• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 yaşındaki çocuklarınızın boyu ve kilolarını yazarmısınız

Yas84 üzme kendini, kızın o kadar da zayıf değil..Benim kızımda 17.02.2010 doğumlu 12 kilo...Ben hiç zayıf olduğunu düşünmüyorum bunlar normal kilolar, ileride tombiş olmasından iyidir bence biraz zayıf olması, yeterki sağlıklı olsunlar :)

Boyunu tam ölçtürmüyor kızım ama 2 yaşındayken 90 cm di bu aralar boy da attı sanırım 93-94 falan olmuştur.

haklısın aslındada işte 5 aylık bebişim var oğlan oda iştshsız olmasın diye çok dua ediyorum... yürüyünce veriyo nede olsa diye yediriyorum bol bol ne bulursam... bakalım allah hepimize kolaylık versin.

benim ikuz çocuklarım var 33 aylıklar en son 3 ay önce dr da tartıldık biri 23 digeri 25 boyları eşit 102 cm

benim ikuz çocuklarım var 33 aylıklar en son 3 ay önce dr da tartıldık biri 23 digeri 25 boyları eşit 102 cm

Kilolular biraz boylarına göre sanırım..

İkizlerim var benim de.. Temmuz sonu düzeltilmiş 24 aylık olucaz..İkisi de 90 cm.Kızım 12,5 ,oğlum 13 kg dı 2 hafta kadar önce...

tam 2,5 yaş kontrolümüzdeyken..

2 ay önce yani..

93 cm ve 15 kilo idi kızım.
şimdi kilo vermiştir sanırım, belki boyu da uzamıştır biraz.

Benim oğlum da 2.5 yaşında
100 cm 21 kilogram sizin çocuklar ne durumda konuyu hortlatayım dedim biraz tedirginim

Back
X