2,5 aylık evliyim, 2 aylık hamileyim ve boşanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Detayları bilmeden neden hemen cocuk yaptın demek sacma değil mi.Belki 5 10 senedir beraberdir ve cocuk yapmak için evlenmiştir.Belki yaşı ileri hemen cocugum olsun dedi. Belki bir hastalıgı var ve bu yüzden hemen cocuk yapması gerekli.Beşkş de sadece ve sadece cocuk istedi ve kendine güvenip yaptı. Sanki hepimiz 3 5 sene evli kalıp ay bir bakayım ne olacak diye bekledik mi ya da bekliyormuyuz. Bence konunun burasına takılmayalım.

Hayır annemin göz tansiyonu,var. Allah korusun bi anda neyse işte... Daha sakin halde,gidicem

Onu kocasına dedim
Konu sahibine veya konu içinde geçen herhangi birine karakteriniz doğrultusunda yaptığınız yorumlardan siz sorumlusunuz ama henüz anne karnına yeni düşen bir bebeğeyse hakaretiniz tepkisiz kalmam. Emin olmak isteyişim bu sebepten.

Konu sahibi hamile kaldığı icin pisman degil ki,bununla ilgili bir dert yanmamis. Hamileliginde,esinin davranislarndan dolayi dert yanmış.
Insanların cocuk yapma yetenekleri yoktur. Isterler Allah nasip eder ve olur
Bende evlendigim ilk gunden beri istiyorum,olmadi.

Bu 2 kisinin birlikte alacağı bir karar, bize bence bu konuda laf düşmez.
Neyse konu sahibi arkadaşım,gecmis olsun.

Kavgalar kuskunlukler her evde olur,heleki evliligin ilk zamanlari cogu insanda oluyor bu.

Sen 25 senee tek basina yasamissin sonra yeni bir evde birisiyle bir hayata adapte olmaya calisiyorsun,tabiki zor,insan arkadasiyla bi ogrenci evine bekar evine çıktığında da kavga etmiyor mu? Kac senelik evli insanlar kavga ediyor yani.

Ben kavga etmiyorum diyen insanlara inanmıyorum. Bende evlendigim ilk zamanlar bayaaaa kavga etmistim esimle hemde neler neler bu ne.ki :) sizinki incir cekirdegini doldurmicak mi derler,oyle bir mesele sanki. Bence biraz sakin ol

Bir de boyle durumlarda sana demis ya s...git ona deki burasi benim evim, gitmesi gereken varsa sensin de ve onu gonder evden. Ha gitmedi mi? O zaman sende gitme eltiye gorumceye vs. Baska odada takıl. Kendine zaman ver,sinirleriniz gecsin bi.

Üzme tatli canını.

Aslında itici,bulunan tepki im bunaydı. Ve Allah korusun bebegimi o,şimdiden,benim en,değerli m

Eltinizde kalmayın derim. Ailenizin yanına gidin. Şu an orada kaldığınızı bilseler daha çok üzülürler. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Sizi Allaha havale ediyorum. Daha konuyu bile,doğru anlamadan bir de kendinizce eğleniyorsunuz
BEn eğlenmiyorum siz ters cevaplar veriyorsunz..
Buraya derdinizi açıp beğenmediğim yorumlara alay eder gibi ters cevaplar veriyorsunuz.
Eşiniize olan sinirinizi buradaki üyelerden çıkarmayı planlıyorsunuz sanırım.
Yaşınız epey var yani cahil de değilsiniz.
Patavatsızsınz.

Biraz sakinleş. Sakin kafayla düşün. Erkeklerin geneli muhtaç olunduğunda tekme atmayı iyi bilir.

Seninle uğraşmaya o kadar halim yok ki. Konuyu baştan sona okuyan bizi de değerlendirir zaten. Kimseye senin için şusun busun demem. Yazmazsan sevinirim. Bana bir faydan olmadı. Eleştirme veya onaylama olsun farketmez. Olmadı...

Ne güzel evlenmişsin, çocuğunuzda olmuş bakın ne mutlu. Niye anlaşamıyorsunuz? Birbirinizi sevmiyor musunuz? Kavga çıkmasına en çok ne sebep oluyor?

Ne güzel evlenmişsin, çocuğunuzda olmuş bakın ne mutlu. Niye anlaşamıyorsunuz? Birbirinizi sevmiyor musunuz? Kavga çıkmasına en çok ne sebep oluyor?
Ondan saygı beklediğimde sorun çıkıyor. Ailesindeki gibi her şeyi kadının alttan almasını bekliyor. Ufak tefek(?) saygısızlıkları görmezden gelmemi istiyor. Hata yapınca özür dilememek istiyor.

Zaten herkese her şeyimizi anlattığı için dert etmiyorum
Lütfen beni yanlış anlamayın. Eltinizde kalacağınıza, eşinizi evden uzaklaştırmanız daha doğru olurdu. Ya da bu soruna eşinizin tarafını tutmayan (ailenize sığınamıyorsanız) bir yakınınızın yanında kalmanız daha doğru olurdu. Boşanmanız söz konusu olduğunda, aleyhiniz hakkında ifade verebilirler.

Haklısınız. İnsanoğlu... Şuan abisi ve eltim beni haklı görüyor ama sonra işler degisebilir. Ama bu halde aileme gitmeyi göze alamadım. Eltim de annemi bildigi için bu halde,i göndermek istemedi,

Ondan saygı beklediğimde sorun çıkıyor. Ailesindeki gibi her şeyi kadının alttan almasını bekliyor. Ufak tefek(?) saygısızlıkları görmezden gelmemi istiyor. Hata yapınca özür dilememek istiyor.
Aklı başında güzel öğüt verebilecek, eşinizin de hatırını saydığı biri yok mu etrafınızda? Biraz yardım alsanız bu konuda bir faydası olmaz mı? Ne dersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…