1yıllık evliyim ama malesef...

Mesajlarda sadece onun ettigi küfürler var. Üye ismini biliyorum, yasaklı sitelerde oynuyor tabiki. Ama banka hesaplarını falan hiç bilmem. Şifrelerini saklar, cünkü ne kadar oynadıgını görünce kavga cıkarıyorum.

Öyle haklısınızkü, utanıyorum kendimden

Beklemenizin ne anlamı var anlamadım zaten aileniz bakiyomus size.

Bir sene geçmiş değişmemiş iş bulmayı bırak direk boşa. Boşandıktan sonra iş bulursun daha yeni evlenmişsin çocuk yok buna şükret zararın neresinden dönersen kardir.

Çocuk olmadığı için hemen kaç kendini kurtar diyebiliyorum. Ardına bakma. Kazara bir de çocuk olur o zaman perişan olan iki kişi olursunuz yazık günah.

Keske cok cesur olabilsem. Ailemde arkamda. Cekme bunu gel diyolar, yılların alışkanlıgı mı desem, pişmanlık duyarım korkusu mu bilemedim. Ya düzelirse... Ya benden sonra düzdlir baslasıyla mutlu olursa..
Çok afedersiniz derdinizi anlatmışsınız ama öyle şeyler yazıyorsunuz ki sinir bozucu hakkaten,içimden bu akıllanmaz dedim...çalışacaksınız yine onun kumarına keyfine gidecek... hamalmısınız diye sorcaz bu sefer... sakın çocuk yapmayın derim bide ailenize acıdım belli kimseyi dinlemediniz evlendinz ,hala dinlemiyorsunuz... başlıcam aşkınıza...

sadece bencil ve egoist olmasi bile basli baslica mutlu olamayacagina kanit canim ama bazen iste insanin agzi dili gozu tutuluyor goremeiyor gordugunu anlayamiyor vs ama yol yakinken kendine bunu yapma arkani don uzaklas yepyeni bir sayfada onune bak derim cok uzuldum nacizane fikrim seni uzecek okadar eksi yinu fazlasi hangi biri duzelecek ben umut goremedim kararin ne olursa senin icin hayirli olan olsun

İyilikle alabılırsın illaki açık verecek.Üyelik numarası ve oynadıgı görüntüler vss hepsını bırıktırebılırsın..

Düzelirse mi? Düzelsin. Sizden sonra olsa bile düzelsin. Önemli olan şu an. Seninleyken sana karşı nasıl olduğu. Sen hayatını neden bu insanla harcıyorsun? Ya düzelirse diye düşünüyorsun? Üzgünüm kumar alışkanlığı düzelmiyor. Hadi diyelim düzeldi. Ne güzel keşke düzelse. Senden sonra düzelse bile onun için mutlu olmalısın. Kendini daha fazla harcatma. Allah aşkına bir düşün. Sen kızın olsa, kızının senin gibi olmasını ister miydin? Bu hislerle? Böyle bir adamla? Biraz kendinizi,ailenizi düşünün. Elin adamını değil.

Ayrıca bir şey dikkatimi çekti. Demişsiniz ki ben günlük 100 liralık oynadığını zannediyordum. Sizce bu bile bir problem değil mi? Günde 100 liradan ayda 3 bin lira eder. Asgari ücretten bile fazla. Günlük 1 liranın bile kumara gitmesi sorun olmalıyken bu cümleyi kurmanız çok ilginç.

Sen bile bile lades demişsin. Kendi düşen ağlamaz misali. Eşin psikolojik sorunları da olan bir bağımlı. Ya tedavi olsun ya da boşan

Ailen arkandaymış hiç durma.
Başta zorlanırsın, zor gelir her şey ama hayatını yoluna koyarsın.
Başta sana fragman verilmiş aslında ama görememişsin. Daha ne olmasını bekleyeceksin. Kararsız olma bir adım at devamı gelir

Keske cok cesur olabilsem. Ailemde arkamda. Cekme bunu gel diyolar, yılların alışkanlıgı mı desem, pişmanlık duyarım korkusu mu bilemedim. Ya düzelirse... Ya benden sonra düzdlir baslasıyla mutlu olursa..
10 yıllık ilişkisiyle mutlu olamıyor başkasıyla mı mutlu olacak daha neyi bekliyorsunuz işe girip çalışıp didinip onu da kumarda yemesini mi ?

Bu adamın piskolojisi normal degill.. Aklı cocuk, evlilik umrunda degil, Sen onun umrunda degilsin, Adam yiyor iciyor keyfine bakıyor, Sen sadece evde Onun ihtiyaçlarını karsılayan kışisin o kadar... Günlük 5 bin lira iddaa.. Senin bütün takılarını kumara yatıran, Bir adamın duzelecegini bosuna bekliyorsun bence.... Bile Bile de evlenmişssin valla durumun cok zor.. Böyle hayat gecmez. Bu adam seni ac bırakır. Sokakta ta bırakır.. Yarın bir gün kabına haciz memurları dayanırsa hic sasırma... Aile büyüklerini araya koy oturun konusun bu konuyu Esine acık net söyle. Kumarı bırakmasını... Hic vakit kaybetme... Zaten cok eminim adam yarın kalkıp diycek ki bosanalım ben degişmem hayatım bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…