1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ben de sanki bir ara dinlemiştim. 37 gün mu neydi tam hatırlamıyorum balık yiyin bakın göbeğinde kalmayacak diyor.
Zaten ekmeğe karşı akşamları balık salata yersen erisin zaten :KK53:
Benim de bugun ku oglen menum balik aksam da pirasa
37 gün mü ööğğ o kadar hayatta dayanamam ben direnci kırsın diye 1 hafta yemeyi planlıyodum tabi dayanabilirsem
miladcım haklısın kaçamaklarım çok oluyo ama ben başladığım ilk günden beri neredeyse her gün kaçamak yapmışım defterimi inceleyince farkettim ...ama artık vucud kaçamak kabul etmiyor herhalde

slm kızlar bu gün menü paylaşamıcam bir aydır beklediğim günüme gittim ve günümü gün ettim:KK45:bu gün kalori ve gr hesabı olmadan bir gün geçirdim akşamda bişey yemedim az yemeye alıştığım için daha hala acıkmadım yarın diyete devam bu günü telafi için daha hafif beslenirim:KK36:

Ay Sağol canım yaaa....
ama kesintisiz uyumak istiyorum sabaha kadar

Anlıyorum seni sabahlara kadar uyuyamadigim gunler dun gibi aklimda seninkide gecicek canim.. hatta ozliceksin bebisinle geçirdiğin bu vakitleri. .

37 gün mü ööğğ o kadar hayatta dayanamam ben direnci kırsın diye 1 hafta yemeyi planlıyodum tabi dayanabilirsem
miladcım haklısın kaçamaklarım çok oluyo ama ben başladığım ilk günden beri neredeyse her gün kaçamak yapmışım defterimi inceleyince farkettim ...ama artık vucud kaçamak kabul etmiyor herhalde

Fatmam baslangicta kacamakta yapsak onceki kadar yemiyorduk o yüzden vucut tolore ediyordu ama artik az yemeye alıştı canim kaçamakları asgariye indirmek şart

Merhaba kizlar
Iftar yemeğimi yazayim
1 porsiyon ciğer şiş
Ve mezeleri
1 dilim cevizli baklava

Ara sicak cikolata

Tek baklava yiyen ben değilim:) Allah kabul etsin canım

slm kızlar bu gün menü paylaşamıcam bir aydır beklediğim günüme gittim ve günümü gün ettim:KK45:bu gün kalori ve gr hesabı olmadan bir gün geçirdim akşamda bişey yemedim az yemeye alıştığım için daha hala acıkmadım yarın diyete devam bu günü telafi için daha hafif beslenirim:KK36:

Afiyet olsun wetucum. Gunler harika kacamak gunleri.oluyor ama sonraki gun bunye sasiyor ve tatli krizleri oluyor vucut karbonhidrat istiyor canim aman dikkat:KK66:

Günaydın kizlarrr

Nerelerde herkes o_O
Dun birçok kişinin menüsü bile gelmedi.
Sayfamizi boslamayalim kızlar :KK12:

Sabah
1 yumurta
4 zeytin
1 k.k tulum peyniri
2 Cherry domates
1 sivri biber

Yeşil cay zamaniiiii

Herkese selam
Annemleri ugurladim annem babam evdeyken teli elime almak istemedim o yuzden dun hic girmedim
dunku menumu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
4-5 dilim sucukla bir yumurta
Domates
1 dilim helva
Çay
Ara öğle yok
Akşam üstü
Kahve 1 dilim ev yapımı pasta
Akşam
1 kuru patlıcan dolma
6k fırında mantar
1 kase cacık
Bu akşam ve yarın akşam nehirin corbayi içmeyi düşünüyorum anca toparlarim artıya gecmesem bari :KK17:

Afiyet olsun wetucum. Gunler harika kacamak gunleri.oluyor ama sonraki gun bunye sasiyor ve tatli krizleri oluyor vucut karbonhidrat istiyor canim aman dikkat:KK66:
evet dün çok güzel yedim ama kendimi şartlandırdığım için bu gün normal diyet beslenmeme döndüm şu ana kadarda çok şükür tatlı krizim olmadı:KK45:bu sabah tartıldım dünün etkisini merak ettim artı kilo yerine dünden 100gr eksik çıktım ben bunu maydanoz kürüne bağlıyorum çünkü salı tartılma gününden sonra benim bir kaç gün kilom yerinde sayardı ama bu hafta yerinde saymadı az az hep gitti benim tek eksiğim spor bir türlü düzenli spor yapamadım hatta bu hafta hiç yapmadım buna rağmen bu hafta sonuç fena değil birde spor yapsam çok daha ii olacak...
menümüde yazayım
bir tavada yağsız yumurta
33gr peynir
70gr ekmek
bir lokma kocamın menemeninden tattım
çay...
arada bir bardak taze sıkılmış portakal suyu...

bu gün kimseler yok nerdesiniz kızlar. .
öğlen
3 salatalık
100 gr yoğurt
bir lokma pizza tattim
arada
bir bardak nescafeli süt
bir minik tarçınlı kurabiye
akşama
karnabahar yemeği
100 gr yoğurt
bir dilim ekmek yemeği düşünüyorum. .

Herkese iyi pazarlar bir suredir gelemedim cunku hastaydim. arkdasimda beni tek kalmiyim diye birakmadi bugune kadar ondaydim ondan gelemedim kizlar. Bu ulkede tek sevmedigi sey saglik sistemi. Gene beni deli ettiler. Ha evet olabilir tabi diyen bir uzman doktor surusumu olur ya :mad: yine bana bol bol serum yedirdiler benim tarifimle actiklari damar yolundan :KK34:
Diyetime 2 paket cubuk kraker disinda uydum ama:KK52:

Bu arada yazmadan göndermişim kalanını.
Kızıma mevsiminde olmayan ve marketten/pazardan alınan hiçbir şey yedirmiyorum. Hiç kavanoz meyve-sebze püresi yemedi. Arkadaşımın annesi haftalık olarak kendi yetiştirdiği ürünlerden gönderiyor. O ürünler sadece Alina' ya özel. Ofis boy bir buzdolabımız var onlar için :)
Sütümüzü çiftlikten keçi sütü olarak alıyorum, yoğurdunu kendim mayalıyorum günlük olarak. Peyniri kendim yapıyorum yine keçi sütünden. Ne kadar yiyebileceğini tahmin ettiğim için yemeğini her sabah hazırlayıp minik porsiyonlara bölüp anneme veriyorum. Annemi bile karıştırmam kızımın beslenmesine.
Mesela şu an 1. aşama besinleri yiyor, 9. aydan sonra 2.aşama besinlere gireceğim.
Her yeni besin denediğimde, 3 gün bekleme kuralını uyguluyorum alerjik reaksiyonlar için.
Pirinç yedirmem mesela ya da hazır muhallebi hiç yemedi, tam yulaf unundan muhallebi yapıyorum kendim. Yulaf unu, buğday ruşeymi değirmenden alıyorum.
Tavuğu, yumurtayı (henüz sarısına geçmedim, daha var) serbest dolaşan doğal tavuklardan alıyorum, onu da arkadaşımın ailesi sağolsun hallediyor. Etimizi babaannemin yetiştirdiği hayvanlardan kestiriyoruz.
İlk aklıma gelenler bunlar. Evet normal değilim kabul ediyorum :)
Biz buna anormallik degil mesleki delilik diyoruz nehircigim :KK70::KK70::KK70::KK70:bu kadarda kasma bence cunku dikkat ettim bir insan nasil buyuyorsa bedeni ona alisiyor ilerde boyle beslenemeybilir kuzun , sporu asila yeter sen, bak ya sana diyorum ben basladim mesleki delilige :KK70:

İyi aksamlar hanimlar dun annemlerdeydim gec geldik eve bugunde gec yapilan bir kahvaltidan sonra gezmeye gittik ailecek ve yeni geldik ama diyete devam her ne kadar dun annem israrla yapmis oldugu yemeklerden yememi istesede hafif gecirdim
Bugunku menum
Sabah saat 10.30: kahvalti az biraz da patates kizartmasi
Ara: sade kahve bir kahve
Aksam: bir kase yogurt corbasi ve biraz et kavurma bir dilim ekmek
Saat 8 de bir fincan yesil cay icerim heralde

Herkese selam
Annemleri ugurladim annem babam evdeyken teli elime almak istemedim o yuzden dun hic girmedim
dunku menumu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
4-5 dilim sucukla bir yumurta
Domates
1 dilim helva
Çay
Ara öğle yok
Akşam üstü
Kahve 1 dilim ev yapımı pasta
Akşam
1 kuru patlıcan dolma
6k fırında mantar
1 kase cacık
Bu akşam ve yarın akşam nehirin corbayi içmeyi düşünüyorum anca toparlarim artıya gecmesem bari :KK17:

Canim ne ggüzel ailenle geçmiş haftasonun evet saliya az kaldı toparlarsin inşallah
evet dün çok güzel yedim ama kendimi şartlandırdığım için bu gün normal diyet beslenmeme döndüm şu ana kadarda çok şükür tatlı krizim olmadı:KK45:bu sabah tartıldım dünün etkisini merak ettim artı kilo yerine dünden 100gr eksik çıktım ben bunu maydanoz kürüne bağlıyorum çünkü salı tartılma gününden sonra benim bir kaç gün kilom yerinde sayardı ama bu hafta yerinde saymadı az az hep gitti benim tek eksiğim spor bir türlü düzenli spor yapamadım hatta bu hafta hiç yapmadım buna rağmen bu hafta sonuç fena değil birde spor yapsam çok daha ii olacak...
menümüde yazayım
bir tavada yağsız yumurta
33gr peynir
70gr ekmek
bir lokma kocamın menemeninden tattım
çay...
arada bir bardak taze sıkılmış portakal suyu...

Bende görüyorum faydasini canim. Umarim böyle gider:)

Menum
Sabah maydanoz kuru 10.gun

Kahvaltı
1 yumurta
33gr ekmek
1 k.k tulum peyniri
4zeytin
1 s.biber
2 cherry domates

Ara
1 mandalina
3kasik yogurt

Öğle
1tabak patatesli tavuk
Salata (yağsız, tuzsuz)
Yogurt

Ara
3lu çay

Aksam
1 kase Form çorba

Ara
5 findik
10 kuru üzüm
Cayin yanında cok mu olu kızlar?

Herkese iyi pazarlar bir suredir gelemedim cunku hastaydim. arkdasimda beni tek kalmiyim diye birakmadi bugune kadar ondaydim ondan gelemedim kizlar. Bu ulkede tek sevmedigi sey saglik sistemi. Gene beni deli ettiler. Ha evet olabilir tabi diyen bir uzman doktor surusumu olur ya :mad: yine bana bol bol serum yedirdiler benim tarifimle actiklari damar yolundan :KK34:
Diyetime 2 paket cubuk kraker disinda uydum ama:KK52:

Hangi ulke canim orasi cok geçmiş olsun. Dikkat et kendine

Back
X