1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

az mı sanki verdiğin küçümseme canım 107 nerede 90 nerede bir kere hafif hissediyor insan o kadar kiloyu verince
önce 80 li kliloları bir görsem diyordum 111 kiloya çıkınca ahhh 2 haneliler demeye başladım :))) yaza kadar o da olucak inşallah

Olacak canim Allah in izniyle olacak kendi adıma kötü bir ay gecirdim boşu boşuna geçirdim gunlerimi ama biliyorum ki burda duse kalka bile olsa birbirimizin desteği ile hedefe varicaz. Ya en kötü ihtimal bur daha eski kilomuza gelmeyiz...

Yaglamadan ayiriyorum kendime canim. Aslında dogru mu yapıyorum bilmiyorum yagsiz yemek konusunda icim cok da rahat degil. Fikrinizi alabilirim bu konuda bu işin sonrası da var çünkü
Su konusunda haklısın aksam yürüyüş sonrası abarttim susatiyor terlemek

Tarcin kattığın icin istahini fuzenliyordur canim. Gayet güzel bu acidan:)
Nasıl uyguluyorsun bu kuru?
canim yag konusunda cok fikrim yok ama en azindan kati yag kullanmiyorum hic.zeytinyagi, duruma gore aycicek ve hakiki tereyag kullaniyorum.
bence vucudun yaga da ihtiyaci vardir elbette.ben hic koymamazlik yapmiyorum.kayinvalideye de az yagli yapmasini soyluyorum.zaten ozellikle diyet yemek pismiyor bizde.ne yapildiysa onu yiyorum ben...

bizim burada kadınlar kulübünde günde 500 gr verdiren yoğurt kürü başlığı var oradan gördüm
1 kase yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
yemeklerden yarım saat önce yeniyor
bende zerdeçal yok bende onun yerine kimyon ekliyorum günde 2 kere yemek öncesi yiyorum

Valla bende hepsi var öğlen ve aksam uygulanmasi iyi dimi o zaman. . Sendeki farka bakalm biz once:)

Olacak canim Allah in izniyle olacak kendi adıma kötü bir ay gecirdim boşu boşuna geçirdim gunlerimi ama biliyorum ki burda duse kalka bile olsa birbirimizin desteği ile hedefe varicaz. Ya en kötü ihtimal bur daha eski kilomuza gelmeyiz...
Belkide aramizda bu denli guclu bir bag oluşmasa ben dahil bir cogumuz birakabilirdik bile bu mucadeleyi.cok sukur duşsek de zaman zaman el verip kaldiranimiz oluyor :KK19:

ben başlayalı bir haftayı geçmedi galiba 1 kilo 200gr verdim öncede küçük tabakla yiyordum dikkat ediyordum şimdide aynı yiyorum ama acıkma olayı bitti bende tek fark bu çabuk acıkmıyorum üstelik kilodan gitti:))

Iyi akşamlar kızlar....
ben maalesef diyet falan yapamıyorum o yüzden biraz hem diyete hem de kk ya ara vermek istiyorum....
kusura bakmayın...
tekrar dönecem ama...

Madem ihtiyac duyuyorsun ara vermen dogru olur o zaman tambakcim iyice dinlen ne zaman istersen biz burdayız inşallah. .
yoğurt yağsız olacak diyorlar yoğurdu kendim yapıyorum kaynatıp ılıyıncaya kadar bekliyorum biriken tüm kaymağını alıyorum sonra mayalıyorum gidipte marketten katkı maddeli light almıyorum

Bende kendim yapiyorum yogurdu. En iyi canim

canim yag konusunda cok fikrim yok ama en azindan kati yag kullanmiyorum hic.zeytinyagi, duruma gore aycicek ve hakiki tereyag kullaniyorum.
bence vucudun yaga da ihtiyaci vardir elbette.ben hic koymamazlik yapmiyorum.kayinvalideye de az yagli yapmasini soyluyorum.zaten ozellikle diyet yemek pismiyor bizde.ne yapildiysa onu yiyorum ben...

Haklısın ayirmicam bende artik çorbayi yemeği ama salata yemeğin yaninda ise yagsiz olmali dedi diyetisyen bide salata daha diri oluyor alıştım da:)

büyü
Belkide aramizda bu denli guclu bir bag oluşmasa ben dahil bir cogumuz birakabilirdik bile bu mucadeleyi.cok sukur duşsek de zaman zaman el verip kaldiranimiz oluyor :KK19:
ben şimdiye kadar şunu farkettim mutluyken kilo vermek çok daha kolay moral 1 numaralı dostumuz ondan son 2 haftadır topik topik dolandım kimse yazmıyor birilerine morale gaza gelmeye ihtiyacım var diye en son buldum burayı sizleri çok şükür kim tutar bizi :KK4:

büyü

ben şimdiye kadar şunu farkettim mutluyken kilo vermek çok daha kolay moral 1 numaralı dostumuz ondan son 2 haftadır topik topik dolandım kimse yazmıyor birilerine morale gaza gelmeye ihtiyacım var diye en son buldum burayı sizleri çok şükür kim tutar bizi :KK4:

Bizde aramızda olmandan cok mutluyuz canim. Genelde cok katilmak isteyen oluyor ama devamlilik saglayamiyorlar sen hemen uyum sagladin. Kac zamandır konuşuyormusuz gibi yabancilik cekmedik bizde. Buda sicakkanliligindan kaynaklanıyor

büyü

Bence sende cok iyi motive edici bir diyet arkadasisin.karalisin da.
Seni kaybeden diger topikler dusunsun canim :D

Bizde aramızda olmandan cok mutluyuz canim. Genelde cok katilmak isteyen oluyor ama devamlilik saglayamiyorlar sen hemen uyum sagladin. Kac zamandır konuşuyormusuz gibi yabancilik cekmedik bizde. Buda sicakkanliligindan kaynaklanıyor

çok teşekkür ederim karşılıklı hislerimiz :))

Bence sende cok iyi motive edici bir diyet arkadasisin.karalisin da.
Seni kaybeden diger topikler dusunsun canim :D

sağol tomurcuğum boşuna o kadar psikoloji kişisel gelişim kitapları okumamışım demek ki aslında benim fıtratımda var bir nevi polyanıcı gibiymişim öyle diyor yakın tanıyanlar herşeyin mutlaka iyi ve mutlu olunacak bir yönün bulurum özel çaba da sarfetmem bunun için şu an bile çok mutluyum sizlerle mesajlaşıyorum yazılanları görüp okuyabilen sağlam gözlerim cevap yazabilen sağlam elim parmaklarım var diye :))

beynin sinir sisteminin nasıl çalıştığını alt belleğe nasıl sinyaller yolladığını bile araştırdım bu iş beyinde bitiyor ama gelde onu alt belleğe anlat işte suyun formu nasıl değişiyor netten bakın resimleri var suya güzel sözler söyleyince yada dua edilen yerdeki su nasıl değişip temizleniyor mutlaka o resimlere bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız güzel sözler ve motivasyon ne kadar çok etkiliyordur siz düşünün

sağol tomurcuğum boşuna o kadar psikoloji kişisel gelişim kitapları okumamışım demek ki aslında benim fıtratımda var bir nevi polyanıcı gibiymişim öyle diyor yakın tanıyanlar herşeyin mutlaka iyi ve mutlu olunacak bir yönün bulurum özel çaba da sarfetmem bunun için şu an bile çok mutluyum sizlerle mesajlaşıyorum yazılanları görüp okuyabilen sağlam gözlerim cevap yazabilen sağlam elim parmaklarım var diye :))
Aynen herseye ragmen halimize bin sukur.

Canlar sohbet cok guzel ama malum yarin is var.ben ufaktan yatayim.hepimize iyi uykular...

kızlar motivasyon isteyenler ben başarırım başarıcam demek isteyenler tüm diyetler çöpe adlı kitabın özetini yazarı nete koymuş bir göz atın derim

Back
X