- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
- 113
- Konu Sahibi Melahatabla
-
EşinizeSagol iyi ki bildirdin.
YOksa 2,5 aylık eş eve neden gelmek istemesinValla yorumlara verdiğiniz cevaplar o kadar ters ve itici ki.kocanıza hak verdim!
Hayır annemin göz tansiyonu,var. Allah korusun bi anda neyse işte... Daha sakin halde,gidicemAilesi bu işlere bu kadar meraklıysa boşanmayın diye size de büyü yapabilirler. Biran önce ailenizin yanına gidin bence. Toparlanmayı falan boşverin. Eltinizde kalmanızı belki gelir gönlümü alır da barışırız diye yaptığınızı düşünüyorum ama insanın hamurunda hödüklük varsa akıllanmaz
Sizi Allaha havale ediyorum. Daha konuyu bile,doğru anlamadan bir de kendinizce eğleniyorsunuzEşinize
YOksa 2,5 aylık eş eve neden gelmek istemesin
Konu sahibine veya konu içinde geçen herhangi birine karakteriniz doğrultusunda yaptığınız yorumlardan siz sorumlusunuz ama henüz anne karnına yeni düşen bir bebeğeyse hakaretiniz tepkisiz kalmam. Emin olmak isteyişim bu sebepten.Onu kocasına dedim
Aslında itici,bulunan tepki im bunaydı. Ve Allah korusun bebegimi o,şimdiden,benim en,değerli mDetayları bilmeden neden hemen cocuk yaptın demek sacma değil mi.Belki 5 10 senedir beraberdir ve cocuk yapmak için evlenmiştir.Belki yaşı ileri hemen cocugum olsun dedi. Belki bir hastalıgı var ve bu yüzden hemen cocuk yapması gerekli.Beşkş de sadece ve sadece cocuk istedi ve kendine güvenip yaptı. Sanki hepimiz 3 5 sene evli kalıp ay bir bakayım ne olacak diye bekledik mi ya da bekliyormuyuz. Bence konunun burasına takılmayalım.
Çok durmam zaten,en kısa zamanda gidicemEltinizde kalmayın derim. Ailenizin yanına gidin. Şu an orada kaldığınızı bilseler daha çok üzülürler. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
BEn eğlenmiyorum siz ters cevaplar veriyorsunz..Sizi Allaha havale ediyorum. Daha konuyu bile,doğru anlamadan bir de kendinizce eğleniyorsunuz
Ailenin yanina gitme bence. (Nacizane tavsiyem)Çok durmam zaten,en kısa zamanda gidicem
Aynen elti, atesin tam ortası..güvenilmez bi kapı... kızkardesin olsa neyse..O kadar yanlış yerde kalıyorsunuz ki anlatamam..
Biraz sakinleş. Sakin kafayla düşün. Erkeklerin geneli muhtaç olunduğunda tekme atmayı iyi bilir.Nereden başlayacağımı bilemiyorum...
Ne anlatacağımı da.
Ama içimi dökmeye o kadar ihtiyacım var ki.
Eşimle en büyük sorunumuz onun tutarsız, kibirli ve özür dilemeyi bilmeyen biri olması.
Beni elime abisine ona buna özelimizdir demeden anlatması karalaması...
Hamile halimle gece gece s.. Git diyerek evden kovması.
İpsiz sapsız arkadaşları ile istememe ragmen görüşmesi. En sonuncusu da bu oldu zaten. Bir de pişkin pişkin ağlata ağlata ille de görüşecem dedi.
Şuan eltimdeyim iki kere geldi ama özür falan dilemedi yine beni kötüledi ve gitti. Ben evi terkettim perişan halim geçene kadar eltimdeyim sonra aileme,gideceğim çünkü annem beni bu halde görsün istemiyorum. Eşimden çoksoğudum.
Ailesi de alttan almamı istiyor beni sucluyor. Anası büyü var ortaya çıkaracam diyor. Eşime ve,ailesine tahammülüm kalmadı
Seninle uğraşmaya o kadar halim yok ki. Konuyu baştan sona okuyan bizi de değerlendirir zaten. Kimseye senin için şusun busun demem. Yazmazsan sevinirim. Bana bir faydan olmadı. Eleştirme veya onaylama olsun farketmez. Olmadı...BEn eğlenmiyorum siz ters cevaplar veriyorsunz..
Buraya derdinizi açıp beğenmediğim yorumlara alay eder gibi ters cevaplar veriyorsunuz.
Eşiniize olan sinirinizi buradaki üyelerden çıkarmayı planlıyorsunuz sanırım.
Yaşınız epey var yani cahil de değilsiniz.
Patavatsızsınz.
Ondan saygı beklediğimde sorun çıkıyor. Ailesindeki gibi her şeyi kadının alttan almasını bekliyor. Ufak tefek(?) saygısızlıkları görmezden gelmemi istiyor. Hata yapınca özür dilememek istiyor.Ne güzel evlenmişsin, çocuğunuzda olmuş bakın ne mutlu. Niye anlaşamıyorsunuz? Birbirinizi sevmiyor musunuz? Kavga çıkmasına en çok ne sebep oluyor?
Lütfen beni yanlış anlamayın. Eltinizde kalacağınıza, eşinizi evden uzaklaştırmanız daha doğru olurdu. Ya da bu soruna eşinizin tarafını tutmayan (ailenize sığınamıyorsanız) bir yakınınızın yanında kalmanız daha doğru olurdu. Boşanmanız söz konusu olduğunda, aleyhiniz hakkında ifade verebilirler.Zaten herkese her şeyimizi anlattığı için dert etmiyorum
Hödük aslında fabrika ayarlarına dönmüsBu içine şeytan kaçmak değil. Evlenene kadar karakterini gizleyip evlenince doğal halıne dönmek. Zararın neresinden dönersen kârdır. Ayrıl bu möö'cükten
Haklısınız. İnsanoğlu... Şuan abisi ve eltim beni haklı görüyor ama sonra işler degisebilir. Ama bu halde aileme gitmeyi göze alamadım. Eltim de annemi bildigi için bu halde,i göndermek istemedi,Lütfen beni yanlış anlamayın. Eltinizde kalacağınıza, eşinizi evden uzaklaştırmanız daha doğru olurdu. Ya da bu soruna eşinizin tarafını tutmayan (ailenize sığınamıyorsanız) bir yakınınızın yanında kalmanız daha doğru olurdu. Boşanmanız söz konusu olduğunda, aleyhinize ifade verebilirler.
Aklı başında güzel öğüt verebilecek, eşinizin de hatırını saydığı biri yok mu etrafınızda? Biraz yardım alsanız bu konuda bir faydası olmaz mı? Ne dersiniz?Ondan saygı beklediğimde sorun çıkıyor. Ailesindeki gibi her şeyi kadının alttan almasını bekliyor. Ufak tefek(?) saygısızlıkları görmezden gelmemi istiyor. Hata yapınca özür dilememek istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?