1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

öğlen menüsü

kıymalı yumurta
iki dilim ekmek

akşam
yarım kepçe çorba
dört kaşık makarna sossuz
iki kaşık dible (karalahanalı bulgur pilavı gibi bir yemek )

bugün öğleden sonra gezmeye gitmiştim o kadar çok çeşit ikramlık vardıki sadece bir dilim börek yedim o kadar
irade işte harikasın en zoru zaten o bol ikramlı misafirlikte yememeyi başarmak cidden tebrikler:))

Iyi geceler
Sabah
2 dilim ekmek
2k lor
3 ceri
10 zeytin
Çay
Ara
Kahve
Öğle
2 dolma
1 bardak ayran
Ara
10 yer fıstığı
1 muz
Ara
1k kase yoğurt
Akşam
Malum misafirlikteydim
1 dilim fırında patates
5 sarma
Yarım dilim tatlı
O kadar sistim ki eve gelince soda içmek zorunda kaldım bakalım yarın ne olacak :KK17:
Arkadaşıma gecmeden leslie 1milden 2dk fazla yaptım tek iyi tarafı o oldu

irade işte harikasın en zoru zaten o bol ikramlı misafirlikte yememeyi başarmak cidden tebrikler:))

tatlım bide ısrar ediyolar bende gerçeği söyledim ayıp değil ya diyetteyim ısrar etmeyin dedim aslında böreğide yemiyecektim ama ayıp olmasın diye yedim bir dilim oda çok büyük değildi

Biraz sitemli konusayim:) aktif degilsin ihmal ediyorsun bizi castle:KK43:
Ne desen haklisin milad farkindayim :oops: daha sk yazmaya calisicam soz :KK60:
Bugunku menum
Sabah 1 yumurta 1 de krem peynir surulmus ekmek
Arada 1 portakal
Ogle 10 kasik ispanak yemegi 1 tas yogurt ekmek yemedim pirincli oldugundan ispanak
Ara 5 findik
2. Ara 1 bardak laktozsuz sut
Aksam ton balikli salata 2 dilim kizarmis ekmek

Günaydın kızlar bende cok yogundum 2 gundur giremedim dun akşam misafir vardi dünkü menüm

Sabah
2 haslanmis yumurta
3 dilim peynir
15 zeytin
2 ısırık poğaça
2 bardak ayran

Öğle
2 parça ekmek
1 kasik kiymali yumurta

Aksam
1 kepce mercimek çorbası
1 parca tavuk 3 kasik fellah kofte
2 kaşık taze fasulye
4 5 kasik pilav
1 biber dolması
2 bardak meyve suyu kendim yaptimmm

2 dilim sütlü tatlı

Günaydın kızlar bende cok yogundum 2 gundur giremedim dun akşam misafir vardi dünkü menüm

Sabah
2 haslanmis yumurta
3 dilim peynir
15 zeytin
2 ısırık poğaça
2 bardak ayran

Öğle
2 parça ekmek
1 kasik kiymali yumurta

Aksam
1 kepce mercimek çorbası
1 parca tavuk 3 kasik fellah kofte
2 kaşık taze fasulye
4 5 kasik pilav
1 biber dolması
2 bardak meyve suyu kendim yaptimmm

2 dilim sütlü tatlı
Ben dolma olduğu günler pilav yapmıyorum canım.varsa sa yemem zaten.Sende öyle yapmalısın bence.Akşam yemeğini fazla kaçırmışsın gibi geldi biraz :KK22:

pazartesi de gün sırası bende bende mecbur yapıcam da yiyecem de ama o gün tek öğün yerim hamur işi yerine bulgurlu bişeyler yaparım bol salata yoğurtlusundan da şekerli ne yapıcam orda tıkanıyorum işte

benimde yarın günüm var canım bak sana menümü yazayım belki fikir olur

portakallı muhallebi ( hafif bir tatlı olur)
ıspanaklı bardak kek
iki renkli kurabiye
patates salatası yada kısır tam karar veremedim
kabak salatası (buda hem hafif hem kilo aldırmayan bir salata)
otlu poğaça

hamur işlerini esmer unla yapacam ıspanaklı kek biraz kolarili gibi dursada bir dilimdençokda bişey olmaz sanırım ne dersin

Merhaba herkese...Nasılsınız...Size bir konuda danışmak istiyorum. ..Ben 66 oldum artık..78 kilodan...Ama aynada görüntümü beğenmiyorum...Daha fit olmak istiyorum...Basen bölgem var üst kısmım ince..İp atlıyorum sürekli..Spor Merkezi ne üye olayım mı sizce yoksa kendi imkanlarımla sadece iple yeterli olur mu? Acıkcası spor Merkezi ne verilen paraya kıyamıyorum...Başka harcamaları m da olunca bunu düşünüyorum günlerdir:( Karar da veremedim...Sizlerin tecrübesine dayanarak fikir almak istiyorum

benimde yarın günüm var canım bak sana menümü yazayım belki fikir olur

portakallı muhallebi ( hafif bir tatlı olur)
ıspanaklı bardak kek
iki renkli kurabiye
patates salatası yada kısır tam karar veremedim
kabak salatası (buda hem hafif hem kilo aldırmayan bir salata)
otlu poğaça

hamur işlerini esmer unla yapacam ıspanaklı kek biraz kolarili gibi dursada bir dilimdençokda bişey olmaz sanırım ne dersin
menün çok güzel gün dediğime bakma samimi komşularla toplam 4 kişiyiz aramızda bir tanesi bile normal değil hepimiz topalak topalağız :))

mutlu bir hafta sonu geçiririz inşallah ben yine sabahla öğleyi birleştirdim
1 küçük kase yoğurt karışı yarım saat sonrası
3 kaşık melemen
1 haşlanmış yumurta
1 k.k den az beyaz peynir
çeyreğin yarısı simit yedim çayıma hala şeker atmıyorum bu gün canım bir şekerli çay çekti anlatamam ama atmadım sade içtim afferim bana demiii:)))

kızlar ben yine eft ye taktım kafayı mantığını tam çözene kadar araştırmalara devam öğrenince uygulayıp size anlatıcam
dakikalar içinde bağımlılıklar sigara alkol uyuşturucu v.s. korkular yükseklik tecavüz v.s. gibi şeylerden kurtulabiliyor insanlar vee kilo vermek için de bu yöntem kullanılıyor açılımı duygusal özgürleşme tekniği önceden de araştırıyordum şimdi netten bu işin uzmanı kişilerin kitap ve yazılarını okuyorum
eft ile kilo verme artık bizde de uygulanan bir yöntem zamanı olan bir bakınsın nete acayip motivasyon oluyor

Back
X