Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Evet suan malesef mastit den dolayi antibiyotik surup kullaniyorum. Ondan dolayi olabilir mi diye düşündüm yan etkilerine baktim ishal yapabilir yaziyordu uyku ile ilgili birşey bulamadim
İlaca başladıktan bir gün sonra olduysa ilaca bağlı olabilir. Ya da çocuk rahatlamıştır enfeksiyon azaldığı için ondan uyuyordur. Şurup dediğin için bebeğin mastit olduğunu düşünerek diyorum.
Ben kendim kullanıyorum şurubu emzirme yoluyla gecmis olabilir diye düşünüyorum.ilactan mi kaynakli yoksa gercekten rahatladi da ondan mi uyuyor merak ediyorum bir kac gun daha surerse doktora danismaliyim sanirim
Doktora başvurun , şekeri dusmuyorsa , sariligi yoksa şükür edin :) Gece yarım saat toplam uykuya muhtaç anneler var. Uykucu bebekle hayat daha kolay :)
Ilaca pazar gunu baslamistim 20 gun once ayni ilactan gene kullandim o zamn boyle bir sorun hatirlamiyorum yani ondan olup olmadigi hakkinda bir fikrim yok. Simďoye kadar gazli uykusuz bir bebekken bir anda boyle olmasi tedirgin etti beni
Doktora başvurun , şekeri dusmuyorsa , sariligi yoksa şükür edin :) Gece yarım saat toplam uykuya muhtaç anneler var. Uykucu bebekle hayat daha kolay :)
Inanin dune kadar o yarim saat uykuya muhtactim :) bir anda uyumaya baslayinca acaba hasta mi biseyi mi var diye kendimi yemeye basladim gene uykular haram
Hayir mama kullanmiyorum. Gaz ilacini da cok kötü oldugu artik dayanamadigi zamanlar veriyordum genelde masajlarla hoplaya ziplaya gecirmeye calisiyorduk gaz krizlerimizi
Hamilesin sanirim hayirlisiyla kucağına alirsin insallah. Senin bebisin uykucu bir bebis olur :) benimki hic uyumazdi bir anda böyle uyuyunca cok panikledim annemlere sordum gaz sancilari gecmis rahatlamistir belki dediler ama bilemiyorum
Hamilesin sanirim hayirlisiyla kucağına alirsin insallah. Senin bebisin uykucu bir bebis olur :) benimki hic uyumazdi bir anda böyle uyuyunca cok panikledim annemlere sordum gaz sancilari gecmis rahatlamistir belki dediler ama bilemiyorum
evet canım ya gaz sancıları dindiyse bebiş rahatça uyumuştur kullandıgın ilaç sıkıntısını gidermiş olabilr. tabi doktorla görüşmende sorarsın için rahatlar
İlaca başladıktan bir gün sonra olduysa ilaca bağlı olabilir. Ya da çocuk rahatlamıştır enfeksiyon azaldığı için ondan uyuyordur. Şurup dediğin için bebeğin mastit olduğunu düşünerek diyorum.