1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

allah kolaylık versin canım benim kızımdaki belirtilerde daha farklı dili şişip burnu akıyor.. aslında en tehlikelisi dil şişmesiymiş allah korusun nefes almasını bile engelleye bilirmiş biz kızın odasındaki herşeyi anti alarjik aldık ama maalesef tüm evi o şekilde döşemek bayaaa masraflı yavaş yavaş artık önce kızın odasından başladık bakalım. ben astıma dönmesinden çok korkuyorum zaman zaman öksürükte oluyor doktorumuz şimdilik iyi ama ilerisi için garantisi yok dedi allah sağlıkla evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah:KK19:

allah kolaylık versin canım benim kızımdaki belirtilerde daha farklı dili şişip burnu akıyor.. aslında en tehlikelisi dil şişmesiymiş allah korusun nefes almasını bile engelleye bilirmiş biz kızın odasındaki herşeyi anti alarjik aldık ama maalesef tüm evi o şekilde döşemek bayaaa masraflı yavaş yavaş artık önce kızın odasından başladık bakalım. ben astıma dönmesinden çok korkuyorum zaman zaman öksürükte oluyor doktorumuz şimdilik iyi ama ilerisi için garantisi yok dedi allah sağlıkla evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah:KK19:

Aynen canım biliyorum onu anaflaktik şok dedikleri durum.Alerjinin en kötü belirtisi solunuma etki etmesi zaten

Canim hergun okuyorum biliyosun kucuk oglum hasta alerji oldu bir turlu bulamadik neye alerjisi oldugunu hergun bir yerleri kizariyor gunlerdir ugrastiriyor bizi zaten atobik egzamasi vardi birde bu cikti zor gunler geciriyorum ama sizleri hergun harf harf okuyorum buralardayim yani sizden kopamam artik benim bir parcamsiniz hepiniz sizlerle motive oluyorum sizinle uzulup sizinle mutlu oluyorum iyiki varsiniz :KK19:Sali bildirimlerini okudum yeni kararlar almaniza sevindim kacamaklar bazen bizi zorlayabiliyor ama onemli olan yeni gune yeniden baslamak ..sil bastan baslamak gerek bazen ...:KK51:
çok geçmiş olsun üzüldüm oğlun içinde senin içinde rabbim şifasını çabuk verir inşallah kaç yaşında oğlun[/QUOTE]
Canim oglum dortbucuk yasinda iyi dileklerin icin tesekkur ederim insallah iyi olacak sende gunluge hos geldin ben ara ara yaziyorum siki takipcisiyim buranin burasi cok guzel ara ara bende deneyimlerimi paylasiyorum arkadaslarla onlarin paylasimindanda ben yararlaniyorum senin icinde cok faydali olacak bu gunluk.....

Angelina günaydın,
Canım oğlun kaç yaşında bilemiyorum ama benim oğlumdada atopik dermatitle başlayan bir kızarıklık kaşıntı döküntü vardı.Yanakları kıpkırmızı vücudu bozuk para büyüklüğünde kızarıklıklarla doluydu.Yeşil mukuslu kaka ve zaman zaman kusma belirtileri vardı ve sonucunda süt ve yumurtaya karşı alerjisi çıktı.Ben emzirdiğim dönem bunları tüketmedim ve hemen şikayetler azalarak geçti.Şimdi 1,5 yaşında.Neocate diye süt ve yumurta proteini içermeyen tadı ve kokusu çok kötü bir devam sütü tüketiyor ama alıştı.Hiçbir şekilde süt ürünü peynir tereyağ yumurta vb içeren gıdalar yemekler vermiyoruz.Hazır paketlenmiş ürünler zaten yasak.Hepsinde eser miktarda da olsa süt ve yumurta var çünkü.
2,5-3 yaşına kadar bağışıklık sistemi geliştikçe kendiliğinden geçecek dedi doktoru.

Canım çocuk allerjisi ve immünolojisi doktoruna götürmen gerekiyor.Allerji testi yaptırmanızda fayda var.Koldan yapıyorlar zaten allerjenleri damlatıyorlar 15 dk. sonra kabaran kısımdaki gıdaya allerjisi oluyor.Ayrıca ev akarı dediğimiz maytlara da allerjisi olabilir.Battaniye peluş oyuncak ve halılardan uzak tutmalısın bi süre.

Kusura bakma biraz uzun oldu yazım ama çok hassasım bu konuda.Bir an önce rahatlasın yavrucak.Soracağın bişey olursa seve seve bildiğimce yardımcı olurum güzelim...
Tomurcugum ilgi ve alakan icin cokkk tesekkur ederim canim benim biliyosunuz benim buyuk oglum astim hastasi onunda alerjisi var yun pelus oyuncak kedi tuyu saman tozu ev akari alerjisi var biz onun icin evin halilarini pamuk hali aldik odalarinda yattigi yastiklar yorgan yataklari odadaki esyalari yani hersey anti alerjik senin anlayacagin esyalarin cogunu degistirdik kucuk oglum bu hijyen ortaminin icine dogdu ama krese basladi problemler basladi dis ortam da bu konforu saglayamiyoruz malesef imminoloji bolumunu biliyorum buyukten dolayi kucuk yasta alerji testi tam sonuc veriyormu bu konuda tereddutum var alti yasindan once yapilan testler yaniltici olabiliyor diye duydum su an yaptirsak tam sonuc alirmiyiz dortbucuk yasinda cunku

Canim hergun okuyorum biliyosun kucuk oglum hasta alerji oldu bir turlu bulamadik n oldugunu hergun bir yerleri kizariyor gunlerdir ugrastiriyor bizi zaten atobik egzamasi vardi birde bu cikti zor gunler geciriyorum ama sizleri hergun harf harf okuyorum buralardayim yani sizden kopamam artik benim bir parcamsiniz hepiniz sizlerle motive oluyorum sizinle uzulup sizinle mutlu oluyorum iyiki varsiniz :KK19:Sali bildirimlerini okudum yeni kararlar almaniza sevindim kacamaklar bazen bizi zorlayabiliyor ama onemli olan yeni gune yeniden baslamak ..sil bastan baslamak gerek bazen ...:KK51:
canım çok geçmiş olsun alerjik bünyelerle uğraşmak zor benim kızımında en son hatırladığım strafora alerjisi çıkmıştı sadece yediği içtiği değil dokunduğu şeylerde olabiliyor o yüzden bulmak zorlaşıyor canım allah kolaylık versin[/QUOTE]
Nilifercim tesekkur ediyorum iyi dileklerin icin insallah bulacaz neye alerjisi oldugunu rabbim senin kuzunada sifa versin tum cocuklara da icinde benim yavrumada :(

Ne kadar artti hastalıklar eskiden adini duymadigimiz şeyleri cok fazla duymaya basladik artik Rabbim dermansiz dert vermesin...

Amin canim cok dogru soyluyosun eskiden bu kadar hastalik yoktu ya da vardi ama buyuklerimiz simdiki kadar bilincli degillerdi
Bugun benim oglan da hastalanmis okulda telefon ettiler gittim aldim geldim istifra etmis karin agrisi falan insallah kizlara da gecmez
Rabbim hepimizin cocuklarina sifa versin

Adina sevindim Ahucum. Sana seni şikayet edeyim biraz guzelim:) sadece menu yazıyorsun cok keyifsiz olduğunu düşünüyorum mesajlarindan ben eski aktif neşeli ahuyu ozledim gorursen bize gonder onu olur mu:KK76:
Doğru düşünmüşsün canım gerçekten çok çok kötüyüm, bu bi imtihan biliyorum ama herşey o kadar kötüye gidiyo ki yaşama sevincim yok artık..

Tomurcugum ilgi ve alakan icin cokkk tesekkur ederim canim benim biliyosunuz benim buyuk oglum astim hastasi onunda alerjisi var yun pelus oyuncak kedi tuyu saman tozu ev akari alerjisi var biz onun icin evin halilarini pamuk hali aldik odalarinda yattigi yastiklar yorgan yataklari odadaki esyalari yani hersey anti alerjik senin anlayacagin esyalarin cogunu degistirdik kucuk oglum bu hijyen ortaminin icine dogdu ama krese basladi problemler basladi dis ortam da bu konforu saglayamiyoruz malesef imminoloji bolumunu biliyorum buyukten dolayi kucuk yasta alerji testi tam sonuc veriyormu bu konuda tereddutum var alti yasindan once yapilan testler yaniltici olabiliyor diye duydum su an yaptirsak tam sonuc alirmiyiz dortbucuk yasinda cunku
Canım aynı şeyi bende sormuştum doktora ve kesinlikle öyle bir şey olmadığını 6 aylık bebeklere bile test yaptıklarını söylei.bende yaptırdığımda 1 yaşından ufaktı zaten.bence yaptırın mutlaka.en azından önlemini alırsınız

Doğru düşünmüşsün canım gerçekten çok çok kötüyüm, bu bi imtihan biliyorum ama herşey o kadar kötüye gidiyo ki yaşama sevincim yok artık..

daha yeniyim burada belki haddim değil ama canım affına sığınıp dayanamayıp yazıyorum
bir şeyin kötü gitme ihtimali varsa kötü gider murphy yasalarında böyle yazar amaaaa
bazen dibe vurmadan ayağa kalkmak olmuyor hepimiz de zaman zaman oluyor çocuktan yana sıkıntı çıkıyor evde bişeyler bozuluyor üstüne eşle tartışma oluyor oluyor daaa oluyor ya sonrası :))sonbaharda nasıl tabiat sönüp dökülüyor kış olmadan baharın neşesini yenilenmeyi nasıl bilecektik her kötü giden şeyin ardında mutlaka ama mutlakaaaa güzel şeyler olur bozulanlar ya tamir edilir ya yenilenir kavgadan sonra barışması pek bir tatlıdır hastalıktan sonra sağlık insanı şükrettirip daha hoş baktırır hayata misaller çok önemli olan tekrar o ayağa kalkmak her zaman ki gibi yine kalkacağız kalkacaksın çünkü biz KADINIZ GÜÇLÜYÜZ anneyiz sevgiliyiz eşiz kardeşiz evladız arkadaşız bazen farketmesekte bizi bizden çok seven düşünen insanlar var biz neden kendimizi bırakıp bunalımlarda gezelim kendini SEV sen şu dünyadaki en DEĞERLİ en MUHTEŞEM varlıksın farket yeter ki

Back
X