Okadar çok ilgileniyorumkiiiiiiDüzelmeden çocuk yapmayı düşünüyorsunuz.
Cidden aceleniz nedir ?
Kardeşi olunca düzelecek mi sizce ? Daha beter olacak ben söyliyeyim.
Çocuğunuzun bence ihtiyacı olan şey ilgi.
Siz çocuk düşünerek ,bu halde ki bir çocuğun ilgisini bölmeyi düşünüyorsunuz.
Ne denir bilemedim ya.
En kesin çözüm bence bir oyun grubuna / kreşe yollamak.
Ozaman büyümüş olur diye dusundumKardesi olmasi cok guzel olur ama suanki durum yeni kardesi oldugunda dahada beter olur.. kardes yeni dogdugunda surekli aglayan bi bebek sonucta oynayamiyor konusamiyor vs vs. Ha simdi olsa 3-4 yil sonra ekmegini yersin ama.. tabii kaldirabilirsen
Ya cok kucuk olmasida iyi degil simdi hamile kalsan cocugun 3 yasinda olacak.. bence iyi. Benimkilerin arasi 2,5 yas ve cok zor buyuttum buyutuyorum. Fiziksel ve ruhsal yipraniyorsun cok .. ki ben cok planli yaparim islerimi vs. Buna ragmen oyle..zaten kolay oldugunu kim soylediki:)Ozaman büyümüş olur diye dusundum
Yasında ne var ben 40 yaşındayım. Ilk bebegimi 38 yaşında yaptim.Yaşım 34
Benimkilerin arası altı yaş olmasına ragmen bittim tükendimYa cok kucuk olmasida iyi degil simdi hamile kalsan cocugun 3 yasinda olacak.. bence iyi. Benimkilerin arasi 2,5 yas ve cok zor buyuttum buyutuyorum. Fiziksel ve ruhsal yipraniyorsun cok .. ki ben cok planli yaparim islerimi vs. Buna ragmen oyle..zaten kolay oldugunu kim soylediki:)
Kreşlerde pahalıO çoçugun ayni yastaki arkadaslara ihtiyaci var, düzene ihtiyaci var. Yani kres/oyun grubu/ana okulu zamani geldi. Tek basina o evde sürekli ilgilensen bile o çoçuk için yetmiyor. Annesiz bir ortamda oynamasi lazim, kendi yapabildiklerini kesf etmesi lazim. Böyle 4 duvar arasi tabiki hirçin olur.
Kreşlerde pahalı
Ama 6 yascok fazla aslinda yorucu senin acindan..ikiside ayri telden caliyor.. biri okula gidiyor digeri yeni dogmus..biri ergenlige girince digeri okula baslayacak.. frekanslar baska.. ama diger yandan.. buyuk olan sana daha az muhtacBenimkilerin arası altı yaş olmasına ragmen bittim tükendim
Bende iş yok sanırım
Okula gidiyor mu acaba2. 5 yas kızım kimseyle oynayamiyor biraz oynasa direk vuruyo durduk yerde ...7- 8 yaş kuzeni var yakın oturuyoruz ondan öğrendi sanirim erkek... Cildircam gittiğim yerlerde oturamiyorum sürekli çocuklarla kavga dövüş bagris cagris ne zaman düzelir ne zamannnn üstelik ikinci çocuğu düşünüyorum yaşım geç olacak iyice yoksa.
TAmda bu dusunceler olusacagi icin canim, simdi olsam 2. Ona bile zor cesaret ederdim herhalde. Cocugum buyumus okula gidiyor, tam rahatladkm derken tekrar kaka bez uykusuz geceler..nasıl cesaret edebılıyorsunuz benım aklım almıyor
cocugum uslu akıllı bır cocuk olmasına ragmen hış oldum acaba ben mı herseyı fazla ıncelıyor fazla dusunuyorum bır kere gelecek kaygısı maddı manevı sorumluluk cocuk buyuyup torun torba sahıbı oluyor onun sorumlulugu ben ölene kadar anneyım bunun her anlamda sorumlulugu
okula gıdecek o okul bıtecek ergenlıgı unvı sınavı işi evlenmesı cocuk sahıbı olması dert ustune dert buyudukce zorlasıyor
nasıl dogurayım ıkıncıyı
en ıyısı bır tanede kalmakTAmda bu dusunceler olusacagi icin canim, simdi olsam 2. Ona bile zor cesaret ederdim herhalde. Cocugum buyumus okula gidiyor, tam rahatladkm derken tekrar kaka bez uykusuz geceler..
Amin onemlisi o:) biz 4 kardesiz illa bi tane anlastigim cikiyor:))en ıyısı bır tanede kalmaktekrar dogurmam ben bır tane yeter bana
kardesın gereklı oldugunu da dusunmuyorum bır abım var gorusmuyorum ben faydasından cok zararı oldu cunku. bırbırıne dusman bırbırını ölduren kardesler de var yanı oyle buyuk baglar herkesde olusmuyor dıye dusunuyorum.
bırde maddı olarak ıkısıne esıt olabılmek su ekonomık kosulda zor . eger koç veya sabancı soyadım olsaydı kesın dogururdum ama 3-4 tane :)
bırını rahat rahat yasatayım kısarak 2 tane kıt kanaat gecınecegıme dıyorum
bırde vallahı ne yalan soyleyeyım son zamanlarda sapkın sapık manyak haberler benı hepten uzaklastırdı zaten.
bır tane olsun yeter benım ıcın ben cocuk defterını kapattım :) allah ıyı anne baba olacaklara nasıp etsın varsa gelecek hakkım onlara versın benım hakkımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?