- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
iyi şükür sağ selamet varmışsınızMalatya canım... Sağ salim ulaştık birazdan evde oluruz. Kendi Arabamız la geldik.
bende malatyalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi şükür sağ selamet varmışsınızMalatya canım... Sağ salim ulaştık birazdan evde oluruz. Kendi Arabamız la geldik.
sağ salim ulaşmanıza sevindim canım tekrar başınız sağolsun allah mekanını cennet eylesin işallah..Malatya canım... Sağ salim ulaştık birazdan evde oluruz. Kendi Arabamız la geldik.
şimdiden geçmiş olsun canımSlm kızlar eşim bugun ameliyat için hastaneye gidecek ama bugün mümkün olur mu bilmiyorum. Az once yine hastanedeydik. Hemoroid cik zorladı mahfoldu kav gündür garibim. Fırsat bulmusken ozrumu bildiriyim dedim. Kusura bakmayın lutfen kizlar
T tatlitambak Allah rahmet eylesin fatiha okudum ismini bilmediğim halde okudum Rabbim ulastirsin inşallah. .
Arada okurum fırsat buluncada yazarım buralarda olucam yani :)
Canim basiniz saolsun..Kızlar bizim cenazemiz var. Memlekete gidiyoruz.esimin anneannesi vefat etti.
Bir fatiha okursanız sevinirim
Milad'cım,geçmiş olsun eşine.Bir an önce sağlığına kavuşur inşallah...Slm kızlar eşim bugun ameliyat için hastaneye gidecek ama bugün mümkün olur mu bilmiyorum. Az once yine hastanedeydik. Hemoroid cik zorladı mahfoldu kav gündür garibim. Fırsat bulmusken ozrumu bildiriyim dedim. Kusura bakmayın lutfen kizlar
T tatlitambak Allah rahmet eylesin fatiha okudum ismini bilmediğim halde okudum Rabbim ulastirsin inşallah. .
Arada okurum fırsat buluncada yazarım buralarda olucam yani :)
dönmene çok sevindim canımmerhaba kızlar uzun bir aradan sonra döndüm ve kilo alarak döndüm 15 gündür anneme sevdiğim tüm yemekleri yaptırdım yedim ooooh çok özlemiştim valla amaaa bundan sonra kaldığımız yerden tam gaz devam bu arada kilom 104,2 kğ olmuş
bugün öğlen menüsü
bir kase çorba
küçük bir tabak karalahana sarması
bir kase yoğurt
iki dilim ekmek
Hoş geldin Sara'cım.İnşallah çabucak kurtulursun aldıklarından.Anneler gelince hepimiz aynı oluyoruz maalesefmerhaba kızlar uzun bir aradan sonra döndüm ve kilo alarak döndüm 15 gündür anneme sevdiğim tüm yemekleri yaptırdım yedim ooooh çok özlemiştim valla amaaa bundan sonra kaldığımız yerden tam gaz devam bu arada kilom 104,2 kğ olmuş
bugün öğlen menüsü
bir kase çorba
küçük bir tabak karalahana sarması
bir kase yoğurt
iki dilim ekmek
dönmene çok sevindim canım![]()
Hoş geldin Sara'cım.İnşallah çabucak kurtulursun aldıklarından.Anneler gelince hepimiz aynı oluyoruz maalesef
Selam kizlar nasilsiniz bugun
@milad2014 canim gecmis olsun neyaptiniz esin oldumu ameliyat
sara_28 hosgeldin canim bol eksili gunlerun olsun kisa surede aldigin icin cabucak verirsin canimkomm
Ya kizlar bisey soylicem benim motivasyonum cok dustu iki gundur asiri tatli istegi cikolata puding sutlac
Cok pisman oluyorum sonra bi bakmisim yine tatlinin basindayimm oooff moralim bozuldu yaacilen toparlanmam lazim
Selam kizlar nasilsiniz bugun
@milad2014 canim gecmis olsun neyaptiniz esin oldumu ameliyat
sara_28 hosgeldin canim bol eksili gunlerun olsun kisa surede aldigin icin cabucak verirsin canimkomm
Ya kizlar bisey soylicem benim motivasyonum cok dustu iki gundur asiri tatli istegi cikolata puding sutlac
Cok pisman oluyorum sonra bi bakmisim yine tatlinin basindayimm oooff moralim bozuldu yaacilen toparlanmam lazim