1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bende cçok severim kahvaltıyı ve sohbetlerini
ben uyanıklık yaptım kocaman bir servis kasesi de salata yaptım zaten kahvaltıda yeşil salatayı çok severim ondan gevelene gevelene yedim boş domates salatalıkta dildim böylece ev sahibi olarak yememiş gibi de görünmedim misafirlerimde rahat rahat yedi içti şükür

Selam kizlar
Akşam yemeği yemedim ama 7 tane cikolatali saklikoy yedim. Fazla oldu ve gerekdizdi.. iki ogun yemek beni bugün zorlamadi gayetde zahmetsizdi keske hergün yapabilsem:KK51:

ben uyanıklık yaptım kocaman bir servis kasesi de salata yaptım zaten kahvaltıda yeşil salatayı çok severim ondan gevelene gevelene yedim boş domates salatalıkta dildim böylece ev sahibi olarak yememiş gibi de görünmedim misafirlerimde rahat rahat yedi içti şükür
Aaaa süper fikirmis

Herkese iyi akşamlar
Sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
10 zeytin
Marul
Çay
Ara yok
Öğle
1 kase sehriye çorbası
2 dilim ekmek
1kk peynir
2 ceri domates
5 zeytin
Ara
10 yer fıstığı
Ara
5 tane tuzlu kraker
Akşam
1 parça avuç içi kadar tavuk şinitsel
2 dilim patates
5 soğan halkası
Akşam hep kızartma oldu ama napalim en azından hepsi saf zeytin yağında kızardı :KK53:
Şimdi de çay içiyoruz :KK50:

slm kızlar bu gün evde değildim kızımı babasına bıraktım avm dolaştım çok yoruldum sabah 11.30da evden çıktım akşam 5te geldim çok ii geldi ama:KK49:menümü yazayım
kahvaltı 60gr ekmek
1 haşlama yumurta
35gr peynir
5 zeytin
öğle dışardaydım
2 simit ve çay
akşamda
49gr ekmek
kımalı yumurta çok az yedim...
yoğurt kürümü iki kere yedim öğle dışardaydım zerdeçalda aldım bakalım faydası olucakmı....
Kizlar ben sabah buyuk bi kase yesil salata (uzerine peynirde koydum tabi)yedim. Insallah gunde fazla kacirmadan eve gelirim gelincede bir kase yogurt yeyip gunu kapatmayi planliyorum.sizin boyle belirli bi toplantiniz gununuz oldugunda nasil dengeliyosunuz? Buarad aksam sporunuda yepicam tabiki

Kizlar ben geldiiiim.gunde fazla kacirmamaya calistim.yediklerime gelince
4-5yemek kasigi borulce salatasi
Bitane pogaca
Bitane kucuk avci boregi
Bitane kuru dolma bide kucuk kurabiye yedim birazdanda yogurt yicem...:KK9:@sara_28 canim ikramliklarin cok nefis gorunuyor ellerine saglik.marifetli arkadasim:-)
valla canım günü ii geçirmişsin benimde ayda bir günüm var ama ben çatlayana kadar yerim:KK45:akşam eve gelincede bişey yemem ben günleri kendime ödül günü olarak düşünüyroum hatta bazen gün olmasa bile kendime serbest yeme günleri ilan ediyorum yarın ablama gidicem arkadaşlarla ve yarın benim serbest günüm:KK49::KK49::KK49:

Ya aslinda arada oylev
slm kızlar bu gün evde değildim kızımı babasına bıraktım avm dolaştım çok yoruldum sabah 11.30da evden çıktım akşam 5te geldim çok ii geldi ama:KK49:menümü yazayım
kahvaltı 60gr ekmek
1 haşlama yumurta
35gr peynir
5 zeytin
öğle dışardaydım
2 simit ve çay
akşamda
49gr ekmek
kımalı yumurta çok az yedim...
yoğurt kürümü iki kere yedim öğle dışardaydım zerdeçalda aldım bakalım faydası olucakmı....

valla canım günü ii geçirmişsin benimde ayda bir günüm var ama ben çatlayana kadar yerim:KK45:akşam eve gelincede bişey yemem ben günleri kendime ödül günü olarak düşünüyroum hatta bazen gün olmasa bile kendime serbest yeme günleri ilan ediyorum yarın ablama gidicem arkadaşlarla ve yarın benim serbest günüm:KK49::KK49::KK49:

@wetu 16 Ay yanlislik oldu pardon canm.aslinda arada sirada oyle oduller guzel olur da ben buaralar iyi motive oldum bozmak istemedim gittigi yere kadar bakalim...su an cok aciktim ama sabrediyorum bebis emdikce midem kaziniyo artik yapcak bisey yok tutucaz agzimizi sonunda cicileri biz giyincez

Günaydın hanımlar

Kilo bildirimimi yaptım duse kalka ilerledim bu hafta ona ragmen -900 mutluyum, umutluyum:) daha iyi olacak inşallah ne istediğimi, hangi beslenme şeklinin hayatima uydugunu deneye yanila ogrenip sonunda bulacagima inanıyorum.

Bu arada hafizamin kurbani oldum yine ekim2009 ekim2009 gecen haftaki bildirimde vardı dimi? o biliyordur
metra metra ya anlatayim bizim kilo bildirim sayfamız olan 2015 fistiklarinin kilo takip gunlugumuz var orda paylaşım yapmıyoruz sadece kilolarimizi
Geçen hafta
Güncel
Fark
Hedef
Seklinde yazıyoruz salı gunleri kilo bildirim gunlerimiz canim Bilgine:)

Günaydın hanımlar

Kilo bildirimimi yaptım duse kalka ilerledim bu hafta ona ragmen -900 mutluyum, umutluyum:) daha iyi olacak inşallah ne istediğimi, hangi beslenme şeklinin hayatima uydugunu deneye yanila ogrenip sonunda bulacagima inanıyorum.

Bu arada hafizamin kurbani oldum yine ekim2009 ekim2009 gecen haftaki bildirimde vardı dimi? o biliyordur
metra metra ya anlatayim bizim kilo bildirim sayfamız olan 2015 fistiklarinin kilo takip gunlugumuz var orda paylaşım yapmıyoruz sadece kilolarimizi
Geçen hafta
Güncel
Fark
Hedef
Seklinde yazıyoruz salı gunleri kilo bildirim gunlerimiz canim Bilgine:)

canım seni oradada tebrik ettim buradada tebrik edeyim

ben artıdayım bu hafta ama ödem olma ihtimali fazla çünkü ellerim yüzüm şiş niye bilmiyorum ama kaç gündür böyleyim

canım seni oradada tebrik ettim buradada tebrik edeyim

ben artıdayım bu hafta ama ödem olma ihtimali fazla çünkü ellerim yüzüm şiş niye bilmiyorum ama kaç gündür böyleyim

Teşekkürler canim. Takip edebildigim kadariyla menulerin güzeldi bencede odemdir o. Rrgl donemin falan mi? Gerçi kadın olmanin zorluğu hic sebep yokken bile sisebiliyoruz:( gelecek hafta odemle birlikte gidenle daha bol eksi yazarsın inşallah. .

Back
X