2,5 aylık evliyim, 2 aylık hamileyim ve boşanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocugu ikimiz,de istedik. O otuz ben yirmi beş. Kural koyduk çiğnedik

Hayır tabiki de inanmıyorum. Ailesinin cahilliğime tahammül edemiyorum. Bu işlere benim ailemi ve,adımı karıştırmaması için de,defalarca uyardım annesini. Evet kesin karar vermesem o evden çıkmazdım

Bebeğinizi niye aldırmak istiyorsunuz .Yazık değil mi?
Onun ne suçu var siz erken karar vermişsiniz.
Ben öyle bir karar,vermedim. Üyenin sadece o kadar şey içinde hamileliğime laf edip faydalı,tek kelime etmemesine sitem ettim. Bebegimden asla vazgeçmem

Ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm sizin adınıza.Allah yardımcınız olsun barışmak mı istiyorsunuz yoksa kesinlikle ayrılmak mı buna emin olduktan sonra ailenize duyurmanız tabi ki daha doğru olur.Allah hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah

Hamilelik öncesinde sıkıntı yoktu demişsiniz de öncesi zaten 10 gün

Nedir bu herkese anlattığı

Muhtemelen daha evlilik idrak edememiş ne anlatılır ne anlatılmaz bilemiyor bile

Siz de hamile hormonlar tavan

Birkaç gün sonra oturun konuşun

Evlilikten beklentilerinizi nelerin olmazsa olmazınızın ne olduğunu nelerden vazgeçebileceğinizi karşıdakinin hangi davranışlarını evliliği çıkmaza sürüklediğini karşılıklı konuşun

Evliliğin başında iki taraf da diğerini değiştirme hayali kurup bunu yapmaya çalışır ama bundan vazgeçilince evlilik oturur

Hayır tabiki de inanmıyorum. Ailesinin cahilliğime tahammül edemiyorum. Bu işlere benim ailemi ve,adımı karıştırmaması için de,defalarca uyardım annesini. Evet kesin karar vermesem o evden çıkmazdım

Ailesi bu işlere bu kadar meraklıysa boşanmayın diye size de büyü yapabilirler. Biran önce ailenizin yanına gidin bence. Toparlanmayı falan boşverin. Eltinizde kalmanızı belki gelir gönlümü alır da barışırız diye yaptığınızı düşünüyorum ama insanın hamurunda hödüklük varsa akıllanmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…