- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 789
- 123
- 34
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Ben tam bakabilsem aslında hasta olmasını sorun etmem de annem çok sıkıntı yapıyor . Bir şekilde halletmeye çalışacağım artık çok sağolunenerjisini atamazsa öyle olur.ya dışarı çıkartacaksınız giydirip ya kreşe yazdıracaksınız ya da çoluk çocuk arasına sokacaksınız.çocuk dediğin hasta olur zaten bırakın olsun hem bünyesi sağlamlaşır hem enerjisini atar.
Bugün hava yağmurlu değildi sikica giydirip parka götürdüm otların ağaçların arasında 2 saat oynadı eve girerkenden de uyudu oglum. Eve çıkarken kadının biri çocuğu usutuceksin niye çıkardın diyor. Halbuki bilse soğuk hava değil mikroplar hasta yapar.Sanırım bir tek Türkiye’de var bu olay ‘soğuk havada dışarı çıkarmıyorum hasta olur’ diğer türlü de kafa olarak hem siz hem çocuğunuz hasta oluyor ... önümüz kış , havalar hep soğuk en azından 3 ay . Çıkmayacak mı çocuk hiç dışarı ?
Giydirin sıkıca , çocuk oynasın parkta . Enerjisini atamıyor . Benim köpeğim var , vallahi onu bile her gün parka götürüp koşturmassam hayvan kafayı yiyor , sağa sola saldırıyor ... hava bu hafta güzel burda, ama geçen hafta -4’lerdeydi yine de beğenmediğimiz o Avrupalı kadınlar çocukları giydirmiş sıkı sıkı parkta bahçede oynatıyorlardı . Aralarında bir tane Türk çocuğu göremezsin
Çocuğu hapsetmeyin , önce çocuğunuz sonra sizin sağlığınız için
İkiz hamileyim ve riskli gebelik .O yüzden ben çıkaramıyorum çocuğu . Eşimin işi gereği başka bir ildeyiz Doğum için Ankara’ya geldim . Bayadırda burdayım. Top havuzu olsun play dogh envayi çeşit oyuncaklar hamurlar hersey var. Ama annem yetişemiyor . Dışarı çıkınca da çocuk hastalanacak diye kısa sürede dönüyor . Evet düzenimizde bozuldu . Sayılı zaman çabuk geçer insallah yoksa çok yıprandım
Bugün annem güç bela çocuğu çıkardı :) gezmiş sallanmış kaymıs :)) bugün daha rahat geçti çok şükür . Anne olmak gerçekten çok zor rabbim yardım etsin . 3 çocuklu hayatta bakalım beni neler bekliyor :)))Bugün hava yağmurlu değildi sikica giydirip parka götürdüm otların ağaçların arasında 2 saat oynadı eve girerkenden de uyudu oglum. Eve çıkarken kadının biri çocuğu usutuceksin niye çıkardın diyor. Halbuki bilse soğuk hava değil mikroplar hasta yapar.
Konu sahibi arkadaşım annenizle söyleyin sıkıca giydirsin atki bere, külotlu çorap (ben oğluma giydiriyorum) mont hicbiseycikler olmaz. Hatta iyi bile gelir bagisikligi bile güçlenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?