1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

destinaaa ben sana demiştim değil mi sen benden önce ikili rakamlara düşersin diye :) tebrik ederim arkadaşım:KK50:
Daha dudusmedim hadi bakalim kim once dusecek
Herkese gunaydin hafta sonu felaketinden sonra kilo bildirimim
Gecen hafta 108.9
bu hafta 108.1
fark 800 gr.
hedef 80
umarim herkes eksiyi gorur bugun tartida :KK19:
herkese mutlu huzurlu bol yag kayipli bir hafta diliyorum :KK68:
dunku kacamaklarina ragmen

. Vermis olman buyuk basari tebrikler

UOTE="tatlitambak, post: 37593500, member: 539671"]Geçen hafta 89.6
bu hafta 88.7
aradaki fark 900 gr
ama ben dün sabah tartıldım sonuç 87. 7 idi...
ya benim kendi tartım in ayağı kırıldı onu kaldırdım. Komşunun tartışıyoruz bende bence onda da sorun var anca yere şiddetli çarpınca çalışıyor. Kocam da yeni tartı almıyor. Öyle piskopat gibi hergün tartilmaz insan diyor. Haklı da ama......
Moralim bozuldu yahu[/QUOTE] beni gecmissin ya ona bak tebrikler :KK9:

kilo bildirimimide yapayım

geçen hafta 104.4
bu hafta 102.9
fark 1.5
hedef 70
tebrikler canim bu hafta yarisiyoruz demi

kızlarr kızlarr tebrık edın beni 1 haftada 1.5 kılo almısımm!
yıne döndum 85.5 e
aferin sana nadya hic yakistiramadim :KK12::KK62::KK62:

müşterim saolsun aşure getirdi ilk aşurem üzerinden fındıklarını ve narlarını yedim sadece.
ara öğün için fazla dimi kızlar? tamamını yememeliyim dimi:KK34:

Kızlar ben listeyi yayınlıyorum.my time is now'un bildirim yapabileceğini düşünmüyorum.Yaparsa eğer yeniden güncellerim.Kimseyi bekletmeyelim...

LST.webp

HAFTANIN BİRİNCİSİ .................. redvelvetcupcake .................... -2,5 kg :D:KK55: :KK73::KK9:
HAFTANIN İKİNCİSİ...........................aysun163................................... - 2,1 kg :KK55::KK6::KK73::KK9:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ.............. milad2014..... Wetu16............. - 1,5 kg :KK73::KK55::D:KK9:

Sonunda ilk uce girdim darisi gelecek haftalarin başına. .
Kizlar hepimizi tebrik ediyorum bizim topikteki hatunlar olağanüstü çıktı.. bu azimle fistik olma fikri hicde uzak degil diye düşünüyorum artik ha ne dersiniz??

Nadya yilmak yok o aldigin 1.5 kilo ile beraber verdiklerinle bu hafta ilk uce bile girecegine inanıyorum ben.. yeter ki sen de kendine inan

wetu16 wetu16 tesekkurler canim

tomurcukkk tomurcukkk ellerine sağlık canım iyi yaptın beklememekle

Bu arada hanimlar elbette ailevi dünyevi sorunlarımız olabilir, olacak da insaniz en nihayetinde ama bu topigi gelecegimiz icin kendimize olan inancimizi yeniden kazanabilmek icin sahiplendi isek birakmayacagiz!
O hafta olağanüstü bir durum olmadikca bildirim yapamayacaksak izinli yazdiriyoruz kendimizi olur mu oglen 12de artik listeyi ve kimin nasıl sonuc elde ettiğini gorebilelim yani

Aysuncum seni tebrik ediyorum özel olarak bu hafta yeniden başlıyoruz bakim

Sonunda ilk uce girdim darisi gelecek haftalarin başına. .
Kizlar hepimizi tebrik ediyorum bizim topikteki hatunlar olağanüstü çıktı.. bu azimle fistik olma fikri hicde uzak degil diye düşünüyorum artik ha ne dersiniz??

Nadya yilmak yok o aldigin 1.5 kilo ile beraber verdiklerinle bu hafta ilk uce bile girecegine inanıyorum ben.. yeter ki sen de kendine inan

wetu16 wetu16 tesekkurler canim

tomurcukkk tomurcukkk ellerine sağlık canım iyi yaptın beklememekle

Bu arada hanimlar elbette ailevi dünyevi sorunlarımız olabilir, olacak da insaniz en nihayetinde ama bu topigi gelecegimiz icin kendimize olan inancimizi yeniden kazanabilmek icin sahiplendi isek birakmayacagiz!
O hafta olağanüstü bir durum olmadikca bildirim yapamayacaksak izinli yazdiriyoruz kendimizi olur mu oglen 12de artik listeyi ve kimin nasıl sonuc elde ettiğini gorebilelim yani
Tebrikler canım.3.lük yakıştı sana. 1.lik koltuğuna oturmak da nasip olur inşallah. :)
Bende listenin 12 ye kadar yayınlanması taraftarıyım.Bildirim yapamayacak olanlar bir önceki geceden bana özel mesajla bildirebilirler kilolarını yada sayfada paylaşsınlar.Dediğin gibi yada izinli yazılsınlar

Bu arada M my time is now ne yazmis bakamadım ama ALLAH yardımcısı olsun.. umarım bir an önce hallolur
My timenin profiline gir canım.Orda mesjlar kısmında konu açmış arasammı aramasammı diye.O konuyu okudum babasıyla ilgili sorun varmış.Küçük yaşta bırakmış ve bir daha aramamış falan.Okuyabilirsin istersen...

Tebrikler canım.3.lük yakıştı sana. 1.lik koltuğuna oturmak da nasip olur inşallah. :)
Bende listenin 12 ye kadar yayınlanması taraftarıyım.Bildirim yapamayacak olanlar bir önceki geceden bana özel mesajla bildirebilirler kilolarını yada sayfada paylaşsınlar.Dediğin gibi yada izinli yazılsınlar

My timenin profiline gir canım.Orda mesjlar kısmında konu açmış arasammı aramasammı diye.O konuyu okudum babasıyla ilgili sorun varmış.Küçük yaşta bırakmış ve bir daha aramamış falan.Okuyabilirsin istersen...

Teşekkürler canım hep beraber hedefimize adim adim yaklasalim da ilk uc tabiki değişecek her hafta.. hayirla saglikla va kalici olarak verelim inşallah..
Okudum canim herkesin başka başka oluyor ama adı dert işte kimde yokki. Cok üzüldüm Allah yardımcısı olsun umarım Rabbim ona hayırlı bir evlat verirde onu anne baba sevgisi ile buyutur..

HAFTANIN BİRİNCİSİ .................. redvelvetcupcake .................... -2,5 kg :D:KK55: :KK73::KK9:
HAFTANIN İKİNCİSİ...........................aysun163................................... - 2,1 kg :KK55::KK6::KK73::KK9:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ.............. milad2014..... Wetu16............. - 1,5 kg :KK73::KK55::D:KK9:
Tebrikler hanimlar:KK9::KK9::KK9::KK9:

tebrik eden herkese tesekkur ediyorum ama daha yolumuz uzun ayni motivasyonla devam insallah ayrica kilo veren herkesi tebrik ediyorum kizlar.
bugun biraz yogunum annem ve babam geliyor turkiyeden carsamba gunu temizlik yapiyoruz onlarda kardeslerimle cok ozledim onlari 6 aydir gormuyorum aksama girerim ancak

tebrik eden herkese tesekkur ediyorum ama daha yolumuz uzun ayni motivasyonla devam insallah ayrica kilo veren herkesi tebrik ediyorum kizlar.
bugun biraz yogunum annem ve babam geliyor turkiyeden carsamba gunu temizlik yapiyoruz onlarda kardeslerimle cok ozledim onlari 6 aydir gormuyorum aksama girerim ancak
Hadi gözün aydın Aysun.Allah kavuştursun... :KK68:
Simit istedin mi :-)

Bugün oruç olunca hal kalmadı bende yahu
eşime tartının 101 de olduğunu söyledim. Bakmaya gitti eğer kalmışsa alacak.. :KK45:
ama söz verdim ona haftada 1 gun tartilacagim diye.... o da pazatesi gunleri:63:

Merhaba kızlar,
Geç kaldım galiba:(( bugün diyetisyene gittim ve 20 günün sonunda 3,1 kilo gitmiş. 98,8 ile başladığım yolculukta şu anda 95,7 olmuşum. Yılbaşında 80 li rakamları görürüm umarım. Bu gün orucum. Akşam menüm
Ekşili köfte
Makarna
Salata
Oleeeyyyyy

dunku kacamaklarina ragmen
tesekkurler ama cuma sabahi tartildigimda eksi 1.600 du o kacamaklarla 800 almisim. Of of . Bende seni tebrik ederim:)

tebrikler kizlar :KK9::KK60::KK19::nazar: tomurcuk senindd eline saglik canim :KK60:

Back
X