1yıllık evliyim ama malesef...

E hala üstte dûzelir diyorsun hiç mi kendini sevmiyorsun anlamadım ki ailende arkanda okumuş etmis kadınsın
Hepiniz o kadar haklısınızki. Aynı şeyleri ailemde söylüyor ki bana yaptıgı şeylerin sadece bir kısmını biliyolar. Bense hala şans veriyorum. Sanırım daha yeniyiz diye bekliyorum.. Alışamamıştır, bir düzene oturur diyorum ama boş sanki

Borcunu cogu kez kapattık ama tam olarak dgil, cünkü o kadar parayı nerden bulalım. Ailem bile yardım etti bir daha oynamam demişti diye, ama tam kapanmadı o parayı bulmak için oynuyorum dedi. Yani kısır döngü

Hala kararsız mısınız? Boşanmanız için ne olması gerekiyor? Adamın seri katil falan çıkması lazım heralde. Size maddi manevi hiçbir katkısı olmayan evliliği sürdürmekte niye ısrarcı olursunuz anlamıyorum

Tedavi olmak istemiyoki. Ben kafamda bitirdim diyo beni kendini herkesi kandırıyo

Maalesef ben istedim. 10 yıl karsıma baskalarıda cıktı gayet mutlu olabilirdim ana bunu sectim. Mutlu oluruz sandım, bana kıyamaz sandım.. Sadece sanmışım
Burada da yaziyorlar ya,efendi adamlar ragbet gormuyor,nerede bir erkek sığır,iflah olmaz dengesizler kapisiliyor diye,dogruymus...

Sakın çocuk yapmayın bu adamdan.
Bir an önce de boşanın böyle hayat olmaz üzüldüm sizin için

Sizin adınıza gerçekten üzüldüm ama 10 yıl bir insanı hiçmi tanıyamadınız? İsterse 50 tl ile oynasın bu başlı başına bir bağımlılık bunu düşünmeniz gerekirdi.Kaldı ki olan size olmuş.

Daha düğün cd sini bile düğün salonundan almadık düşünün. Altınlarımın ne kadar tuttugunu dahi ispatlayamam. İddaa oynadıgına dair ekran görüntüleri var ama hesabın ona ait oldugunu nasıl kanıtlarım bu tarz şeyleri hiç bilmiyorum acıkcası. Cünkü bi karar verirsem onun benden aldıklarını yanına bırakmam

Aynısını babam da diyor, gercekten asırı maskeliymiş. Ara sıra anlıyodum ama bu kadarını inanın beklemiyordum.

Ayni sebepten 2 çocuğu olan tanıdığım suan boşanıyor. Adam maasini aldigi gibi iddiaya yatiryordu. Is yerinde yemek yiyor aksamda annesinde yiyip benim karnim tok diyordu. Evde coluk cocuk ne yedi umrumda degildi. Oynama etme deyince de siddette basladi. Seninde sonun belli aslinda. Yazdiklarini tekrar okuyunca ne yapman gerektiğini anlayacaksin. Ve sende nasil 10 sene boyle olan adamla birde babasi bile uyarmışken evlendim anlamiyorum. Basiret baglanmasi mi saflik mi cahillik mi ne denir bilemiyorum. Cocuk olmadan yol yakinken bitir bu evliligi

Kart hareketlerinden iddaa oynadığı ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum. Banka kart ekstresine ulaşabilirseniz daha kolay olacaktır. Düğün cd si için oteller görüşün derim belki orada hala tutuyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…