• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 3 yıl çocuk istemiyorum

Ne 3-4 ayı ilk aydan soruyorlar
Bana ayda iki kere soran arkadaslarim oluyordu..
Artık kimse sormuyor neyseki 6 yıldır olmadigi için umutlarinı kestiler
Ama cok ayıp degıl mı. Ya olsa zaten söyler insan. Ben kısmet olunca söylerım sormayın dıycem.

33 yasinda hamile idim. Kimse de gobegimden igne vurmadi. Amca kizlari ne kadar cok biliyor? Nisanlilara genelde dugun ne zaman derler. Evlenince de cocuk ne zaman... siz dugun ne zaman sorulari kismini asmissiniz sanirim. Insanlarin sizin evliliginize bu kadar mudahil olmasina neden izin veriyorsunuz? Onlara ne ki? Kac yasinda dogurursaniz dogurursunuz, hatta cocuk sahibi olmak istemiyorsaniz da dogurmazsiniz.
Bu arada korunma yontemi ile ilgili bence bir kadin dogum uzmani ile gorusup bilgi alin. Bunlar ayip degil.
Evet evet randevu alıp gidecegim Aslında saglık ocagındakı ebede bılgı verıyormuş. Onlar cahıl bılgılerı yok. Ama herseyı cok bılıyorlar

Yeni evlenecek olduğun için doğum kontrol hapı kullanmanı öneririm, hem garantili hem kolay. Düğüne kadar da etkisini göstermiş olur.
Milleti takma çocuk konusunda, bir ara o da olur inşallah ya da nasip de geç. Başında bekleyecek halleri yok ya. Evliliğin ilk yılları her şeyi doya doya yaşamak için bulunmaz nimet tepe tepe kullan bu nimeti.
Ama bu hapta ıstedıgımız zamanda cocuk olmazmış. Ve zararı cok dıyorlar. Insallah ben full gezcem basta. Sonra oturcam kpss kascam

engelli çocukla geç çocuk sahibi olmanın ne alakası var tövbe tövbe köylerde onlarca yıl erken evlilikler oldu binlerce engelli çocuk doğdu kimi allahın takdirinden kimi bilgisizlikten kimi şimdi ki gibi testler yapılamadığından.gıcık oluyorum ya asgari ücretle geçinmesi zor diyoruz site de cevap hazırr:aaa ben 1000 tl ile lüks yaşayıp 2000 de biriktiriyorumm hem sabancı ya bak çocuğu da özürlüüüüü parayla mutlu mu olduuuuuuuu.akıllara zarar ölür müsün öldürür müsün.
Asgarı ucrete de dıyorlar kı Allah rızkını verıyor. Cocugun hıc masrafı yok.Zaten meme emcek dıyor. Ya cıdden cevremdekıler acayıp tuhaf

Asgarı ucrete de dıyorlar kı Allah rızkını verıyor. Cocugun hıc masrafı yok.Zaten meme emcek dıyor. Ya cıdden cevremdekıler acayıp tuhaf
ben 32 deevlenip 5 ay sonra hamile kaldım troid hastasıydım üstelik 30 dan sonra çocuk olmaz diyenler zır cahil.mutluluklar bu arada konularınızı takipteydim senelerdir sonunda o babadan kurtulmanıza vallahi çok sevindim

Ben de öyle yapmıştım kimseyi dinlemeyin. Onlar sizin gibi olamadıkları için sizi de kendi yanlarına çekmeye çalışanlardır. Bnm üni mezunu arkadaşlarım evlenip çocuk yapıp kocaya muhtaç bir halde yaşıyor bana da tek verdikleri akıl “yaşın geçiyor“. Kendileri daha hayatı yaşamadan yaşları geçmiş😂 1,5 yıl sonra düşünüyorum sağlık problemlerimi de hallettim. Eşimin cahil kara cahil annesi bana sinir oluyor. Ama kendisi de işi olmadığı için boşanamamış ve zaman geçsin diye çocuk yapmış😂

Ama bu hapta ıstedıgımız zamanda cocuk olmazmış. Ve zararı cok dıyorlar. Insallah ben full gezcem basta. Sonra oturcam kpss kascam
Ben hep hapla korundum, hiç sorun yaşamadan 2 hamileliğim oldu. Hapı bırakır bırakmaz kalmayabiliyor ama olmaz diye bir şey yok. Sizin başka bir sıkıntınız yoksa hap kullanmak kısırlık yapmaz. Ben bizzat yaşadım.

Ben hep hapla korundum, hiç sorun yaşamadan 2 hamileliğim oldu. Hapı bırakır bırakmaz kalmayabiliyor ama olmaz diye bir şey yok. Sizin başka bir sıkıntınız yoksa hap kullanmak kısırlık yapmaz. Ben bizzat yaşadım.
Aslında 2 sene hap mı denesem. Bir doktora gıdecegım de danısacagım bi

Ben de öyle yapmıştım kimseyi dinlemeyin. Onlar sizin gibi olamadıkları için sizi de kendi yanlarına çekmeye çalışanlardır. Bnm üni mezunu arkadaşlarım evlenip çocuk yapıp kocaya muhtaç bir halde yaşıyor bana da tek verdikleri akıl “yaşın geçiyor“. Kendileri daha hayatı yaşamadan yaşları geçmiş😂 1,5 yıl sonra düşünüyorum sağlık problemlerimi de hallettim. Eşimin cahil kara cahil annesi bana sinir oluyor. Ama kendisi de işi olmadığı için boşanamamış ve zaman geçsin diye çocuk yapmış😂
Bizim cevre de öyle. Bana cocuk yap kendın bak dıyorlar. Neymis 6 sene kendım bakcam. Ee 30lu yaslara gelcem. Ne zaman karıyer yapcam. Evde oturmamı ıstıyorlar. Hem ev hem iş olmaz, ev kadınlıgı cok zor deyıp gözümü korkutmaya calısıyorlar. Tabı yemezler🤣

ben 32 deevlenip 5 ay sonra hamile kaldım troid hastasıydım üstelik 30 dan sonra çocuk olmaz diyenler zır cahil.mutluluklar bu arada konularınızı takipteydim senelerdir sonunda o babadan kurtulmanıza vallahi çok sevindim
Çok sagolun. 15inde mahkememız var. Va kara cahil akrabalar erkek kardesım falan annemı sucluyor. Annem kadınlık yapmamış.Babam aldattı annemı ya, biz sormamışız neden yaptın baba diye.Geri döner yaşlanınca basında erkek olmadan olmaz, yalnız kalcan dıyorlar anneme. Babamı hıc gormesem de özlemiyorum ve onu sevmiyorum. Insallah 3 4 hafta sonra ondan ve dedıkoducu akrabalarından kurtulcam

Çocuğu ne zaman yapacağına karışsınlar.. Doğurduğun çocuğun üstünde emekleri var gibi isim söylesinler.. O büyüyünce ikincinin zamanı geldi desinlerde desinler.. Ohooo oo başkalarına göre yaşıyoruz hayatı:işsiz:

Çocuğu ne zaman yapacağına karışsınlar.. Doğurduğun çocuğun üstünde emekleri var gibi isim söylesinler.. O büyüyünce ikincinin zamanı geldi desinlerde desinler.. Ohooo oo başkalarına göre yaşıyoruz hayatı:işsiz:
Öyle öyle. Hayatımızı kendı hayatına benzetmeye calısıyorlar

İnsanlar susmaz. Canın nasıl istiyorsa öyle yap. Üç buçuk yıl sonra tedaviyle oldu bebeğim, sadece çok yakınlarım biliyor tedaviyi. Hamile kalmadan önce herkes bebek sorardı, şimdi daha doğurmadığım halde akıl veriyorlar ikinciyi hemen yap ara verme diye. İstemiyorum bize tek çocuk yeter deyincede şaşırıyorlar aa neden olur mu diye.. Hatta geçen kv yine açtı aynı konuyu, biz istemiyoruz tek çocuğu yetebiliriz dedim, fikrin değişir zamanla diyor bana. 🤷🏼‍♀️

Bizim cevre de öyle. Bana cocuk yap kendın bak dıyorlar. Neymis 6 sene kendım bakcam. Ee 30lu yaslara gelcem. Ne zaman karıyer yapcam. Evde oturmamı ıstıyorlar. Hem ev hem iş olmaz, ev kadınlıgı cok zor deyıp gözümü korkutmaya calısıyorlar. Tabı yemezler🤣
Ben çocuğumu kendim büyütmek istiyorum ve hem kariyer hem çocuk olmaz bu şartlar altında. O yüzden önce işlerimi düzene koymayı tercih ettim. Ama birçoğuna göre yap aradan çıksın diyorlar. Kafalarını kırmak istiyorum. Çocuk benm için aradan çıkacak arada büyüyecek bşy değil. İnsan hayatının en önemli dönemi bnce 0-6 yaş ama bizim Kaynanan gibi cahil insanlarımız o dönemi boş geçirip 6 yaşında hayata başlatıyorlar çocukları.

Ben çocuğumu kendim büyütmek istiyorum ve hem kariyer hem çocuk olmaz bu şartlar altında. O yüzden önce işlerimi düzene koymayı tercih ettim. Ama birçoğuna göre yap aradan çıksın diyorlar. Kafalarını kırmak istiyorum. Çocuk benm için aradan çıkacak arada büyüyecek bşy değil. İnsan hayatının en önemli dönemi bnce 0-6 yaş ama bizim Kaynanan gibi cahil insanlarımız o dönemi boş geçirip 6 yaşında hayata başlatıyorlar çocukları.
Ben şahsen cocugumun iyi okulda okumasını falan istiyorum. Bu yuzden atanmak şart. Hem az gezıp tozcam bi ton hayalım var. Yaşım genç olur elbet. Kaynana sorarsa kısmet der gecerım🤣🤣🤣🤣gıdıp hap falan alcam ama önce bu doktorla görüşeyim de🤣

29 yaşıma girdim. Nişanlım 34 e girdi. Üniversite okudum. Bölümümün atama puanları düştü.3 hafta sonra evlenıcem ınsallah.Ben 2 sene falan evde oturup adam gibi sınava hazırlanıcam. Atanmak istiyorum. Çocuk zaten olursa 1 tane ıstıyorum. O da 32 de falan. Kaynanam dogumda giyersin diye gecelik koymus. Dogum sonrası serersin dıye çarşaf koymus. Amca kızları 30 dan sonra göbekten igne vuruyolar, çocuğun olmuyor diyor. Kimse atanma falan anlamıyor. Nişanlım otur dersi çalış atan diyor. Koruncaz. Herkes böyle daha nişanlıyım şimdiden baskı uyguluyorlar.Daha evli bile degilim. İçimde o annelik hissi yok şuan.Bu kadar insana laf anlatmaktan yoruldum. Kısmet deyıp gecıcem. Ve tam olarak korunma yöntemi prezervatif saglıklı mı sizce?
Hımmm 32 de falan yapacaksın çocuğu 🤔
Tabi zaten yapınca hemen çocuk oluyor sen öyle yap canım.

kaliteli prezervatif ile korunulabilir elbette ama cinsel ilişkiniz ikiniz için de çok zevksiz geçecektir. Bu yüzden bence doğum kontrol hapı yada dışarıya boşalma yöntemi olabilir (dışarıya boşalma %100 güvenilir değil)

Son düzenleme:
Valla bizim insanımızın ağzı laf dolu. Laf kaynıyor. Çokta cahiller hayret ediyorum bir de bizi oyle görürler. Suanda cahil hic yok gençlerde. Akıllıyız da bunlara laf anlatılmıyor. O iğne vurma olayi genelde tup bebek tedavisinde oluyor. Ve ya pıhtılaşma sorunu olanlar. Ay neyden neyi çıkartıyor bunlar saka gibi. Tam gülüp geçilecek tiplermiş konu sahibi sen neden geriliyorsun gül gec

Back
X