1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ay cok gec oldu kizlar ama anca zaman buldum
Kahvaltı
1 dilim patatesli pizza
1 tane krep
3 dilim peynir
10 tane zeytin
4 tane ceri domates
4 dilim salatalık
cay sinirsiz

Aksam
4 kasik pilav
4 kasik taze fasulye
2 dilim kaşar

Sahur sucuklu yumurta
2 kasik fellah kofte
2 kasik taze fasulye
Yoğurt

Cok tesekkur ederim:-D birazdan yuruyuse baslicam cocuklari ancsk yatirabildim o yuzden bu saate kaldi.yuruyusten sonrada yesil cay icmeyi planliyorum emzirdigim icin yesil caydan baska bitki caylari kullanamiyorum metabolizma hizlandiracsk baska onerileriniz var mi
Gunaydinn
Canım yeşilçayi spordan once iç metabolizma daha hizlaniyor spor sonrasina birakma
Yanliz cok gec saatte icilen yeşilçay uyku kaçırıyor bende oyle oluyor ssende öyle bir etkisi oldumu

Gunaydinn
Canım yeşilçayi spordan once iç metabolizma daha hizlaniyor spor sonrasina birakma
Yanliz cok gec saatte icilen yeşilçay uyku kaçırıyor bende oyle oluyor ssende öyle bir etkisi oldumu
Yok canim uykuda bi degisiklik olmadi ama okadar yorgunnluktan sonra dikek uyumusum.bilmiyodum spordan once icilmesi gerektigini bundan sonra oyle yaparim.:-)

Kizlar birde sabahlari ac karnina bir bardak ilik suya bir yemek kasigi elma sirkesi bir tatli kasigi bal karistirip icince vucudu kizdiriyormus metabolizma hizlandirici ve yag yakimina yardimci oluyomus kullanan varmi faydasi olurmu

Kizlar birde sabahlari ac karnina bir bardak ilik suya bir yemek kasigi elma sirkesi bir tatli kasigi bal karistirip icince vucudu kizdiriyormus metabolizma hizlandirici ve yag yakimina yardimci oluyomus kullanan varmi faydasi olurmu
ben bu karışama 5-6 karanfilde ekliyorum bazen sabah bazende akşam içiyorum sirke sabah aç karnına içinde bal olsa bile mideye dokunabiliyor o yüzden her sabah yerine bir sabah bir akşam içiyorum

Herkese selam
Bu gün. Direksiyon sinavim vardı kaldım bayaaa üzüldüm kizlaaar :cry:
gecmis olsun canım sikma canini vardir ondada bir hayir ....çok iyi anlıyorum seni bende gecen yil 3 .sınavda alabilmiştim hemde çok basit nedenlerle kalmıştım ama simdi iyi olmus diyorum 1. De kazansaydim bu kadar iyi kullanamazdı bayramda memlekete bile ben götürüp getirdim millet 12 saat diteksiyon dersi aodi ben 24 saat çok büyük tecrübe oldu benim için kalmak

Iyi akşamlar kızlar
Menümü paylaşayım
Kahvaltı menemen iki dilim ekmek
İki zeytin biraz peynir
Bir kupa cay
Öglen kaşarlı tost ve bir ew kurabiyesi bir kupa nescafe
Aksam üç kasık mantı ve turşu
Bugü çok karbonhidrat aldım
Yarın yıne yeni yeniden

Kizlar ben bugun kayinvalime gittim o yuzden pek bakamadim.bugun yediklerimi yaziyim
Sabah: iki haslanmis yumurta bir kk peynir 5 yedil zeytin 1 dilim ekmek maydonoz
1. Ara:sutlu neskafe 1tane galeta
2.ara:bir kupa yesil cay
Aksam: 5kasik bulgur pilavi 6 adet kofte 2 bardak ayran birazcik tursu
Simdi birazdanda yesil cay icicem

slm kızlar bu gün herkesler gezmelerdeydi sanırım sayfalar birikmemiş bizde kahvaltıda anneme gittik menüm
sabah kalkınca birden fazla muz ve bir yumurta beyazı
kahvaltıyı geç yaptık annemlerde
bir küçük dilim ekmek bir kaç yudum simit çok az peynir
börek yedim hazır karaköy böreğiydi iki avuç içi kadar yemişimdir
arada yarım muz yedim akşam yemek yemedim acıkmamıştım eşime balık kızartmıştım iki küçük sardalya yedim..
az öncede süt içtim bir bardak...

T tatlitambak canım hepimiz yapıyoruz bunu önemli ola kötü günü cok abartmadan atlatabilmek
evet canım kesinlikle..... ben kalori hesabı diyet yaptığım için her şeyden yiyiyorum önemli olan bana göre akşamları çok ağır yememek kaçamak yapıcaksamda gündüzleri tercih ediyorum ama bazen akşama kadarda çatlayana kadar yediğim günler oldu pes etmemek lazım
tambakçığım sen emziren bir annesin yine ii gidiyorsun ben emzirme dönemimde 12 kilo almıştım doğuma gittiğim kiloyu bile geçmiştim sıkma canını biz bile bazen ipin ucunu kaçırıyoruz...pes etme canım

kızlar annanelerimizi bir düşünün misal benim ananem şehir de babannem köy gibi bir yerde yaşamış eskiden böyle şişman yokmuş etine dolgun varmış sadece dedim neden acaba anenem teyzelerim hamama giderlermiş yaprak sarması patates salatası et köftesi büyük tencerelerle yapılır hepside yenirmiş demek ki iştahları gayet iyiyimiş :))
iyice didikledikten sonra normal zamanlarda tek çeşit yemek yapıp onu yediklerini anladım ananemlerde salata v.s. de olurmuş babannemlerde turşu yada yoğurt ayran ama yemek tek çeşit eskilerin hepsinde böyleymiş
ben de midemi de beynimide yormasın diye en azından akşamları tek çeşit yemeye başladım baba oğul karıştırıp dursunlar midelerini ben bir tane seçip sadece onu yiyorum ciddi anlamda önceki mide rahatsızlıklarım şişkinlik hissi yemek ardından hemen uykumun gelmesi yada sonrası şekerli bişeyler canımın istemesi kalmadı sizden de deneyen var mı tek çeşit yemeyi

Back
X