Bebek Beslenmesi 2,5 aylık bebeğim gündüzleri çok uzun uyuyor..Bu durum normal mi sizce?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

brn_2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
141
4
46
İzmir
arkadaşlar 2.5 aylık bebeğim var son zamanlarda uykusu düzene girdi geceleri uyuyor ama son iki gündür gündüzleride devamlı uyumak istiyor bugün geç kalktı ama yinede hep uyumak istedi ve derin derin uyuyr gece uyumaz korkusuyla uyuandırmaya çalışıyorum gözlerini açıyor sonra tekrar kapatıp uyuyor szce normalmi ne yapacağımı bilemedim ne yapmalı bu durumda acaba

sarılık olabilir dikkat et

az besleniyorsa bu yüzden olabilir. ama bazen bebeklerde böyle oluyor. içinin rahat etmesi için doktora danışmalısın.

benim oğlum 6,5 aylık hala gündüzleri neredeyse 6 saat uyuyor akşam 9da da yatıyor.. bazı bebekler böyle uykucu oluyor.. eğer ani bir değişim olduysa doktorunla konuş ama hep böyleyse endişelenme derim..

bir de benim oğlum bugün yeterince uyuyamamışsa yarın ve öbür gün çok daha fazla uyur..

bir de benim oğlum bugün yeterince uyuyamamışsa yarın ve öbür gün çok daha fazla uyur..

ya önceden uyku düzensizdi bu aralara geceleri güzel uyuyor ama gündüzleri uyumazdı bu aralar gündüzleride uyumaya başşladı bilmiyoum belkide huy değiştiriyor inş gece uykusu bozulmaz

endişe etme cnm,bazı bebekler böyle..şanslısın.uyuyan bebeği kaldırmak çok zor evet ama dene bakalım hem gece hem gündüz uzunuyku uyuyabiliyormu,yoksa gündüzleri azltıp geceleri uzatma yöntemine başvurmalısın,ama öncesinde bi hekime götür,için rahat etsinn..

bence bu durum çok normal çünkü bebeğin daha 2,5 aylık diyısun.
0-4 ay arası bebekler zatan çok fazla uyur.
benim oğlum böyleydi uyudukça büyüyor endişelenme

Endişelenecek birşey yok, gaz sancıları hafiflemiştir artık. Uykunun tadını aldı şimdi o, eksiklerini tamamlıyor. Sen gündüz 3 saatte bir filan emzir. Uyanmasa da uykusunda emzir. Gece uykusunda emzirmene gerek yok zaten. Neye ihtiyacı varsa ona yönelir bebek.

ya buaralar hem gece hem gündüz uyuyor tabi gündüz sık sıkk uyanıyor sonra memede tekrar uyuya kalıyor

yok zaten gündüzleri devamlı emziriyorum zaten gündüz genelde memede uyuyor gece o kadar sık uyanmıyor

gece uykusuzluğundan çok çektiğim için gündüz çok uyuduğu zaman korkuyorum gece uyumazsa diye onun için bu kadar panik oldum :)

bence de uykuya en çok ihtiyaç hissettiği dönemlerden birinde. sarılık olmadığı sürece ve inşallah hasta falan da değilse durum normal. benim kızım da o vakitler bol bol uyuyodu. gece uykusu düzeni bozulmadığı sürece de sorun yok bence. gündüzleri de 3-4 saatte bir uyandırıp emzirirsenhem gece uykusu bozulmaz hem de aç kalıp halsiz düşmez. altını açarak uyandırabilirsin. ben kızıma öyle yapıyodum.

canım benim oğlumda 3 aylık çok gaz problemi yaşıyorduk ne gece ne gündüz uykumuz vardı iki hafta önce dediğin gibi birden bire gündüzleri de geceleri de uyumaya başladı sanırım sancılar azalıyor biz iki haftadır öyleyiz gündüz uykusu gece uykusunu etkilemiyo

Merhaba arkadaslar benimde 2 aylik bebegim var dün aksamdan beri cok derin uyuyor uyandirmak icin ugrasiyorum meme vermeye çalışıyorum ama agzini kitliyor almak istemiyor zorlayip bir sekilde uyandiriyorum bu seferde 5 10 dkk emdikten sonra gene uykuya daliyor hep bir uyku hali var üzerinde birak uyusun bebek uyur diyorlar ama icim rahat degil ne yapmaliyim

Bu arada aksamlari cok gaz sancimiz oluyordu simdiye kadar uyutmak icin uğraşıyordum bir anda böyle olunca tedirgin oldum acaba hasta mi diye bilgisi olan arkadaslar bilgilendirebilirseniz sevinirim

Gece araliksiz 6 saat uyudu kac defa uyandirmaya calistiysam da tam uyanmadan gerinip uykuya devam etti meme kabul etmedi 6 saat sonra zorla uyanip biraz emdikten sonra gene uyumaya devam etti gun icinde de 5 dkk emdikten sonra uykuya dalip 3 4 saate yakin uyuyor..uyku konusunda hep sıkıntılıydik fazla uykusu yoktu simdi bir anda böyle olunca panikledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…