1yıllık evliyim ama malesef...

Kararsizmisiiin

Ahh ah . Kurtarin kendinizi bu evlilikten önünüze bakin rahat bi nefes alin resmen dert sahibi etmis sizi yaa boyle ömür geçer miii. Ailesi de ayri bi olay zaten kurtulun bu adamdan çürütmeyin ömrünüzü.

5-6 bin sadece bir günde oynadıgı miktar. Yüzlerce oynuyo malesef. Bıraktım diyo yeminler ediyo sonra yine oynuyo tabi bende kavga cıkarıyorum birbirimize giriyoruz ama artık kalbim dayanmıyor
Günlük 5 bin mi harcıyor? Çok merak ettim ne iş yapıyor?
Kocanız zengin ama size aileniz bakıyor. Ben aileme bunları yaşatamazdım.
Değişmek isteyen biri 10 sene boyunca size bunları yaşatmaz ve elinden geleni yapardı. Bu yaştan sonra da değişeceğini sanmıyorum.

Keske cok cesur olabilsem. Ailemde arkamda. Cekme bunu gel diyolar, yılların alışkanlıgı mı desem, pişmanlık duyarım korkusu mu bilemedim. Ya düzelirse... Ya benden sonra düzdlir baslasıyla mutlu olursa..
Bu o kadar saçma bir bakışaçısı ki içindeyken farkında bile değilsiniz. 35 yaşına gelmiş kumar bağımlısı insan düzelirse diye oturuyorsunuz. Düzelmesi için psikolojik hatta ilaç desteği alıyor musunuz? Hayır. Beş sene böyle geçer. Sonra çocuk olsun artık dersiniz. Ne maddi ne manevi sorumluluğunu alamaz bu insan. Bir şey sahibi olunmaz bu adamla, borçsuz dertsiz oturulmaz. Yaşlanırsınız daha kiralarda, borç içinde, ekmek parasına muhtaç ömür bitirirsiniz.

Adamın babası bile diyeceğini demis. İkna edememiş sizi biz ne diyelim ki. Alllah yardımcınız olsun sizinde ailenizin de.

Her gün cebinden beş bin harcamıyor ki bu tipler. Kimi gün cebinden bin kira kaybediyor. Diğer gün üç bin kazanıyor. O üç bini otuz bin yapmak istiyor büyük oynuyor bu sefer büyük kaybediyor. Bir ileri bes geri bunların işleri. Hele internetteki oyunlar.. ve psikiyatrin söylediğini söylüyorum; bu bir bağımlılık, ilaç alması lazım hemde günde dört tane felan alıyorlar. borçları kapatılırsa yine yapıyorlar. Bunlara verilecek en büyük zarar borçlarının kapatılması.

Bu sorular ve cevapları uykularımı kaçırıyo.. öyle caresiz hissediyorumki
Çaresiz değilsiniz de çaresiz olmak istiyorsunuz gibi daha çok. Ne çaresiz kadınlar var çocuklu çocuklu, okumamış, işsiz, ailesi çocuklarınla kabul etmeyiz seni ya da boşanma diyen, arkalarında durmayan.
Aileniz çık gel demiş, mis gibi universite mezunusunuz, çalışsam çocuklarıma kim bakacak dersiniz yok. Tam boşanacak kadınsınız ama işte...

Üzgünüm hem de çok siz bu kadar fedakarlık yapmışsınız sabrediyorsunuz ama nafile acaba değişir mi diyorsunuz ama bu da boşuna çünkü değişmiyorlar o sadece filmlerde oluyor maalesef aileniz size bakmaya devam ediyorsa bu adama bu kadar yüz vermek niye ailesi kabullenmiş sizde öyle eşinizde pekişmiş böylece vazgeçilmez hissettirmişsiniz kendisine

Ayrıca siz çalışsanız sizinse paranızı alır emin olun takıları alıp yiyen adam maaşınıza dokunmayacak mı çok ütopik

Bile bile lades denir buna. Neyi bekliyorsun boşanmak için.o kadar yıl birlikteymilsiniz hiç mi farketmediniz.üstelik ailesi yüzüne söylemiş. Böyle birinden herşey beklenir. İlerdw borç batağına saplanınca size istemediğiniz şeyleri bile yaptırmaya kalkar. Sakın olmaz demeyin bağımlı. Kaç kurtar kendini. İş bulmayı düzelmesini falan bekleme. O mal herifin hizmetçiliğini yapma.

Keske cok cesur olabilsem. Ailemde arkamda. Cekme bunu gel diyolar, yılların alışkanlıgı mı desem, pişmanlık duyarım korkusu mu bilemedim. Ya düzelirse... Ya benden sonra düzdlir baslasıyla mutlu olursa..

Alışkanlık mı aşk mı sevgi mi... hangisini saysam. Caresiz hissediyorum.
E hala üstte dûzelir diyorsun hiç mi kendini sevmiyorsun anlamadım ki ailende arkanda okumuş etmis kadınsın

Şu foruma ne zaman girsem kadınların problemi ya kumardan dolayı boşananlar (ki bende o kategorideyim malesef) ya aldatılmadan kaynaklı boşananlar ya da ikinci kadın oldukları için günah çıkartmaya gelip aksine doğal olarak linç yiyenleri görüyorum. İkinci kadın desem kibar olucak metres olmayı kabul eden hemcinslerimiz olduğu sürece aldatılan kadınlar bitmeyecek orası net de şu iradesine sahip olamayıp kumarı bıramayan eşek kadar adamlara ne demeli. Bu kadar çok olduğunu yaşamadan önce bilmiyodum.

haklisin arkadasim biyle bir adamla kendini curutme sana yazik.. durma bile

Kusura bakmayın ama cocugunun ne mal oldugunu bilip masum bi kızı isteyen anne babada em büyük kusur. Hem istemeye gel hem cocugunu kötüle. Kendi başlarından atmak için sizin başınızı yakmışlar. Böyle bir insanla ömür geçirmek çok çok çok zor. Allah yardımcınız olsum diyorum. Daha ilk yıldan böyle olan bir evliliğin sonu var mıdır bence yok ama artık sizin katlanma seviyenize kalmış bişi. Umarım işiniizi bulur ayaklarınızın üstünde durur ve kendiniz için doğru olan kararı verirsiniz

İş bulup kendi paranı kazanabilirsin ama kendin yiyebilirmisin cevap açık aslında hayır bu insan senin elindekini de alır üzüldüm sana sonu iyiye gitmiyor zararın neresinden dönersen kârdır

Ben asil,baba acikca boyle demişken,kiz babasi nasil razi olduOna sasirdim.
Belki de konu sahibi israr etti illa olacak diye.
Adamlar gore gore kiz atese yurumus
Maalesef ben istedim. 10 yıl karsıma baskalarıda cıktı gayet mutlu olabilirdim ana bunu sectim. Mutlu oluruz sandım, bana kıyamaz sandım.. Sadece sanmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…