1yıllık evliyim ama malesef...

Cesaret edemiyorum. Ya düzelirse..
Kumar değil mi o. Ya düzelmezse?
Ya istemeden hamile kalıp bu sorumsuz adamı bir de baba yaparsanız?
Ayrıca size zerre değer verdiğini düşünmüyorum. Size boyle davranan adam boşandıktan sonra sizi ilgilendirmemeli.
Ya karşınıza muhteşem biri çıkarsa? Ya ileride başkasıyla çok mutlu olup iyi ki derseniz?

Bişey soracağım
Ailen sana bakacaksa niye evlendin ?
Niye evli kalıyorsun

Zaten gecimin annenlerin üstüne bari kocana yedirme boşan otur annenlerle ye

Beni öyle güzel kandırmışki sadece beni dgil aslında, onu tanıyan kimse böyle biri oldugunu bilmiyor, abartma diyolar

Cesaret edemiyorum. Ya düzelirse..
Hanımefendi kendinize gelin kimse kimseyi kandırmamış. Hep bencil ve egoistti yazmışsınız zaten ee kendi öz babası bile demiş. Ortada tek bir kandırma durumu var o da siz kendinizi kandırmışsınız hala da devam ediyorsunuz.
Düzelmesini bekleyin madem ne diyelim.

Keske cok cesur olabilsem. Ailemde arkamda. Cekme bunu gel diyolar, yılların alışkanlıgı mı desem, pişmanlık duyarım korkusu mu bilemedim. Ya düzelirse... Ya benden sonra düzdlir baslasıyla mutlu olursa..
Düzelmez boşa umut besleme. Düzelen görülmedi bu güne kadar kendini kandırma. Gerçekçi ol yol yakınken bir iş bul para kazan ve boşan. Paranı da yedirme kimseye. Kolay kazanılmıyor .Kendine bir hayat kur. En azından ailen arkanda. 6-8 ay kadar çok üzülürsün sonra geçer. Yine seversin birini. Benim ailem arkamda durmadı. Cesaret edemedim. Ama sen cesur olabilirsin.

Keske cok cesur olabilsem. Ailemde arkamda. Cekme bunu gel diyolar, yılların alışkanlıgı mı desem, pişmanlık duyarım korkusu mu bilemedim. Ya düzelirse... Ya benden sonra düzdlir baslasıyla mutlu olursa..
canım benim bunda cesur olunacak bir şey yok. eşinin kendi ailesi de farkındaymış bunun onlar düzeltememiş sen mi düzeltebileceksin? kumar bir bataklık ve bağımlılıktır öyle düzelecek bir isteği de yok anladığım kadarıyla. benim eşim bana danışmadan öyle 5 6 bin verip bir şey yapamaz. evlilik ortaklıktır.

5-6 bin sadece bir günde oynadıgı miktar. Yüzlerce oynuyo malesef. Bıraktım diyo yeminler ediyo sonra yine oynuyo tabi bende kavga cıkarıyorum birbirimize giriyoruz ama artık kalbim dayanmıyor

5-6 bin sadece bir günde oynadıgı miktar. Yüzlerce oynuyo malesef. Bıraktım diyo yeminler ediyo sonra yine oynuyo tabi bende kavga cıkarıyorum birbirimize giriyoruz ama artık kalbim dayanmıyor
bakın kendiniz diyorsunuz böyle insanlar günü geçiştirmek için bıraktım der bir daha asla der tövbe der.. ama bakarsınız ki yine devam etmiş. bu hep böyle olacak ya konuşun böyle giderse ayrılacağınızı, ya da kendiniz karar verin direk bitirin. olurunu göremedim

Bu sorular ve cevapları uykularımı kaçırıyo.. öyle caresiz hissediyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…