• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Slm kızlar eşim bugun ameliyat için hastaneye gidecek ama bugün mümkün olur mu bilmiyorum. Az once yine hastanedeydik. Hemoroid cik zorladı mahfoldu kav gündür garibim. Fırsat bulmusken ozrumu bildiriyim dedim. Kusura bakmayın lutfen kizlar
T tatlitambak Allah rahmet eylesin fatiha okudum ismini bilmediğim halde okudum Rabbim ulastirsin inşallah. .
Arada okurum fırsat buluncada yazarım buralarda olucam yani :)
şimdiden geçmiş olsun canım

Slm kızlar eşim bugun ameliyat için hastaneye gidecek ama bugün mümkün olur mu bilmiyorum. Az once yine hastanedeydik. Hemoroid cik zorladı mahfoldu kav gündür garibim. Fırsat bulmusken ozrumu bildiriyim dedim. Kusura bakmayın lutfen kizlar
T tatlitambak Allah rahmet eylesin fatiha okudum ismini bilmediğim halde okudum Rabbim ulastirsin inşallah. .
Arada okurum fırsat buluncada yazarım buralarda olucam yani :)
Milad'cım,geçmiş olsun eşine.Bir an önce sağlığına kavuşur inşallah...

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra döndüm ve kilo alarak döndüm 15 gündür anneme sevdiğim tüm yemekleri yaptırdım yedim ooooh çok özlemiştim valla amaaa bundan sonra kaldığımız yerden tam gaz devam bu arada kilom 104,2 kğ olmuş :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

bugün öğlen menüsü

bir kase çorba
küçük bir tabak karalahana sarması
bir kase yoğurt
iki dilim ekmek

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra döndüm ve kilo alarak döndüm 15 gündür anneme sevdiğim tüm yemekleri yaptırdım yedim ooooh çok özlemiştim valla amaaa bundan sonra kaldığımız yerden tam gaz devam bu arada kilom 104,2 kğ olmuş :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

bugün öğlen menüsü

bir kase çorba
bir kase yoğurt
iki dilim ekmek
dönmene çok sevindim canım :KK19::KK19:

bugün öğlen menüsü

bir kase çorba
bir kase yoğurt
iki dilim ekmek
Hoş geldin Sara'cım.İnşallah çabucak kurtulursun aldıklarından.Anneler gelince hepimiz aynı oluyoruz maalesef

selam kızlar dünkü menüm
sabah peynır yumurta çay
ara hindi füme 2 köfte
akşam yemeği dışardaydım
yağsız kuşbaşı ve bonfile
beyin salatası
peynir topu
acılı ezme
kısır
maden suyu bol su spor yok
haydari ve rakı :KK50:(tabiki hepsini yemedim )

Selam kizlar nasilsiniz bugun
@milad2014 canim gecmis olsun neyaptiniz esin oldumu ameliyat

sara_28 sara_28 hosgeldin canim bol eksili gunlerun olsun kisa surede aldigin icin cabucak verirsin canimkomm

Ya kizlar bisey soylicem benim motivasyonum cok dustu iki gundur asiri tatli istegi cikolata puding sutlac
Cok pisman oluyorum sonra bi bakmisim yine tatlinin basindayimm oooff moralim bozuldu ya :KK43:acilen toparlanmam lazim

Yaaa metracım bendr öyleyim bugün kaçırdım gene buranın dengesi bozulunca benimde dengem bozuluyor hadi kızlar canlanalım biraz eskisi gibi
miladım eşin nasıl oldu ameliyat oldumu

sara_28 sara_28 hosgeldin canim bol eksili gunlerun olsun kisa surede aldigin icin cabucak verirsin canimkomm

Ya kizlar bisey soylicem benim motivasyonum cok dustu iki gundur asiri tatli istegi cikolata puding sutlac
Cok pisman oluyorum sonra bi bakmisim yine tatlinin basindayimm oooff moralim bozuldu ya :KK43:acilen toparlanmam lazim

hoşbuldum canım inşallah kilo veririm zayıflamam lazım bugün yine sporuma başladım bir saat step ve aerobik yaptım

bugün bendede tatlı yeme isteği var havadanmıdır nedir

bu gün ki menü
sabah
2dilim tam buğday ekmeğine kaşarı koydum mikrodalgada erittim yedim:))
ara
5 burçak bisküvi
süt
öğleden sonra
süt
akşam
1 kase buğdaydan yoğurtlu soğuk çorba
3-4 kaşık fırın poşetinde yapılan karnıbahar

Herkese merhaba
Sabah
1 dilim Ekmek
1kk peynir
2 ceri domates
8 zeytin
Ara yok
Öğle
1 tavada yumurta
Yarım lavas
Ara yok
Akşam
Fırında sebzeli levrek
1/4 yufka ekmek
1 bardak zero
çok doydum ama toplamda 778 cal oldu bugün de böyle bitti canlarim

Canım toparlan ama bir an önce bugün geçti gitti artık. Merak Etme ben de biraz yedim tatlı ama yarın yeni birgün değil mi.
Verdiğimiz sözü unutmayalım şu dakikadan sonra sözümüze uyuyoruz

Slm kızlar cok sakinlesmis buralar:KK43: bu arada metra metra Vildan80 Vildan80 eşim ameliyat oldu durumu iyi hastanedeyiz ilginiz iiçin teşekkürler kızlar. Diyet derseniz iki gündür kalmadı onume ne geldiyse onu yedim. Bugünde dışardan yedim pek az kalorili değildi arti uzun zamandir ilk defa kabız oldum ki normal tuvalete gitmiyorum su yok tum duzenim alt üst oldu
Netse esim iyi olsun da napalım artik :(

Back
X