- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cçok severim kahvaltıyı ve sohbetleriniben bu gün ne yedim ne içtim yazmayayım kahvaltı saat 2. buçuğa kadar sürdü 4 kadın kıkırdaya kıkırdaya yedik içtik![]()
Bende cçok severim kahvaltıyı ve sohbetleriniben bu gün ne yedim ne içtim yazmayayım kahvaltı saat 2. buçuğa kadar sürdü 4 kadın kıkırdaya kıkırdaya yedik içtik![]()
geçmiş olsun neden gözlerin ağrıyorKızlar gözlerim çok ağrıyor....
ben uyanıklık yaptım kocaman bir servis kasesi de salata yaptım zaten kahvaltıda yeşil salatayı çok severim ondan gevelene gevelene yedim boş domates salatalıkta dildim böylece ev sahibi olarak yememiş gibi de görünmedim misafirlerimde rahat rahat yedi içti şükürBende cçok severim kahvaltıyı ve sohbetlerini
Aaaa süper fikirmisben uyanıklık yaptım kocaman bir servis kasesi de salata yaptım zaten kahvaltıda yeşil salatayı çok severim ondan gevelene gevelene yedim boş domates salatalıkta dildim böylece ev sahibi olarak yememiş gibi de görünmedim misafirlerimde rahat rahat yedi içti şükür
Canım dokturmussun şahaneEki Görüntüle 1380262 Eki Görüntüle 1380265 Eki Görüntüle 1380266 Eki Görüntüle 1380270 kızlar bunlar dün hazırladığım ikramlıklar
Kiz ne yaptin boyle agzimizin suyu akti resmen zaten ac ac geziyoruz aksama kadar
Canım dokturmussun şahane![]()
Kizlar ben sabah buyuk bi kase yesil salata (uzerine peynirde koydum tabi)yedim. Insallah gunde fazla kacirmadan eve gelirim gelincede bir kase yogurt yeyip gunu kapatmayi planliyorum.sizin boyle belirli bi toplantiniz gununuz oldugunda nasil dengeliyosunuz? Buarad aksam sporunuda yepicam tabiki
valla canım günü ii geçirmişsin benimde ayda bir günüm var ama ben çatlayana kadar yerimKizlar ben geldiiiim.gunde fazla kacirmamaya calistim.yediklerime gelince
4-5yemek kasigi borulce salatasi
Bitane pogaca
Bitane kucuk avci boregi
Bitane kuru dolma bide kucuk kurabiye yedim birazdanda yogurt yicem...@sara_28 canim ikramliklarin cok nefis gorunuyor ellerine saglik.marifetli arkadasim
![]()
slm kızlar bu gün evde değildim kızımı babasına bıraktım avm dolaştım çok yoruldum sabah 11.30da evden çıktım akşam 5te geldim çok ii geldi amamenümü yazayım
kahvaltı 60gr ekmek
1 haşlama yumurta
35gr peynir
5 zeytin
öğle dışardaydım
2 simit ve çay
akşamda
49gr ekmek
kımalı yumurta çok az yedim...
yoğurt kürümü iki kere yedim öğle dışardaydım zerdeçalda aldım bakalım faydası olucakmı....
valla canım günü ii geçirmişsin benimde ayda bir günüm var ama ben çatlayana kadar yerimakşam eve gelincede bişey yemem ben günleri kendime ödül günü olarak düşünüyroum hatta bazen gün olmasa bile kendime serbest yeme günleri ilan ediyorum yarın ablama gidicem arkadaşlarla ve yarın benim serbest günüm
![]()
Günaydın hanımlar
Kilo bildirimimi yaptım duse kalka ilerledim bu hafta ona ragmen -900 mutluyum, umutluyum:) daha iyi olacak inşallah ne istediğimi, hangi beslenme şeklinin hayatima uydugunu deneye yanila ogrenip sonunda bulacagima inanıyorum.
Bu arada hafizamin kurbani oldum yineekim2009 gecen haftaki bildirimde vardı dimi? o biliyordur
metra ya anlatayim bizim kilo bildirim sayfamız olan 2015 fistiklarinin kilo takip gunlugumuz var orda paylaşım yapmıyoruz sadece kilolarimizi
Geçen hafta
Güncel
Fark
Hedef
Seklinde yazıyoruz salı gunleri kilo bildirim gunlerimiz canim Bilgine:)
canım seni oradada tebrik ettim buradada tebrik edeyim
ben artıdayım bu hafta ama ödem olma ihtimali fazla çünkü ellerim yüzüm şiş niye bilmiyorum ama kaç gündür böyleyim