1yıllık evliyim ama malesef...

Aynen eşim de iş yerinde yemek yiyor, bazende annesine gidip yiyor, ve akşam benden yemek bekliyor. Eve aksesuar falan almaya cok meraklı mesela, evi güzel olsun biri gelince herseyi dört dörtlüktü desin, ama ben bi krem alıcam egzamam var, yüzün cok güzel ne kremi boşver dedi. Gitti eve aksesuar baktı. Bana bi kredi kartı cıkarırsın bin tl lik dedim, onu da yapamıycaksan gideyim dedim. Sen ne paragöz cıktın devamlı altınları söylüyosun derdin para diyor. Salak adam derdim para olsa kimlerle evlenirdim ama bilmiyor. Keske evlenseydin diyor. Suan bile hala diyoki hersey güzel olucak falan. İnanmıyorumki.

Babası çok doğru gelmiş başta ama hatayı yapan kabullenen sizsiniz bile bile hâlâ düzelir mi diyemi bekliyorsun cnm ömrün biter o adam huyundan vazgeçmez bide böyle bir evlilikten mümkünse çocuk yapma kendine yazık etmişsin birde çocuğa yazık etme

Aynısını babam da diyor, gercekten asırı maskeliymiş. Ara sıra anlıyodum ama bu kadarını inanın beklemiyordum.
İnsan yakıştıramıyor birlikte olduğum insana maalesef bir yerde inanmak istemiyor sizi anlıyorum.Ama önemli olan hatalarınızdan ders çıkarıp bundan sonra temiz bir hayata başlamak.

Ne o akillanir ne siz. İpuçlarını toplamak yerine at gözlüğüyle g.tu b.klu bı adama varmak için var gücünuzle ugrasmissiniz. Babasına bunu söyleten bı insanla ne akla hizmet evlendiniz ki. Kendinize gelin bir an önce.

Keske cok cesur olabilsem. Ailemde arkamda. Cekme bunu gel diyolar, yılların alışkanlıgı mı desem, pişmanlık duyarım korkusu mu bilemedim. Ya düzelirse... Ya benden sonra düzdlir baslasıyla mutlu olursa..
Merhaba canım öncelikle şunu diyeyim sana 10yılda sen bu adamı tanımadınmı bu huyları nı mesela öncelikle bencilliğini.. her neyse kuzum ben sana hiç çekme bosan diycektimde, hem ailende arkanda duruyormuş ne güzel.. sen düşünüyorsun ya pişmanlık duyarım ya düzelirse benden sonra başkasıyla mutlu olursa(bence sen bu adamı herşeye rağmen seviyorsun ondan) ablacım o zaman sen ne yapacan bi şöyle dene, bırakıp terk et git ailene sığın gelme burnu sürtsünn ne hali varsa görsün. Aylarca kal babanın evinde hatta iş bul çalış kendini gelistir dört dörtlük herşeyini al. Oda görsün ailenin sahip çıktığını seninde tek başına ayaklarının üzerinde durduğunu, daha güzel yaşadığını vs.. Eğer pişman olur değişir düzelirse yani!!! baktın olmuyor vur tekmeyi arkana bile bakma!!

Yazdıklarınızı başka biri yazmış gibi okuyun. Ne yapmanız gerektiğini kendiniz söyleyeceksiniz.

Cesaret edemiyorum. Ya düzelirse..
Kuzum sen hele de bu adamın yanında kaldıkça çektikçe hiç değişmez. Bulmuş senin gibi her türlü eziyet yokluk katlanan kadını alışmış da böyle senin cekmene ona normal geliyor artık oyüzden bu şekilde hiç değişmez kuzum.. terk edip git ne ara ne sor gelme .. oda sen ya düzelirse diye içinde ukte kalmasın diye bunu yap diyorum yarın öbür gün kendince pişman olurum diyosun diye... Yani kendine bi şans madem! İçinde kalmasın (yoksa hiç durma boşan diyorum)

Hiçbir baba kız istemeye gidince kendi oğlu için bu sözleri etmez. Ama siz bile isteye lades demişsiniz.
Bencil olduğunu ve en başından beri biliyormuşsunuz kendinize bunu nasıl yaptınız?
Evli barklı kadının ihtiyaçlarını hala ailesi karşılıyor. Bu çok yanlış.
Ama yanlış eşinizin değil sizin kusura bakmayın.
Ailemden harçlık para alacağıma makyaj da yapmayıveririm.
O adamla evli kaldığınız sürece çalışsanız da bir şey değişmeyecek elinizden paranızı da alacak. Ya da bütün evin bakımını üstleneceksiniz.
Banyo yıkanmadı diye alyansını pense ile kırmış bir adama hizmet etmeye devam etmek için mi kararsızsınız?
Ortada çocuk yokken boşanın herif hastalıklı bela daha ne olmasını bekliyorsunuz?

Beni öyle güzel kandırmışki sadece beni dgil aslında, onu tanıyan kimse böyle biri oldugunu bilmiyor, abartma diyolar
kandırmamışlar ki sizi kpederiniz baştan söylemiş böyle biri diye bile bile lades demişsiniz Allah yardımcınız olsun.. ya bu deveyi güdeceksiniz ki bence hiç gerek yok ya bu diyardan gideceksiniz

Keske cok cesur olabilsem. Ailemde arkamda. Cekme bunu gel diyolar, yılların alışkanlıgı mı desem, pişmanlık duyarım korkusu mu bilemedim. Ya düzelirse... Ya benden sonra düzdlir baslasıyla mutlu olursa..
o adam bağımlı asla duzelmez niyetide yok zaten olsa bile imkansıza yakın.Valla zamanda hayatta sizin.

Kız vazgeçmemiş adamcagız gelmek zorunda kalmıştır istemeye.Ayrıca doğru tek demiş açıkçada oğlunun durumunu son kez de olsa uyararak söylemiş..Takdir ettim.Kızımız 100-200 iddia- rulet oynuyor sanıyordum diyor. Kumarı biliyor yani..Valla zor ama böyle giderse kendini bitirecek psikolojik olarak

İşte genelde yapılan en büyük hata bu. Bazı olumsızlukları bile bile evlilikler yapılıyor. Evlenince sorunların çözülebileceğine inanılıyor. Ama daha da kötüye gidiyor maalesef durumlar. Bazen duygusal düşünmeyip mantığı kullanıp yol vermek gerekiyor. Bence bazı kadınların em büyük eksiği bu

Delil toplamassanız hersey yanına kalacak. Hatta şahıtler oyle şeyler soyler ki siz suçlu olursunuz. Hesap hareketlerı,mesajlar,whatsap goruntulerı. Eşinize mesaj yazarak altınları naptın kumaramı verdın diye sorun ve düğün borçlarına verdım derse düğün borcu yoktu deyın .Çünki dava açarsanız düğün borçlarına verdik diyecek ve aileside şahit olacak buna. İspat etmeniz için sağlam deliller olmalı..Para bırıktırıp dugun cd alın..Saklayın..Altın ispatı için. Hangı bankaları kullanıyor hepsini belirleyin.Yasadısı sitelerdemi oynuyor sitelerin adı üyelik numarası.Mesajlarda küfretmeyin asla..Hepsi ortaya dökülecek çünki

Son düzenleme:
Aynı şeyleri düşünüyorum. Ayrılmak öyle zorki sanki.. Bekarken ben de böyle şeyler duyunca neden cekiyoki boşansın derdim. Evlenince zor oluyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…