bu anne yazmak istemem ama pek sağlam ayakkabı değil geceleri çalışıyorsa o yolda olabilir...bence çocukla görüştürmeyin bile şiddette uyguluyormuş..İhtiyacım moral başka birşey değil bu anne düzelir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu anne yazmak istemem ama pek sağlam ayakkabı değil geceleri çalışıyorsa o yolda olabilir...bence çocukla görüştürmeyin bile şiddette uyguluyormuş..İhtiyacım moral başka birşey değil bu anne düzelir mi
Bende öyle düşünüyorum ama bazen diyorum sevmese yurda falan bırakır neden bakıcıbu anne yazmak istemem ama pek sağlam ayakkabı değil geceleri çalışıyorsa o yolda olabilir...bence çocukla görüştürmeyin bile şiddette uyguluyormuş..
İhtiyacım moral başka birşey değil bu anne düzelir mi
İnşallah faydalı olurumanne umarım evlat sevgisi ile doludur.Gece çalışıyor olması illaki kötü demek değildir.Kimbilir ne derdi ne sıkıntısı vardır.Hiç biri bile olmasa Allah bu çocuğun karşısına sizi çıkartmış.Demekki geleceğinde siz varsınız
Bu çok ciddi bir sorun allah korusun yarın birgün birşey olsa çocuğunu döven insan üstünüze suç atabilir. Benim tavsiyem bu duruma ilişkin bir şikayette bulunun yazık o çocuğa. İlerinin canisi ve psikopatı olur allah korusun. Sizde bırakın işi. Çocuğunu döven insan benim gözümde en aciz ve karaktersiz insan.Psikolojim bozuldu derken asla çocuğu yipratmiyorum aksine ben yiprandim anne çocuğu bir ara aldı bana gelmek istemiş tam tersine annenin şiddet uyguladığını söylüyor çocuk
Hayır akraba değil beni hiç tanımadan 5 dk görüştük bıraktı gitti arada bir geldi. Son bir haftadır hiç gelmiyor hep oyalıyor Allahtan bana denk geldi ben bırakırsam kime verecek ne yaşayacak çocuk kıyamıyorum da
tam soracaktım,ödeme yapıyor mu diyerek,onu da yapmıyormuş...5 dk gördüğü insana yatılı çocuk nasıl bırakılır aranıp sorulmaz aklım almadı...ne biliyor döver misin söver misin aç mı bırakırsın..Allahtan sizin gibi vicdanlı birisi denk gelmiş...Bir tabak yemek umrumda değil ben onun yediği meyveyi bile ısıtıp veriyorum gece kombiyi açık tutuyorum sirf o üşümesin diye ve daha bir kuruş alamadım
Evliyim iki çocuğum var. Şikayet edemem korkarım boylelerindentam soracaktım,ödeme yapıyor mu diyerek,onu da yapmıyormuş...5 dk gördüğü insana yatılı çocuk nasıl bırakılır aranıp sorulmaz aklım almadı...ne biliyor döver misin söver misin aç mı bırakırsın..Allahtan sizin gibi vicdanlı birisi denk gelmiş...
bence en doğrusu ne biliyor musunuz,sosyal hizmetlere başvurmak ama sonrasında da koruyucu aile olmak için başvurmak..
siz yalnız mı yaşıyorsunuz bu arada?
Evet bende korkuyorum bırakmak en doğrusu gibiBu çok ciddi bir sorun allah korusun yarın birgün birşey olsa çocuğunu döven insan üstünüze suç atabilir. Benim tavsiyem bu duruma ilişkin bir şikayette bulunun yazık o çocuğa. İlerinin canisi ve psikopatı olur allah korusun. Sizde bırakın işi. Çocuğunu döven insan benim gözümde en aciz ve karaktersiz insan.
153 hattını ara ve ismin gizli bir şekilde şikayet et. Yazık degil mi o yavruya bak sende annesin. O çocuk belki daha iyi koşullarda büyür artıkEvliyim iki çocuğum var. Şikayet edemem korkarım boylelerinden
Anne bir hafta oldu çocuğu görmeye bile gelmiyor ne yapacağını bilemiyorum
Tabii ki işe ihtiyacım olduğundan aldım çocuğu seviyorum da annesinin yalarından biktim
nasil 1 haftadir cocugu gormeye gelmiyor?
ne is yapiyor ki bu kadin?
canim benim oglumda 2,5 yasinda,dedigim dedik caldigim duduk..
ya simdi sen onu birakirsan cocuk ortada kalicak ama boylede senin sinirlerin yipranmis
seviyor musun peki cocugu? gerci sevmesen zaten buraya ne konu acardin ne de bi kurus almadan bakardin.. zamanla yola gelir bence..biraz sabretmen gerek o kadar.
sen onun ikinci annesi olmussun canim,dun sacimi basimi yoldum resmen sinirden,o yaslar zor ama gececektir insallah.
Tabii ki işe ihtiyacım olduğundan aldım çocuğu seviyorum da annesinin yalarından biktim
.kusura bakmayin tekrar msj yaziyorum ama yere goge sigamadim..
ayligi ne kadara bakmak icin anlastiniz bebege?
sunun icin soruyorum,ben size bir miktar para gonderebilirim,hem sizin ihtiyaciniz gorulsun hemde o yavrucak sizin yaninizda kalsin.
bu konuyu actiginiz icin gercekten vicdanli biri oldugunuzu dusunuyorum ve o cocugun ortada kalma ihtimali,sizin bunalmis olmaniz beni cok uzdu.
az once oglumu uyuttum,icim daha da kotu oldu..
hesap numarasi vermeye cekinirseniz postayla bile yollarim parayi ..ancak en erken mayista yollayabilirim cunku yurtdisinda yasiyorum ve turkiyeye mayis ayinda gelicem.
birde cocuk kiz mi erkek mi?
elimde kiyafetler vs var,isterseniz onlari koliler gonderirim,yavrunun ihtiyaci gorulsun.
burdan cvp yazmak istemezseniz ozel msj yazin,elimden geldigince yardimci olmaya calisayim,o cocuk sizin gibi birine denk gelmis,anasindan yuzunun gulecegi yok,ortada kalma ihtimali beni mahvetti.
elimde olsa alip ogluma kardes yaparim onu![]()
.
Canım çok düşüncelisin. Çok teşekkür ederim. ama derdim para değil annenin sorumsuzluğu anne biraz ilgi göstersin istiyorum.
Gerçekten maddi destek istemiyorum özelden yazan arkadaşlarda oldu herkese teşekkürler... Eşim sorun yapmıyor benim üzülmeme üzülüyor. Eşimi çok seviyor yolunu gözüküyor gün içinde Tlf da sohbet ediyor eve gel diyor kızım baba dediği için o da baba diyor :)rica ederim ama ben ciddiyim,burdan yazmak istemezsen ozelden msj at,gercekten yardim edebilirim.
tlfda evladinin sesini duymaktan aciz anneden cok bi hayir beklenmez sanirim cnm.
bu cocugu kucagina dusuvermis bi melek,Allah misafiri olarak dusun..
eminim cok zordur inadiyla basa cikmasi,insanin kendi evladina yeri geliyor sabri kalmiyor..
esin bu duruma ne diyor? bebegin sizde kalmasini sorun yapiyor mu? ya da ilerde yapar mi sence?