- 26 Şubat 2014
- 609
- 134
- 53
onu gerçekten çok seviyorum. şu an uyuyor, akşam buluşacağız konuşmak için tekrar. İçimden gelen aslında o çıkıyorum diye aramadan kapısına dikilip kocaman sarılmak ona. Hiç konuşmadan hiçbir şey olmamış gibi öpmek onu. Ama önceki gün çok kesindi konuşması, o yüzden daha çok üzülmek istemiyorum. Oturup içimdeki her şeyi hiç gizlemeden anlatacağım ona. Onun yanında olmak bile beni mutlu ederken, gece tuvalete kalktığında tuvaletin kapısını kapattığının sesini duymak, ya da dışardan geldiğinde kapının kilidinin sesini duymak bile beni mutlu ederken onsuz br hayat dşünemiyorum. Açık açık sorucam, benim sadece yanında olmam da onu biraz olsun iyi hissettiriyorsa ben son kez ikimiz için her şeyi yapmaya hazırım. Sadece nerden başlayacağımı bilmiyorum.
Walla bursan tek bi sonic cikio o da sen cok bencilsin ask bazen sevdiginin mutlulugu icin ondan uzak durmaktir. Kendin diosun ortak ilginiz ugrasiniz bile yokmus bu demkki erkek arkadasini boguo sen surekli sevgini anlatiosun demekki yetmio senin bu halinden dolayi barisirsaniz erkek arkadasini cok mutsuz kendinide cok mutlu ediceksin ve o bir kere daha bunu soliycek istiycek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.