2,5 aylık evliyim, 2 aylık hamileyim ve boşanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
36
Nereden başlayacağımı bilemiyorum...
Ne anlatacağımı da.
Ama içimi dökmeye o kadar ihtiyacım var ki.
Eşimle en büyük sorunumuz onun tutarsız, kibirli ve özür dilemeyi bilmeyen biri olması.
Beni elime abisine ona buna özelimizdir demeden anlatması karalaması...
Hamile halimle gece gece s.. Git diyerek evden kovması.
İpsiz sapsız arkadaşları ile istememe ragmen görüşmesi. En sonuncusu da bu oldu zaten. Bir de pişkin pişkin ağlata ağlata ille de görüşecem dedi.
Şuan eltimdeyim iki kere geldi ama özür falan dilemedi yine beni kötüledi ve gitti. Ben evi terkettim perişan halim geçene kadar eltimdeyim sonra aileme,gideceğim çünkü annem beni bu halde görsün istemiyorum. Eşimden çoksoğudum.
Ailesi de alttan almamı istiyor beni sucluyor. Anası büyü var ortaya çıkaracam diyor. Eşime ve,ailesine tahammülüm kalmadı

Çok istedik ve oldu o zaman ve öncesinde böyledegildi şuan içine şeytan kaçmış gibi
Bu içine şeytan kaçmak değil. Evlenene kadar karakterini gizleyip evlenince doğal halıne dönmek. Zararın neresinden dönersen kârdır. Ayrıl bu möö'cükten

Annem bu halde görürse kötü olur o yüzden bir iki gün buradayım,bebek sürpriz olmadı ama her şey hamilelikte sonra başladı,

İlk zamanlar evlilikte cok tartismalar oluyor ama zamanla duzeliyor.
Ama esiniz malesef cok terbiyesiz biri.
Acaba esinizle konusurken sert bir dilde mi konusuyorsunuz, bagirip cagiriyormusunuz
Bu adam neden size bu kadar ofkeli?
Başta sakin oluyorum ama o inada bindiğinde bağırıp çağırıyorum

Erkek gibi erkek yetiştirilmemesinin sonuçları bunlar. Özelin ona buna anlatılmayacağını bilmeyen tipler türüyor böyle. Hamile eşine ki hamile bile olmasına gerek yok eşine terbiyesizce laflar söyleyerek evden kovan adam müsveddeleri çıkıyor ortaya. Kararlı olun ve dönmeyin derim; çünkü şimdiden bunları yapan çocuk olunca, ortam iyice gerilince neler yapmaz. Kendinizi kurtarın. Böyle tipler adam olmuyor ne yazık ki.

Çok istedik ve oldu o zaman ve öncesinde böyledegildi şuan içine şeytan kaçmış gibi

Sanırım biraz zorlasalar sizde büyü olayına inanacaksınız. İnanmayın arkadaşım. Gururunuzu kıran, sizi hiçe sayan, rezil rüsva eden adama dönmeyin. Ömür boyu yalnızlık kalacağınızı, türlü zorluklar geçireceğinizi bilseniz de dönmeyin. Kendinize reva görmeyin aşağılanmayı. Evden çıktığınıza göre görmüyorsunuz da. Bir an önce ailenizin yanına geçin orda daha fazla sizi üzmesine ve istediği an gelip öfkesini kusmasına izin vermeyin.

Yaşlarınız kaç? Birbirinizi yeterince tanımadan mı evlendiniz? Bir de bu acele nedir düğünde halay çekerken neredeyse gebe kalıyor bazıları :) (şaka amaçlı bu arada) saygı çerçevesinde oturup son kez konuşmalı belki kurallar koymalısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…