- 3 Şubat 2009
- 10.059
- 17.515
- 823
- 44
- Konu Sahibi Scarlet Ohara
-
Zarar vermiyoruz ne bi
insana ne de eşyaya kendimize sağlıklı olan bu bana göre
Neyse benim gibi sende bitter seversin uzatmaya gerek yok ben böyle yapiyorum:)
Ben bi yanlışlık goremedim. Cocuklari biraz dovmek lazim dovmek dedigim de koluna poposuna vurmak tabiki. Aklı yok fikri var şapşalın çünkü şımarık olur. Cocuk oldugunu kendi basina bir birey olamayacagini bilsin.
İnsan gerçekten hayret ediyor
Bak iste dayak yemeyen kendini hemen belli ediyor. Her sacmaladiginda agzina bi tane yapistirsalardi tanimadigin insanlara laf atamazdin edepsiz seni :)
Abartmayın artik siz de sinirinizi cikarcak konu sahibini buldunuz.
Sakinleştirici mi kullansanız acaba?Kizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
Hanımlar,
uyarıyı yineleyeyim mi? Konu sahibesi çocuğuna vurmuş, doğru bir davranış değil, şiddet ne gerekçeyle olursa olsun tasvip edilemez ama vurdu diye de eşinden şiddet görmesini dilemeniz de doğru bir davranış değil, eleştirirsiniz, kızarsınız, sert söylemleriniz olur amenna lakin şiddete tepki şiddet dilemekle çözülmüyor.
gerçekten hiç anneniz terlik fırlatmadı mı size :)
yorumları görünce ben de ciddi ciddi dövmüş zannettim
poposuna koluna vurdum azcık demiş
bu arada kadın zaten pişman ve bunu bi daha yapmak istemiyo
ama şuan resmen linç ediliyo
Yaptığını onaylamıyoruz annenin ama pişman ve üzülmüş eleştirmek ayrı psikolojik şiddet ayrı annenin çocuğuna vurmasıyla kocanın vurmasında dağlar kadar fark var şiddeti onaylayan bi mesj okudum sadece benBelki de firlattigi icin bu kadar tepki veriyoruzdur???
Belki de firlattigi icin bu kadar tepki veriyoruzdur???
Annelik hep vicdan azabıdır tabirinle beni canevimden vurdun :) Ben de 8 aydır anneliğimi tek bir cümleyle özetlemeye çalışıyordum, sayende buldum.Annelik hep vicdan azabıdır. Yemezse azap çekersin uyumasa uykusuz diye azap çekersin. Kızsan ben de insanım ya demezsin yine azap çekersin. Üzülmeyin, ama bir daha da yapmayın. Hepimiz bazen sinirlenebiliyoruz ama sonraki vicdan yükü hepsinden ağır geliyor. O an başka bir şeyi düşünmek veya çocuğu babasına anneannesine vs vermek çözüm olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?