- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
Ben düzenli olarak gitmiştim nişanlıyken, hala da giderim. Bebekler gibi cildim var, tavsiye ederim
Peeling, masaj vs bi ton şey yapmışlardı.Ne gibi uygulamalar yapılıyor ?
Önce bir hamama gidin, saunaya buhara girin hala geçmediyse cilt bakımına gidin. Ben bunları düzenli yapınca sivilcelerim geçiyor. Çiller için bişey diyemem.
Aktif sivilcen varken cilt bakımına gitmeni tavsiye etmem, hali hazırda akne çıkarken peeling yapılmaz, yüzüne yayarsın iltihabı olduğu gibi. Bir dermatologla görüşmeni tavsiye ederim. Bol su iç, uyku düzenine dikkat, sigara- kahveden bir süre uzak durmaya çalış, kullanıyorsan azalt, kırmızı eti pek tüketme şu ara.
Doktorun muhtemelen benzamycin önerecek, yüzeysel yatıştırmak, siyah noktalardan arındırmak için.
Lütfen bi dermatolog kontrolü, akne şakaya gelmez.
Adam akıllı bir yere gidersen aynı süngeri falan kullanmazlar ankaradaysan Sevilay hanım var ben 4 ay gittim memnundum Sevilay acıbucu, eski üyeyim reklam yapmıyorum yani :)
Teşekkür ederim, dediğiniz gibi cilt bakımına gitmeyi düşünmüyorum.. Alerjik birşey olabilir.. sigarayı hayatımda hiç kullanmadım,kahve de içmem.. Su ise günde 3 lt içerim.. Cildim sivilce çıkacak kadar yağlı değil,stres sıkıntıdan diye düşünüyorum genelde.. Bu bahsettiğiniz ilaç nasıl, kendim alıp kullanabilir miyim ?
Teşekkür ederim, dediğiniz gibi cilt bakımına gitmeyi düşünmüyorum.. Alerjik birşey olabilir.. sigarayı hayatımda hiç kullanmadım,kahve de içmem.. Su ise günde 3 lt içerim.. Cildim sivilce çıkacak kadar yağlı değil,stres sıkıntıdan diye düşünüyorum genelde.. Bu bahsettiğiniz ilaç nasıl, kendim alıp kullanabilir miyim ?
Cilt doktoruna git kızımı geçen ay götürdüm çok güzel kremler verdi lekeleri bile azaldı
Kimyasal peeling....tamamiyle kurtulmus olursunuz arti ciller de gider ama ben nedense asiri degilse cilleri cekici ve cool buluyorumMerhaba kızlar,
24 yaşındayım. 2.5 ay sonra düğünüm var, hayatımda hiç cilt bakımına gitmedim, evde kendim doğal şeyler hazırlayıp sürerim felan..
Fakat şu ara stresten ve bazı sebeplerden yüzümde sivilcelerimde artış var, çok fazla olmasa da çillerim var ( alnımda hiç yok,göz kenarları ve elmacık kemiklerimde ) açıkçası hiç sevmiyorum çillerimi
Cildim yağlı değil,karma.. Şimdi sivilcelerim felan artmış durumda iken , ve hiç gitmemişken benim cilt bakımı için bir yerlere gitmeme gerek var mı ? Ya da sizin bir tavsiyeniz var mı ?
cilt bakimina degil, iyi bir dermatologa gidin.Merhaba kızlar,
24 yaşındayım. 2.5 ay sonra düğünüm var, hayatımda hiç cilt bakımına gitmedim, evde kendim doğal şeyler hazırlayıp sürerim felan..
Fakat şu ara stresten ve bazı sebeplerden yüzümde sivilcelerimde artış var, çok fazla olmasa da çillerim var ( alnımda hiç yok,göz kenarları ve elmacık kemiklerimde ) açıkçası hiç sevmiyorum çillerimi
Cildim yağlı değil,karma.. Şimdi sivilcelerim felan artmış durumda iken , ve hiç gitmemişken benim cilt bakımı için bir yerlere gitmeme gerek var mı ? Ya da sizin bir tavsiyeniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?