2- 2,5 ayda 24 kilo

Gxoxzek

içindeki öküze ohaa de
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
3.474
7
116
43
- Yurtdışı
Uygulamalar:

Öğünlerde, doyduğunuzu hissedene dek yiyebilirsiniz. Yani daha fazla yiyemeyeceğinizi hissedene dek. Yalnız diyette belirtilen her şeyi mutlaka yiyin. Çünkü yağı yakan, özellikle belirtilen bu besin karışımıdır. Yağ yakma işlemini başlatan greyfurttur.
Kahveyi azaltın. Kahve, insulin dengesini etkiler ve yanma işlemini engeller. Yemek zamanında bir fincan içerek sınırlamaya çalışın.
Öğün aralarında yemeyin. Eğer listedeki besinlerin tamamını yerseniz, acıkmadığınızı göreceksiniz.
Yasak listesi: Soğan (kırmızı soğan yenebilir), patates, kereviz, pirinç, arpa, makarna, Meksika yemekleri, bezelye, mısır, kuru fasulye, muz, kuru meyvalar, dekstroz, glükoz, heksitol, maltoz, sakaroz, bal, früktoz, mısır unu, nişasta ya da kafein içeren tatlılar
Yiyebilecekleriniz: Kırmızı soğan, kırmızı dolmalık biber, turp, salatalık, brokoli, yeşil soğan, ıspanak, lahana, marul, domates
Meşrubatlar: Diyet ve kafeinsiz olduğu sürece istediğiniz meşrubatı içebilirsiniz.
Bu diyet, yağ yapan lipit oluşumuna sebep olan şeker ve nişastaların kesinlikle tüketilmediği bir diyettir. Yağın kendisi, yağ yapmaz ve yağın yanmasına yardımcı olur. Bu nedenle yemeklerde tereyağ kullanabilirsiniz. Ancak tatlı, ekmek, beyaz sebzeler ya da tatlı patates yememelisiniz.
Et, salata ve sebzelerin porsiyonlarını iki ya da üç katına çıkarabilirsiniz.
İyice doyana kadar yiyin. Belirtilen öğünlerden ne kadar çok yerseniz, o kadar kilo verirsiniz. İlk 10 günde 4,5 kg verebilirsiniz. İlk 4 gün kilo kaybı olamayabilir ama beşinci günden itibaren vermeye başlarsınız.
Mutlaka su için.

Kahvaltı
Yarım greyfurt ya da suyu
en az 2 yumurta, istediğiniz şekilde pişirebilirsiniz.
en az 2 dilim pastırma
çay, kahve, su
Öğle
Salata (istediğiniz sosu koyabilirsiniz.)
Et, balık, tavuk ya da hindi (istediğiniz tarzda pişirebilirsiniz, ama ekmek yok)
Su
Akşam
Et (istediğiniz şekilde pişirebilirsiniz ve istediğiniz miktarda balıkla değiştirebilirsiniz.)
Sebze (herhangi bir yeşil, sarı, kırmızı sebzeyi istediğiniz yağda pişirebilir ya da salata olarak yiyebilirsiniz.)
Çay ya da kahve ya da su
Yatmadan önce atıştırmak için: Bir bardak domates suyu ya da yağsız süt.

Çok değil sadece 10 kilo vermek istiyoum:çok üzgünüm:

ölmeyelim biz bunla:1shok:

siz yaptınız mı etkisi noldu kaç kilodan kaç kiloya indiniz egzersiz yaptınız mıcokacimcoookkaydirigubbakcemile3

Listede bahsi geçen yemekler bizim mutfağımıza uymaz yabancı dergilerden alıntı bir listeye benziyor

2 ayda 24 kılo verırsenız 1 ayda 30 kılo bıle geri alabılırsınız benden söylemesı

Listede bahsi geçen yemekler bizim mutfağımıza uymaz yabancı dergilerden alıntı bir listeye benziyor
Şenizkurban olem sana doğru diyiverion ya:bbo:insan hep ot yemez ya dimi:1no2:burda hep ot ye onu yapma şunu etme dionaniknanik

ama şöle börekli çörekli diyet olsacokacimcoookkaydirigubbakcemile3
2 ayda 24 kılo verırsenız 1 ayda 30 kılo bıle geri alabılırsınız benden söylemesı

kaydirigubbakcemile3haklısın valaha kız

Haklıyım tabı bunu yapmak bence cok ozur dılerım ama manyaklık

Yani en güzel diyet herşeyden tadılması ama az yenmesi dimi yerimseniben

EVT CNM AYNEN OYLE BEN HERSEYDEN YIYEREK 23 KILO VERDIM AMA GERI ALDINMI DIYE SORMA naniknanik RAHATSIZLIGIMDAN DOLAYI ALDIM

ßen yine aynı bildiklerime devam o zaman :icecream:cokacimcoookhihoyyyt
kaydirigubbakcemile3

EVT CNM AYNEN OYLE BEN HERSEYDEN YIYEREK 23 KILO VERDIM AMA GERI ALDINMI DIYE SORMA naniknanik RAHATSIZLIGIMDAN DOLAYI ALDIM

cokacimcoookvalaha ben 1 haftada herşeyi yiyerekten 1,5 kilo verdim:jeyyar:

devam et cnmda bizim aramıza katılsanıza sizde ..

Eger dıyettekı ılk haftansa sudur ..

Dıılse yagdır.. Bende kkdakı cuma yarısmasınla verdım kıloları

Dikkat et sende hızlı verip çabuk geri alma yerimseniben
şekerim sizin aranızz neresi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemilegel gidelim bizim zayıflama alanımıza kızŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194158-zayiflamak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

Eger dıyettekı ılk haftansa sudur ..

Dıılse yagdır.. Bende kkdakı cuma yarısmasınla verdım kıloları

:çok üzgünüm:ilk hafta kıs o zaman su:çok üzgünüm:

Olsun su atmakda ıyı vucttakı ödemi atıyorsun işte yag olarak verıceksın ılerkı haftalarda

Olsun su atmakda ıyı vucttakı ödemi atıyorsun işte yag olarak verıceksın ılerkı haftalarda

inşllah ya daha çok gencim vermezsem veremem korkuorum sen nasıl verdin kıs anlatıversene şu gariplere:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…