Aldım ne oynaması yarım saat iyi kötü vakit geciriyo birakiyo hepsiniOyun hamuru parmak boya pastel boya vs alın yapboz oynayın mutfak oyuncakları ile vakit geçirin ne güzel oynar kiziniz
Yari zamanlı kreş çok istedim çok pahalı geldi14 yas ergen.
8yasta oyun yası degıl. Cocukların ikiside erkek, normal ortak noktada bulusamamaları.
Kendi yasına uygun oyunlar alsanız veya yarı zamanlı krese gönderseniz?
Bellıkı oyun oynamayı seven sosyal bir cocuk Cocugunuz, arkadassiz kalmasına gercekten uzuldum. Anneniz falan kres ıcın yardım etmez mi?Yari zamanlı kreş çok istedim çok pahalı geldi
Aynı binada kayınvalidem gil de oturuyor. Kayınvalidem gilde ikide torun var 8 ve 14 yaşında erkek çocuğu. Üzüldüğüm ise şu kızım kuzenleri için can atiyo çünkü evde sklyo ama onlar kızımı gordumu ellerinde tablet telefon çocuğumla oynamak istemiyorlar. Ve her gittiğimizde problem çıkıyor. Özellikle 8 yaşında olanı çok seviyor ama isine gelirse 10 dk oynuyor oynamasida erkek çocuğu olduğu için heralde bağırarak hafif vurup kaçarak oynama ... Oraya götürmek istemiyoruz eşimle sırf bu yüzden ama kızım daha kapılarından geçerken cildirmaya başlıyor kaynanama sesi duyup kapıyı açıyor gel diyo kızım da uçarak gidiyor. Parka gideriz hiç kimse kızımla oynamadığı için ordada uyumsuz oluyoruz parktakiler hep 5-6 yaş civarı.onlar başka oyun oynuyor. Evde LEGO var oynatyorum ama benlede çok kısıtlı oynuyor sklyor ve agresiflesiyor(((
E tamam normal zaten, yarım saat oynaması gayet iyiAldım ne oynaması yarım saat iyi kötü vakit geciriyo birakiyo hepsini
Eğitim setleri car her ay kutuda oyunlar ve malzemeler gönderiyorlar gelişimine göre. Ben oğlum kreşe başlayana kadar hep onlardan aldım. Başka oyuncak almanıza da gerek kalmıyor hem. Sterseniz özelden yazarım adını.Aynı binada kayınvalidem gil de oturuyor. Kayınvalidem gilde ikide torun var 8 ve 14 yaşında erkek çocuğu. Üzüldüğüm ise şu kızım kuzenleri için can atiyo çünkü evde sklyo ama onlar kızımı gordumu ellerinde tablet telefon çocuğumla oynamak istemiyorlar. Ve her gittiğimizde problem çıkıyor. Özellikle 8 yaşında olanı çok seviyor ama isine gelirse 10 dk oynuyor oynamasida erkek çocuğu olduğu için heralde bağırarak hafif vurup kaçarak oynama ... Oraya götürmek istemiyoruz eşimle sırf bu yüzden ama kızım daha kapılarından geçerken cildirmaya başlıyor kaynanama sesi duyup kapıyı açıyor gel diyo kızım da uçarak gidiyor. Parka gideriz hiç kimse kızımla oynamadığı için ordada uyumsuz oluyoruz parktakiler hep 5-6 yaş civarı.onlar başka oyun oynuyor. Evde LEGO var oynatyorum ama benlede çok kısıtlı oynuyor sklyor ve agresiflesiyor(((
Aldım ne oynaması yarım saat iyi kötü vakit geciriyo birakiyo hepsini
Yazar misinizEğitim setleri car her ay kutuda oyunlar ve malzemeler gönderiyorlar gelişimine göre. Ben oğlum kreşe başlayana kadar hep onlardan aldım. Başka oyuncak almanıza da gerek kalmıyor hem. Sterseniz özelden yazarım adını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?