 tim.117 ye kadar ciktigimda bile bisey demedi ama suan baya zayifladin hatun diyor.icten ice istiyordur tabi zayif olmami.allahtan anlayisli yoksa icime atar daha cok yerdim ben uzuntumden.
Yarin liste gunu hepimize bol eksili bildirimler diliyorum