Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2.5 senelik ilişkide daha evliliğe hazır değilim diyen sevgili
evliliğe hazır olup olmadığı değil ama eski sevgilisine yollu diyen adamla ben ileriyi düşünmezdim. kim bilir senin de arkandan neler diyecek. sakın ben öyle değilim bana laf söyleyemez diye düşünme erkeklerin niyeti pisse meryem de olsan bir kusur bulur...
Ahsencim madem sen çok biliyosun ve biz bilmiyoruz neyi soruyorsun bize? Senin bilgi dağarcığın bizimkinden fazla sonuçta.
Ama madem ki sordun söyleyeyim, evlenmek isteyen, seven adam hazir değilim demeZ. Ben apar topar evlenmek isteyen adamlar biliyorum. Sen bundan ayrıl, bu başkasını sevince yıldırım hızıyla evlensin. O zaman görürsün hazır mı değil mi diye. Burda tecrübe anlatıyor.
Yeterince özleseydi evlenirdi merak etme sen. Evlenmek isteyen erkeği tutamıyorlar istemeyen de seninki gibi yaşı 30a geldiği halde bahaneler uyduruyor işte.