- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Çok istedik ve oldu o zaman ve öncesinde böyledegildi şuan içine şeytan kaçmış gibi
Çocugu ikimiz,de istedik. O otuz ben yirmi beş. Kural koyduk çiğnedikYaşlarınız kaç? Birbirinizi yeterince tanımadan mı evlendiniz? Bir de bu acele nedir düğünde halay çekerken neredeyse gebe kalıyor bazıları :) (şaka amaçlı bu arada) saygı çerçevesinde oturup son kez konuşmalı belki kurallar koymalısınız
Ne alakası var. Hiçbir zaman öyle bir niyetim olmadıÇocuk için evlenmiş gibisiniz zaten. Gidin baba evine biraz bekleyin. Terapist yardımı alın.
Valla yorumlara verdiğiniz cevaplar o kadar ters ve itici ki.kocanıza hak verdim!Sagol iyi ki bildirdin.
Şu cümleyi açıklar mısınız? Anlamadan şikayet etmek istemem. Karnındakine ne?Keyfin bilir.bizlik birşey yok.karnındaki de senin yanındaki hödükte!
Valla yorumlara verdiğiniz cevaplar o kadar ters ve itici ki.kocanıza hak verdim!
Hayır tabiki de inanmıyorum. Ailesinin cahilliğime tahammül edemiyorum. Bu işlere benim ailemi ve,adımı karıştırmaması için de,defalarca uyardım annesini. Evet kesin karar vermesem o evden çıkmazdımSanırım biraz zorlasalar sizde büyü olayına inanacaksınız. İnanmayın arkadaşım. Gururunuzu kıran, sizi hiçe sayan, rezil rüsva eden adama dönmeyin. Ömür boyu yalnızlık kalacağınızı, türlü zorluklar geçireceğinizi bilseniz de dönmeyin. Kendinize reva görmeyin aşağılanmayı. Evden çıktığınıza göre görmüyorsunuz da. Bir an önce ailenizin yanına geçin orda daha fazla sizi üzmesine ve istediği an gelip öfkesini kusmasına izin .
Bebeğinizi niye aldırmak istiyorsunuz .Yazık değil mi?Sagol iyi ki bildirdin.
Karnındaki bebek te hödük doğru mu?Ben konu sahıbıne alır demedim.o karnındakını okadar degersiz görüyorkı
Ben orada yorumunun,faydasızlıgına atıf yaptım. Başka yere çekmek senin sorununBen konu sahıbıne alır demedim.o karnındakını okadar degersiz görüyorkı
Onu kocasına dedimKarnındaki bebek te hödük doğru mu?
Ben öyle bir karar,vermedim. Üyenin sadece o kadar şey içinde hamileliğime laf edip faydalı,tek kelime etmemesine sitem ettim. Bebegimden asla vazgeçmemBebeğinizi niye aldırmak istiyorsunuz .Yazık değil mi?
Onun ne suçu var siz erken karar vermişsiniz.
Evlilik öncesi ve,o,haftalar çok iyiydiHerşey hamilelikle başladı diyorsun da zaten 2 hastalıkken hamile kalmışsın. Öncesi nedir anlamadım. Daha cicim aylarınız geçmemiş.
Hayır tabiki de inanmıyorum. Ailesinin cahilliğime tahammül edemiyorum. Bu işlere benim ailemi ve,adımı karıştırmaması için de,defalarca uyardım annesini. Evet kesin karar vermesem o evden çıkmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?