2.5 yaş çocuğu

Arife75

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
310
297
103
46
Arkadaşlar 2.5 yaşında bir çocuğa bakmaya başladım. Anne baba ayrı anne geç saatlere kadar çalıştığından çoğu gece çocuk bende kalıyor. Sorun şu ki çok hırçın inatçı insanı delirtebilir o derece bu çocuk düzelir mi? Psikolojim bozuldu bıraksam mı? Bir akıl verin lütfen.. 11.03.2016. Yeni gelişme: Arkadaşlar annesi biraz önce geldi çocuğu aldı bu akşam kalsın yarın getireyim dedi. Bende gel konuşalım önce dedim taksi bekliyor sabah uzun uzun konuşuruz dedi. Çok hastaydım gelemedim dedi.

Son düzenleme:
2 yaş sendromu artı anne baba eksikliği... Tahammülünüz ve sabrınız azsa çocuğa bir faydanız olmayacağı gibi zararınız olur. İkinizinde iyiliği için başka birini bulun. Çocukşa daha uyumlu daha iyi anlaşabilecek biri çıkar belki.

Ayy benim kizim da 2 yasinda inatlik hat safhada bu yas cocuklari kendilerini birey olarak gormeye ve kendi isteklerime deger verilmesini bekliyormus o yuzden cok fazla anlayis istiyorlar bnce eger bakamayacgni dusunuyorsan bakma hem kendin hemde o bebek icin anne ayri baba ayri bide anne calisiyr bnce bu durumda en cok zarar goren malesef o bebek

2 yas sendromu.sabirli olun göz temasi kurun tepeden diil dizlerinizin uzerinde durarak ona yakin olun.oksayin sakin bi ses tonuyla konusun surekli.ama lutfen incitmeyin yavruyu.baktiniz olmuyo birakin

çocuğa tahammülünüz yoksa anlaşabileceğinizi düşünmüyorsanız bırakın bence anne baba ayrı ve sizde kalması hırçın olması çok normal inşallah düzelir

Lutfen o anneye soyleyin de geceleri yavrusuyla yatacak sekilde iş arasin.. Ne suçu var o masumun ki hem anne baba ayri, hem anne yogun bir işte çalışıyor:( hırçın olmasi cok normal. Lutfen psikolojiniz bozulmasın, aksine bagriniza basın onu

insanlar kendi çocuguna tahammül edemiyor bazen çok haklısınız eger agır geliyorsa dile getirin anne başka birini bulana kadar siz bakmaya devam edin

Cocuk annesinden geceleri dahil ayri kaldiysa hircinlasmamasi imkansiz olurdu. Simdiden psikolojiniz bozulduysa birakin cocuk da daha fazla yipranmasin.
Psikolojim bozuldu derken asla çocuğu yipratmiyorum aksine ben yiprandim anne çocuğu bir ara aldı bana gelmek istemiş tam tersine annenin şiddet uyguladığını söylüyor çocuk

Lutfen o anneye soyleyin de geceleri yavrusuyla yatacak sekilde iş arasin.. Ne suçu var o masumun ki hem anne baba ayri, hem anne yogun bir işte çalışıyor:KK43: hırçın olmasi cok normal. Lutfen psikolojiniz bozulmasın, aksine bagriniza basın onu
Anne bir hafta oldu çocuğu görmeye bile gelmiyor ne yapacağını bilemiyorum

Nasıl üzüldüm yazık günah değil mi o çocuğa minicik daha,lütfen çok sabırlı olun belki sizin imtihaninizdir öyle düşünün ve annesinin boşluğunu dahi siz tamamlayınca ,zaten eksik başlamış hayata bir de olmayan annenin şiddeti ne denilirki acaba anne şikayet mi edilse ,çocuğu alsa sosyal guv.daha mi iyi olur bilemedim.

Nasıl üzüldüm yazık günah değil mi o çocuğa minicik daha,lütfen çok sabırlı olun belki sizin imtihaninizdir öyle düşünün ve annesinin boşluğunu dahi siz tamamlayınca ,zaten eksik başlamış hayata bir de olmayan annenin şiddeti ne denilirki acaba anne şikayet mi edilse ,çocuğu alsa sosyal guv.daha mi iyi olur bilemedim.
Vallahi bende bilemiyorum şaşkınım

Lütfen sosyal hizmetleri arasın biri,yani siz aramaya çekiniyorsanız başka biri arasın...çocuk şiddet görümüş evde,anne belliki sorumsuz offf gözlerim yaşardı ;(
Zaten bu şekilde ki bir yaşam tarzıyla bu çocuk nasıl büyür nasıl bir yetişkin olur ? Sorular zor çözüm zor....

bence hiç bırakmayın eğer vicdanınız varsa anne zaten hırpalıyormuş başkasına verse siz dayanırsınız ama belki diğer bakıcı dayanmaz o da hırpalar ,yazık günah ya 2 yaş sendromu olabilir,atlatamazsa annesine söyleyin bir psikatriste götürün birlikte

bence hiç bırakmayın eğer vicdanınız varsa anne zaten hırpalıyormuş başkasına verse siz dayanırsınız ama belki diğer bakıcı dayanmaz o da hırpalar ,yazık günah ya 2 yaş sendromu olabilir,atlatamazsa annesine söyleyin bir psikatriste götürün birlikte
Anne psikolojiden ne anlar.. Beni asıl üzen anne çocuğu görmüyor sadece yazıyor arayıp sesini bile duymak zor geliyor ben arıyorum açmiyor

Anne psikolojiden ne anlar.. Beni asıl üzen anne çocuğu görmüyor sadece yazıyor arayıp sesini bile duymak zor geliyor ben arıyorum açmiyor

siz bu çocuğu evlatlık almışsınız gibi bişey ozaman ,anne doğurmuş getirmiş size vermiş ,bence o çocuğu kazanmalısınız çocuğunuz varmı bilmiyorum ama hay Allah ne sorumsuz anneler var ya,şurda konu açıp evlilik dışı yada yeni evli çiftler gebe kalıp boşanıyorlarya biz burdan aldırma diye bağrıyoruz böylede olacaksa bu çocuğun suçu ne dünyaya gelmekmi şimdi ya

O nasıl bir işmiş ki gece bile yok. Velayeti babaya versin o zaman vakti yoksa. Küçücük çocuğa bunu yaşatmaya ne hakları var? Yanlış anlamayın öylesiniz diye demiyorum hani kaç gün çocuğun başına bişey gelse, kötü niyetli olsanız vs. haberi bile olmayacak.

siz bu çocuğu evlatlık almışsınız gibi bişey ozaman ,anne doğurmuş getirmiş size vermiş ,bence o çocuğu kazanmalısınız çocuğunuz varmı bilmiyorum ama hay Allah ne sorumsuz anneler var ya,şurda konu açıp evlilik dışı yada yeni evli çiftler gebe kalıp boşanıyorlarya biz burdan aldırma diye bağrıyoruz böylede olacaksa bu çocuğun suçu ne dünyaya gelmekmi şimdi ya
Çocuğum var ama büyükler. Suçu yok tabi keşke böyleleri hiç dogurmasa

2 yaş sendromu çok fena..
Daha fazla sabır gerekiyor..
Lütfen iki kat daha sabır gösterin o çocuğa..
Nerden baksan elle tutulur yanı olmayan bir durumda..
Emin olun şu anda o çocuğun karakteri sizin elinizde..
Ne kadar sabreder severseniz o çocuk iyi olacak..
Eminim mükafatı da büyük olacaktır emeğinizin..

Back
X