2.5 yaş çocuğu

2 yaş sendromu çok fena..
Daha fazla sabır gerekiyor..
Lütfen iki kat daha sabır gösterin o çocuğa..
Nerden baksan elle tutulur yanı olmayan bir durumda..
Emin olun şu anda o çocuğun karakteri sizin elinizde..
Ne kadar sabreder severseniz o çocuk iyi olacak..
Eminim mükafatı da büyük olacaktır emeğinizin..
Sabrediyorum ama hiç sevilmediğinden mi yada annesinden benim ayırdığını düşündüğünden yaklaştırmıyor beni öpmek istiyorum izin vermiyor saçlarına dokunuyorum elimi itiyor

Anne bir hafta oldu çocuğu görmeye bile gelmiyor ne yapacağını bilemiyorum
nasıl yani???? siz bakıcısısınız neticede.gece sizde kalması ayrı bir sorun,1 haftadır anneyi görmemesi apayrı..
akrabanız falan mı annesi? zira ben bakıcılarla çocuğunu büyütmüş bir anne olarak,gündüz bile güvenip bırakması zor..sizi tenzih ederim,anne bakışı olarak söylüyorum.kaldı ki 1 hafta bırakıp gece gündüz gitsin...

Cocugu ya babanin velayetine verdirin ya da sosyal hizmetler alsin.
Boyle bir anne ile buyuyecegine kurum buyutsun daha iyi.

nasıl yani???? siz bakıcısısınız neticede.gece sizde kalması ayrı bir sorun,1 haftadır anneyi görmemesi apayrı..
akrabanız falan mı annesi? zira ben bakıcılarla çocuğunu büyütmüş bir anne olarak,gündüz bile güvenip bırakması zor..sizi tenzih ederim,anne bakışı olarak söylüyorum.kaldı ki 1 hafta bırakıp gece gündüz gitsin...
Hayır akraba değil beni hiç tanımadan 5 dk görüştük bıraktı gitti arada bir geldi. Son bir haftadır hiç gelmiyor hep oyalıyor Allahtan bana denk geldi ben bırakırsam kime verecek ne yaşayacak çocuk kıyamıyorum da

Hayır akraba değil beni hiç tanımadan 5 dk görüştük bıraktı gitti arada bir geldi. Son bir haftadır hiç gelmiyor hep oyalıyor Allahtan bana denk geldi ben bırakırsam kime verecek ne yaşayacak çocuk kıyamıyorum da
Madem bi sevap isleyin.
Emin olun 2.5 yasindaki cocuk size cok guzel alisir.
Kimligi oturana kadar 4-5 yasina kadar bakin cocuga. Surekli baglanip ayrilmasin.
Sizi sevecektir muhakkak.
Ama yok basedemem diyorsaniz sosyal hizmetlere haber verin lutfen. Oradan oraya surunmesin zavallim. Yerini yurdunu bilsin.

Psikolojim bozuldu derken asla çocuğu yipratmiyorum aksine ben yiprandim anne çocuğu bir ara aldı bana gelmek istemiş tam tersine annenin şiddet uyguladığını söylüyor çocuk

Fiziksel bir sey degildi kastettigim, belli ki siz ne kadar iyi niyetli olsaniz da cocuk yaninizda huzursuz, dogal olarak anneyi ariyor bu da onu yipratiyor. Anneyle durumu konusun, eger olumlu bir yaklasim sergilemezse sosyal hizmetlere bile haber verebilirsiniz.
Bu arada bir tanidigimin akrabasi olan bir teyze vardi, kadin evde cocuk bakiyordu, sizinki gibi bir anne modeli 3 yasinda oglunu ve yeni dogmus kizini verdi buna geceli gunduzlu. Yaklasik 1 yil sonra anne kayiplara karisti, bakici teyze arastira sorustura oglanin babasini buldu ona teslim etti, kiz yaninda kaldi, su an 4 yasinda ve nufusuna gecirmenin mucadelesini veriyor... cocuklarin annesi de baska bir sehre gidip evlenmis, gelip mahkemeye katilma lutfunda bile bulunmuyor.

Fiziksel bir sey degildi kastettigim, belli ki siz ne kadar iyi niyetli olsaniz da cocuk yaninizda huzursuz, dogal olarak anneyi ariyor bu da onu yipratiyor. Anneyle durumu konusun, eger olumlu bir yaklasim sergilemezse sosyal hizmetlere bile haber verebilirsiniz.
Bu arada bir tanidigimin akrabasi olan bir teyze vardi, kadin evde cocuk bakiyordu, sizinki gibi bir anne modeli 3 yasinda oglunu ve yeni dogmus kizini verdi buna geceli gunduzlu. Yaklasik 1 yil sonra anne kayiplara karisti, bakici teyze arastira sorustura oglanin babasini buldu ona teslim etti, kiz yaninda kaldi, su an 4 yasinda ve nufusuna gecirmenin mucadelesini veriyor... cocuklarin annesi de baska bir sehre gidip evlenmis, gelip mahkemeye katilma lutfunda bile bulunmuyor.
Anneye söylüyorum özlüyor diyorum tamam geliyorum diyor ortada yok kadın günlerce oyalıyor kıyamıyorum çocuğa doğru olanı bulmaya çalışıyorum

Arkadaşlar 2.5 yaşında bir çocuğa bakmaya başladım. Anne baba ayrı anne geç saatlere kadar çalıştığından çoğu gece çocuk bende kalıyor. Sorun şu ki çok hırçın inatçı insanı delirtebilir o derece bu çocuk düzelir mi? Psikolojik bozuldu bıraksam mı? Bir akıl verin lütfen..

Piskolojiniz bozulduysa bırakın lütfen,sağlıklı bireylerin bakması gerekir.
Yanlış anlamayın size hitaben demiyorum siz bu durumdan rahatsız olmuşsunuz ve buda çocuğa yansıyabilir
Zaten yavrucak 1-0 kötü başlamış anne -baba ayrı buda yetmezmiş gibi çocuk ayrıca anneden ayrı ve gece sizinle kalıyor :( üstüne 2-5 yaş arası çocuk tam bir inat ve ilgi isteyen bir durum var ortada.Demem oki istemeden de olsa sesiniz yükselebilir.Anne ile bir an evvel konuşun gerekirse kreşe versin çocuğu en azından orada oynayacağı bir ortam olur daha çok sosyalleşir kendini unutur.

Geçenlerde gazetede okumuştum buna benzer bir haber..
Bakıcıda büyüyen bir çocuk vardı tam hatırlayamıyorum konuyu ama.
Kadın sosyal hizmetlere verileceğini tahmin etmeden başına iş gelmesin diye polise başvurmuştu..
Ne ağlamıştı o kadın sosyal hizmetlere gidecek diye çocuk için..
Ne yazık ki böyle anneler var..
Yeni doğan bebeğini apartman boşluklarına atan soğukta çöpe atan anneler okumuyor muyuz..
Allah yardım etsin tüm bu çocuklara...

Bunları okurken kendi çocuklarımı sevmeye öpmeye utanıyorum..

Sabrediyorum ama hiç sevilmediğinden mi yada annesinden benim ayırdığını düşündüğünden yaklaştırmıyor beni öpmek istiyorum izin vermiyor saçlarına dokunuyorum elimi itiyor

Kimbilir neler yaşıyor o çocuk içinde..
Hem de en zor döneminde..
Allah sizin de yardımcınız olsun..
Size kat kat sabırlar versin..

İnanmıyorum yaa okuduklarıma
Bu kadınla büyümemeli zaten babasına ulaşsanız
Yazık kendinden mahrum bıraktığı gibi babadan da mahrum bırakıyor ya
Böyle insanlara rabbim anneliği vermesin canım yavrum şuanda ne kadar şefkate ihtiyacı var

vicdanını dinle sahip çık içim acıdı en fazla bir tabak daha koyarsın sofrana
Bir tabak yemek umrumda değil ben onun yediği meyveyi bile ısıtıp veriyorum gece kombiyi açık tutuyorum sirf o üşümesin diye ve daha bir kuruş alamadım

Tek diyeceğim allah razı olsun
Ama burada kalmamalı sorumluluğunu bilmeli ve sert uyarıda bulunulmalı
Kesinlikle bir gelsin bi konuşacağım bakalım ne olacak

bir ihtiyacınız varsa zorlanıyorsanız yardımcı olalım
ufacık yavrucak Allaha şükür vicdanlı insanın yani sizin yanınızda.Para vereceğini bile düşünmüyorum bu insanın evlat sevgisi olmayabilir yada kim bilir ne derdi var o anneninde.Lütfen bir müddet daha dayanın sonra sosyal hizmete verin .Eğer gelip sizden alırsada mutlaka sosyal hizmetlere haber verin bence.
orasıda iyi mi bilmiyorum ama belki kötünün iyisidir.

bir ihtiyacınız varsa zorlanıyorsanız yardımcı olalım
ufacık yavrucak Allaha şükür vicdanlı insanın yani sizin yanınızda.Para vereceğini bile düşünmüyorum bu insanın evlat sevgisi olmayabilir yada kim bilir ne derdi var o anneninde.Lütfen bir müddet daha dayanın sonra sosyal hizmete verin .Eğer gelip sizden alırsada mutlaka sosyal hizmetlere haber verin bence.
orasıda iyi mi bilmiyorum ama belki kötünün iyisidir.
İhtiyacım moral başka birşey değil bu anne düzelir mi

Back
X