• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Günaydın kızlar dün uğrayamadım annanem rahatsızlandı korkuttu bütüm gün ordsydım şimdi biraz dsha iyi çok şükür
menüm gene düzensizdi paylaşmıyorum oyüzden

Günaydın kızlar,tatil bitti ama sayfa hala durgun. :KK51:
Destina,Redvelvetcupcake,Aysun163,Wetu16,Ranaşevval,Sara_28 dönün kızlar bir an önce :KK4:
canlanalım eskisi gibi bildirimler yapalım motive olalım.
Nerdesiniiiiizzzz :rolleyes:

Bende dünkü menümü yazayım.Eski motiveli,kaçamaksız günlerime yeniden merhaba dedim dün itibariyle

Sabah
1 domates
2 dilim kepekli ekmek
1 parça peynir
5 zeytin

ara
10 badem

öğlen
kepekli tost
5 zeytin

akşam
1 kepçe kuru fasulye
bol kıvırcık salata
1 kase yoğurt

(eskisi gibi pilavsız ve makarnasız devam edicem.son zamanlarda kuru fasulye,nohut,karnıyarık gibi yemeklerin yanında pilav,tavuk veya köftenin yanında da makarna yemeye başlamıştım.öyle oluncada kilo vermekte zorlanıyorum.pilavı makarnayı kestim tamamen hayatımdan çıktılar)

Kızlar bugün kilom fazla çıktı dün çok su içmedim ve akşam geç yrdim sanırım ondan bugün 1litre su içtim daha yemekten önce içebildiğim kadar içicem artık
bu arada burda okullar gene tatil iki gündür durmadan yağıyor kar Rabbim dışarıdakşlrrin yardımcısı olsun manzara süper :)

Kızlar bizim cenazemiz var. Memlekete gidiyoruz.esimin anneannesi vefat etti.
Bir fatiha okursanız sevinirim

Günaydın kızlar dün uğrayamadım annanem rahatsızlandı korkuttu bütüm gün ordsydım şimdi biraz dsha iyi çok şükür
menüm gene düzensizdi paylaşmıyorum oyüzden
allah şifa versin geçmiş olsun canım
rabbim annelerimizi sağlıklarıyla başımızdan eksik etmesin inşallah

inşallah kendi araçlarıyla çıkmazlar yola otobüs tren v.s. le giderler memleketi neresiydi sen biliyormusun tomurcuk

Slm kızlar eşim bugun ameliyat için hastaneye gidecek ama bugün mümkün olur mu bilmiyorum. Az once yine hastanedeydik. Hemoroid cik zorladı mahfoldu kav gündür garibim. Fırsat bulmusken ozrumu bildiriyim dedim. Kusura bakmayın lutfen kizlar
T tatlitambak Allah rahmet eylesin fatiha okudum ismini bilmediğim halde okudum Rabbim ulastirsin inşallah. .
Arada okurum fırsat buluncada yazarım buralarda olucam yani :)

Slm kızlar eşim bugun ameliyat için hastaneye gidecek ama bugün mümkün olur mu bilmiyorum. Az once yine hastanedeydik. Hemoroid cik zorladı mahfoldu kav gündür garibim. Fırsat bulmusken ozrumu bildiriyim dedim. Kusura bakmayın lutfen kizlar
T tatlitambak Allah rahmet eylesin fatiha okudum ismini bilmediğim halde okudum Rabbim ulastirsin inşallah. .
Arada okurum fırsat buluncada yazarım buralarda olucam yani :)
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

Back
X