Selaaam ben geldim.
aslinda isim cabuk bitti ama oglumla zaman gecirdim biraz.sonrada yemegi koydum.malum calistigim icin evde kendim cok yemek yapamiyorum kv yapiyor hep ve onun evde yiyoruz genelde.bende ozlemisim yemek yapmayi etli biber dolmasi yaptim pisiyo suan.
neyse sadede geleyim :) doktorun kapisindan iceri girdigimde hatirladi beni ve ben daha bisey demeden kilo vermissin super olmus dedi.bende dahada verecektim hocam ama arada kilo alip vermelerim oldu dedim.bu halin bile musait artik ameliyat olmaya dedi.cok sevindim.ben ameliyat gunu vermeleri 6 ayi falan bulur diye gitmistim ama daha erken oluyormus.
ailede gogus kanseri olup olmadigini sordu.halami kaybetmistik 38 yasinda gogus kanserinden.bu ameliyat riski tamamen ortadan kaldirmasada buyuk olcude kanser riskini de azaltiyormus.19 ocak tarihine ultrason verdi ve sonrasinda ameliyat planlamasi yapariz dedi.1 ay icerisinde olursun fazla bekletmeyiz dedi ve 1er kilo kadar alir toparlarim dedi.anlatti guzelce.kilo vermen iyi olmus 1 tasla 2 kus vurmus olucaz dedi.
cok mutluyum suan.2.cocugum olursa yuzde 80 emzirebilecegimi soyledi.ameliyatta kullandigi tekninle emzirme orani yukseliyormus.bundan dolayi cok ikilemde kalmistim zaten ameliyat olup olmamak konusunda.
kusura bakmayin fistiklar biraz uzun yazmis olabilirim.farkinda degilim.ameliyata kadar 5 kilo daha ver 85 olsursan super olur dedi bende hocam zaten tam gaz devam o tarihe kadar ve ondan sonrada vermeye devam edecegim insallah dedim.
Bu gittigimde daha bi isindim doktoruma daha once mesafeli ve ilgisiz gelmisti.bugun bambaskaydi.kadin benden daha cok mutlu oldu zayiflamama gayet iyi gorunuyosun deyip durdu
benden havadisler bu kadar dostlarim...
Cok sevindim senin adina hersey gonlunce olsun insallah benim kilolar her tarafima yayilmis vaziyette yani zayifladigim zaman her tarafimdan orantili gidiyo cok sukur