- 22 Şubat 2023
- 10.228
- 11.349
- 228
- 38
Yaşım 25in üstündeyse ayrılırdım. 18-20 yaş için kabul edilebilir ama 25 yaş üstü için kabul edilemez.Hem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşım 25in üstündeyse ayrılırdım. 18-20 yaş için kabul edilebilir ama 25 yaş üstü için kabul edilemez.Hem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?
Evet yani 2 buçuk sene oldu daha ne kadar sevgili kalacağız kiHazır olamayabilir, içini işini evini yurdunu sen biliyorsun.
Herkes 30 olmadan evlenecek diye bir kaide yok, ben de hazır değilim mesela ne maddi olarak ne de manevi olarak. Sevgilim de hazır değil.
Sen de hazır olmasydın canınını sıkmazdın, sanırım sen hazırsın ki istiyorsun
Ama bu kişinin ailesinin tüm yükü üzerinde ailesine o bakıyorKızlar oyalandığınızı ufacık bir an bile düşündüyseniz bu mesajı hatırlayın. Sevgilinizin çok gerçekçi bahaneleri var gibi görünüyor olabilir ama gerçekten evlenmek istediği kişiyi bulana kadardır hepsi. Evlenen erkek pek de bahane öne sürmez gerçekten. Evlilik için fazla bütçem yok daha sade bir düğün yapsak olur mu der ama evliliğe hazır değilim demez.
AmaKızlar oyalandığınızı ufacık bir an bile düşündüyseniz bu mesajı hatırlayın. Sevgilinizin çok gerçekçi bahaneleri var gibi görünüyor olabilir ama gerçekten evlenmek istediği kişiyi bulana kadardır hepsi. Evlenen erkek pek de bahane öne sürmez gerçekten. Evlilik için fazla bütçem yok daha sade bir düğün yapsak olur mu der ama evliliğe hazır değilim demez.
ay ne olacağını nerden biliyorsun özellikle arkamdan ne diyeceğini biz daha önce ayrıldık arkamdan özledim falan demiş bilemedinBizim ne yapacağımızı boşver de muhtemelen evlenmeyecek senle senden sonrakine de yolluydu ondan evlenmedim diyecek aksi çıkarsa gel beni bul şaşmaz
Evi arabası yok, kira olayından korktuğunu söyledi. Evim olsa hemen evlenirdim gibisinden ben 20 bin kazanıyorum o da 30ikinizde çalışıyor musunuz? işleriniz ne maaşlarınız nasıl? evlenirseniz ev var mı? yoksa kira mı? ilk akla bunlar geliyor eğer adam bunu düşünüyorsa hak verdim ama iyi işleriniz ve maaşlarınız olmasına rağmen diyorsa o zaman SENİNLE evliliğe hazır değildir sadece
Hem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?
Aynen özledim demiştir hatta yollara düşmüştür o yüzden evlenmemek için bahane sayıyor şimdiAma
ay ne olacağını nerden biliyorsun özellikle arkamdan ne diyeceğini biz daha önce ayrıldık arkamdan özledim falan demiş bilemedin![]()
50 bin bence yeni evli bir çift için gayet iyi nikah yapsanız mesela yine yakın cevreden altın fln da geliyor artık yeni moda zaten nikah çevremde çoğu kişi düğün yapmadı. kira işi içinde 1+1 ev de kalınabilir öğrenci tipi olmayan daha kullanışlı evler var. burdan bence sevgiliniz sizinle evlenmeye çok istekli değil gibi geldiEvi arabası yok, kira olayından korktuğunu söyledi. Evim olsa hemen evlenirdim gibisinden ben 20 bin kazanıyorum o da 30
Bizim de evimiz arabamız yoktu kuzum. İlk arabamızı 35 yaşında aldık. Bunlar seven ve yuva kurmak isteyen insanlar için çok da bahane olmamalı. Ama tabiki tercihler, hayat koşulları, ihtiyaçlar kişiden kişiye değişir.Evi arabası yok, kira olayından korktuğunu söyledi. Evim olsa hemen evlenirdim gibisinden ben 20 bin kazanıyorum o da 30
Canım o zaman yine önceliği ailesinde olur. Para meselesi çözülür ki zaten onu sorun etmemişsin ama öbür türlüsü senin bir iki seferde düzeltebileceğin bir şey değil. Bencilce gelebilir ama kendi isteklerini de önemsemelisin. Senin de tek bir hayatın var onun da. Sen bu biricik hayatı onun kararlarına göre şekillendirirsen kendini es geçmiş olursun, zamanla sorun olacaktır bu durum.Ama bu kişinin ailesinin tüm yükü üzerinde ailesine o bakıyor
Gerçekten bunu soruyor musunHem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?
Ama bu kişinin ailesinin tüm yükü üzerinde ailesine o bakıyor