2 3 yıl çocuk istemiyorum

Valla bizim insanımızın ağzı laf dolu. Laf kaynıyor. Çokta cahiller hayret ediyorum bir de bizi oyle görürler. Suanda cahil hic yok gençlerde. Akıllıyız da bunlara laf anlatılmıyor. O iğne vurma olayi genelde tup bebek tedavisinde oluyor. Ve ya pıhtılaşma sorunu olanlar. Ay neyden neyi çıkartıyor bunlar saka gibi. Tam gülüp geçilecek tiplermiş konu sahibi sen neden geriliyorsun gül gec
Hahaha bende sonradan dusundum. Acaba tedavi de falan mı ıgne vuruluyor diye. Bir de hastahane de bır kadın anlatmıstı. Hergun gobegıne ıgne yapıyormus yumurta catlasın dıye. Yanı mantıklı olan 2 3 sene beklemek. Zaten evlılıge alısmak bır sürec. Eşine evıne alıscaksın. Hemen bebek yapsa ınsan strese gırer

Hahaha bende sonradan dusundum. Acaba tedavi de falan mı ıgne vuruluyor diye. Bir de hastahane de bır kadın anlatmıstı. Hergun gobegıne ıgne yapıyormus yumurta catlasın dıye. Yanı mantıklı olan 2 3 sene beklemek. Zaten evlılıge alısmak bır sürec. Eşine evıne alıscaksın. Hemen bebek yapsa ınsan strese gırer
Evet canim tedavide oluyor o. Yumurta geliştirmek ve çatlatmak için. Tabiki 2 insan birbirine alışmalı. Mesela bazısı var hic cocuk istemiyor. Yapmaya da uğraşmıyor. Onların durumu daha zor. Kim bilir neler duyuyorlardir. Insan ister istemez sinir oluyor. Biz kimsenin hayatına burnumuzu sokmazken millette ne cürret diye düşünüyor. Seni anlıyorum.

Evet canim tedavide oluyor o. Yumurta geliştirmek ve çatlatmak için. Tabiki 2 insan birbirine alışmalı. Mesela bazısı var hic cocuk istemiyor. Yapmaya da uğraşmıyor. Onların durumu daha zor. Kim bilir neler duyuyorlardir. Insan ister istemez sinir oluyor. Biz kimsenin hayatına burnumuzu sokmazken millette ne cürret diye düşünüyor. Seni anlıyorum.
Insanların ısı gucu yok bu yuzden. Bana hemen cocuk yapcan mı dıyorlar. Ama ciddiyim suan ıcımde öyle bir his yok😑yanı önce meslegimi elıme alayım. Allah nasıp etcekse zaten olurkı

Hahah. Çarşafı koyma sebebı gelen gıden görsun temız temız dıye. Ama nısanlım 1ay kımseyı istemez kı evde🤣bebege hastalık falan bulasır dıye bende istemem
O akrabalar bırakır mı sizi zannediyorsunuz?
Bakıyım ne kadar kilo vermişsin aaa hiç gitmemiş bak bizde de öylece kaldı diyecek amca kızları. Sütün var mı, bu çocuk zayıf mı kısmına hiç girmiyorum bile. Yengem de mama vermişti sen de vereceksin diyecekler. Amaan.. 🙄

O akrabalar bırakır mı sizi zannediyorsunuz?
Bakıyım ne kadar kilo vermişsin aaa hiç gitmemiş bak bizde de öylece kaldı diyecek amca kızları. Sütün var mı, bu çocuk zayıf mı kısmına hiç girmiyorum bile. Yengem de mama vermişti sen de vereceksin diyecekler. Amaan.. 🙄
Görüşmeyi düşünmüyorum ki. Zaten son zamanlarda baya muabbetı kestım onlardan. Gelınlerı sezeryan dogum yaptı diye görümcesi dedı ki çok dedikodu yaptı, Allah izin vermedı normal dogum yapmasına. Böyle düşünen cahillerle muabbeti kestim. Ben üniversite okudum ama henüz atanamadım. Wp duruma yazmış ki. Çabalıyorsun ama birşey olamadın. Yüksekten uçma falan yazmış.Sonra ben gördüm sildi. Bende bunu engelledim. Kesinlikle bu tip kan emici, insana bir faydası olmayan insanları hayatımda istemiyorum. Yalnız kalayım gene istemiyorum. Kız kardesımle araları iyi. Kardeşime ona yazmadım demiş ama bana yazdı. Cidden birdaha muhattap olmayı düşünmüyorum. Amca kızı bunlar bir de. Lafa gelince biz aynı kanız şöyleyiz diye sallarlar. Ama ilk düşmeni onlar bekler

Z
Evet tabıkı. Önce bı kendımi garantiye alayım. Zaten ıyi para kazanınca gerekirse tedavı olurum gene olur
Buydu anlatmak istediğim herneyse çok onemli değil anlaşılmak. Çok param var ama 4. Tedavim. İki yil istemedim. Banada büyük baskilar yapıldı. Kendimde ebeyim bu arada. Herkes için hayırlısı olsun. Para her kapıyı açmaz. İyi günler dilerim.

29 yaşıma girdim. Nişanlım 34 e girdi. Üniversite okudum. Bölümümün atama puanları düştü.3 hafta sonra evlenıcem ınsallah.Ben 2 sene falan evde oturup adam gibi sınava hazırlanıcam. Atanmak istiyorum. Çocuk zaten olursa 1 tane ıstıyorum. O da 32 de falan. Kaynanam dogumda giyersin diye gecelik koymus. Dogum sonrası serersin dıye çarşaf koymus. Amca kızları 30 dan sonra göbekten igne vuruyolar, çocuğun olmuyor diyor. Kimse atanma falan anlamıyor. Nişanlım otur dersi çalış atan diyor. Koruncaz. Herkes böyle daha nişanlıyım şimdiden baskı uyguluyorlar.Daha evli bile degilim. İçimde o annelik hissi yok şuan.Bu kadar insana laf anlatmaktan yoruldum. Kısmet deyıp gecıcem. Ve tam olarak korunma yöntemi prezervatif saglıklı mı sizce?
En sağlıklısı . Şimdi kimseyi kafanıza takmayın evlenince soranlara bu konu sizi ilgilendirmez dersin. Kv vs çok ısrarcı olursa kimsesiz bir sürü çocuk var alıp o duygularını faydalı şekilde tatmin etsinler .

En sağlıklısı . Şimdi kimseyi kafanıza takmayın evlenince soranlara bu konu sizi ilgilendirmez dersin. Kv vs çok ısrarcı olursa kimsesiz bir sürü çocuk var alıp o duygularını faydalı şekilde tatmin etsinler .
Umarim ısrar etmezler.ısrarcılar başka seylerde falan da. Ben kıbarca aramızda olursa söylerım dıycem.

Z

Buydu anlatmak istediğim herneyse çok onemli değil anlaşılmak. Çok param var ama 4. Tedavim. İki yil istemedim. Banada büyük baskilar yapıldı. Kendimde ebeyim bu arada. Herkes için hayırlısı olsun. Para her kapıyı açmaz. İyi günler dilerim.
Evet tabıkı acmaz. Ben yani hemen ıstemıyorum hazır degılım. Hem maddı hem manevı. İnsanlar torun sevcek dıye de yapmak istemiyorum

Daha evlenmeden niye bu muhabbetlere giriyorsunuz ki? Belki tedavisiz çocuğunuz olmayacak belki hiç olmayacak sağlıklı olduğunuza garantiniz mi var? Bunu yazmak istemezdim ama daha dereyi görmeden paça sıvamak anlamsız geldi.
Evette çevremdekıler direk şöyle dıyor. Hemen çocuk yapcan mı. Hemen yap bak yaşın gecıyor falan

Ben şahsen cocugumun iyi okulda okumasını falan istiyorum. Bu yuzden atanmak şart. Hem az gezıp tozcam bi ton hayalım var. Yaşım genç olur elbet. Kaynana sorarsa kısmet der gecerım🤣🤣🤣🤣gıdıp hap falan alcam ama önce bu doktorla görüşeyim de🤣
Evet doktora gidebilirsin sonuçta çocuk sahibi olmak istediğinde sıkıntı çıkmaz. Bzm de amacımız gezmekti bir çıkışta 5-6 şehir gezerdik koronadan önce. Bana akıl veren arkadaşlarımın çoğu zorlanıyorlar eşlerine sarıyorlar. Çünkü kendilerini gerçekleştirme fırsatı bulamamışlar. Ürettikleri bir çocuk var. Her zaman söylüyorum mutlu bir çocuk mutlu bir annenin eseridir

Evet doktora gidebilirsin sonuçta çocuk sahibi olmak istediğinde sıkıntı çıkmaz. Bzm de amacımız gezmekti bir çıkışta 5-6 şehir gezerdik koronadan önce. Bana akıl veren arkadaşlarımın çoğu zorlanıyorlar eşlerine sarıyorlar. Çünkü kendilerini gerçekleştirme fırsatı bulamamışlar. Ürettikleri bir çocuk var. Her zaman söylüyorum mutlu bir çocuk mutlu bir annenin eseridir
Kesinlikle. Çocuk sahıbı olan yakın arkadaşım kesınlıkle yapma dıyor. Hayatından bezmiş. Bana hemen cocuk yap diyenler hayatından mutlu degil. Eşiyle bosanmayı dusunmus insanlar. Çocukları olmasa bın kez bosanacaklar.Ama tavsiye olarak hemen yap diyorlar

Tek korunma yöntemi prezervatif olmasın.
Hem spiral taktırın hem de aylık iğne vurdurun.
İşi şansa bırakmayın..
Ben 33 yaşındayım, inşallah evlenirsem olursa 2 3 yıl istemiyorum.
37 gibi hamile olsam inşallah yeter..
Bu devir tek çocuk devri..

32 ne ki.. 40 da bile doğurursunuz nasipse..
55yasinda olunca cocugunuz icin torun mu diye sorarlar.

Back
X