- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Çok istedik ve oldu o zaman ve öncesinde böyledegildi şuan içine şeytan kaçmış gibiNeden bu kadar erken çocuk ?
İyi tanımadınız mı bir anda mı bu hale geldi bu adam ?
Sagol yarın hemen aldırayım o zamanBu ne hız...
Bu içine şeytan kaçmak değil. Evlenene kadar karakterini gizleyip evlenince doğal halıne dönmek. Zararın neresinden dönersen kârdır. Ayrıl bu möö'cüktenÇok istedik ve oldu o zaman ve öncesinde böyledegildi şuan içine şeytan kaçmış gibi
Annem bu halde görürse kötü olur o yüzden bir iki gün buradayım,bebek sürpriz olmadı ama her şey hamilelikte sonra başladı,Eltinizde ne işiniz var gidin babanızın evine..
Boşan demek istiyorum hala seni kötüleyen özür dilemeyi bilmeyen bu adama
Hatta çocuk bile yapma diyecektim ki !!!
15. Günde hamile kalmıssınz ama surprz olmustur yanlışlıkla
ALmazlar 7 haftalık olmuş.Sagol yarın hemen aldırayım o zaman
Başta sakin oluyorum ama o inada bindiğinde bağırıp çağırıyorumİlk zamanlar evlilikte cok tartismalar oluyor ama zamanla duzeliyor.
Ama esiniz malesef cok terbiyesiz biri.
Acaba esinizle konusurken sert bir dilde mi konusuyorsunuz, bagirip cagiriyormusunuz
Bu adam neden size bu kadar ofkeli?
Erkek gibi erkek yetiştirilmemesinin sonuçları bunlar. Özelin ona buna anlatılmayacağını bilmeyen tipler türüyor böyle. Hamile eşine ki hamile bile olmasına gerek yok eşine terbiyesizce laflar söyleyerek evden kovan adam müsveddeleri çıkıyor ortaya. Kararlı olun ve dönmeyin derim; çünkü şimdiden bunları yapan çocuk olunca, ortam iyice gerilince neler yapmaz. Kendinizi kurtarın. Böyle tipler adam olmuyor ne yazık ki.Nereden başlayacağımı bilemiyorum...
Ne anlatacağımı da.
Ama içimi dökmeye o kadar ihtiyacım var ki.
Eşimle en büyük sorunumuz onun tutarsız, kibirli ve özür dilemeyi bilmeyen biri olması.
Beni elime abisine ona buna özelimizdir demeden anlatması karalaması...
Hamile halimle gece gece s.. Git diyerek evden kovması.
İpsiz sapsız arkadaşları ile istememe ragmen görüşmesi. En sonuncusu da bu oldu zaten. Bir de pişkin pişkin ağlata ağlata ille de görüşecem dedi.
Şuan eltimdeyim iki kere geldi ama özür falan dilemedi yine beni kötüledi ve gitti. Ben evi terkettim perişan halim geçene kadar eltimdeyim sonra aileme,gideceğim çünkü annem beni bu halde görsün istemiyorum. Eşimden çoksoğudum.
Ailesi de alttan almamı istiyor beni sucluyor. Anası büyü var ortaya çıkaracam diyor. Eşime ve,ailesine tahammülüm kalmadı
Sagol iyi ki bildirdin.ALmazlar 7 haftalık olmuş.
Mizah yapmış zaten bence.ALmazlar 7 haftalık olmuş.
Keyfin bilir.bizlik birşey yok.karnındaki de senin yanındaki hödükte!Sagol yarın hemen aldırayım o zaman
Çok istedik ve oldu o zaman ve öncesinde böyledegildi şuan içine şeytan kaçmış gibi
Yaşlarınız kaç? Birbirinizi yeterince tanımadan mı evlendiniz? Bir de bu acele nedir düğünde halay çekerken neredeyse gebe kalıyor bazıları :) (şaka amaçlı bu arada) saygı çerçevesinde oturup son kez konuşmalı belki kurallar koymalısınızNereden başlayacağımı bilemiyorum...
Ne anlatacağımı da.
Ama içimi dökmeye o kadar ihtiyacım var ki.
Eşimle en büyük sorunumuz onun tutarsız, kibirli ve özür dilemeyi bilmeyen biri olması.
Beni elime abisine ona buna özelimizdir demeden anlatması karalaması...
Hamile halimle gece gece s.. Git diyerek evden kovması.
İpsiz sapsız arkadaşları ile istememe ragmen görüşmesi. En sonuncusu da bu oldu zaten. Bir de pişkin pişkin ağlata ağlata ille de görüşecem dedi.
Şuan eltimdeyim iki kere geldi ama özür falan dilemedi yine beni kötüledi ve gitti. Ben evi terkettim perişan halim geçene kadar eltimdeyim sonra aileme,gideceğim çünkü annem beni bu halde görsün istemiyorum. Eşimden çoksoğudum.
Ailesi de alttan almamı istiyor beni sucluyor. Anası büyü var ortaya çıkaracam diyor. Eşime ve,ailesine tahammülüm kalmadı
Zaten herkese her şeyimizi anlattığı için dert etmiyorumO kadar yanlış yerde kalıyorsunuz ki anlatamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?