• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 3 yıl çocuk istemiyorum

29 yaşıma girdim. Nişanlım 34 e girdi. Üniversite okudum. Bölümümün atama puanları düştü.3 hafta sonra evlenıcem ınsallah.Ben 2 sene falan evde oturup adam gibi sınava hazırlanıcam. Atanmak istiyorum. Çocuk zaten olursa 1 tane ıstıyorum. O da 32 de falan. Kaynanam dogumda giyersin diye gecelik koymus. Dogum sonrası serersin dıye çarşaf koymus. Amca kızları 30 dan sonra göbekten igne vuruyolar, çocuğun olmuyor diyor. Kimse atanma falan anlamıyor. Nişanlım otur dersi çalış atan diyor. Koruncaz. Herkes böyle daha nişanlıyım şimdiden baskı uyguluyorlar.Daha evli bile degilim. İçimde o annelik hissi yok şuan.Bu kadar insana laf anlatmaktan yoruldum. Kısmet deyıp gecıcem. Ve tam olarak korunma yöntemi prezervatif saglıklı mı sizce?
Kararın cok mantikli istersen amh testi yaptır yumurta rezervine baktir kan ver özelde yaparlar eger rezervin iyiyse ertele bebegi .Yumurta rezervi erken bitenler var bu testle için rahat eder 1 üstü normal derler 2 ve ustuyse zaten kafana hiç takma adetin de düzenliyse.

Evette çevremdekıler direk şöyle dıyor. Hemen çocuk yapcan mı. Hemen yap bak yaşın gecıyor falan
Ya ne bakıyosun onlara bana da diyolardı hamile kaldım o yap diyenlerin hepsi niye üç beş sene gezmedin dedi 😂 gelmişim 30 yaşına 5 sene nasıl gezeyim istedim yaptım. İkinciyi düşünmüyorum ha bire ne zaman yapcan diyolar bende bakacak mısın neden soruyosun ilkinde nerdeydin diyorum susuyor. Salla geç kimseyide konuşturma bu konularda açıklama yapmaya niye uğraşıyosunki bu senin özelin

Back
X