- Konu Sahibi Scarlet Ohara
-
Bu konu acilali üç sene olacakBence biraz abartmışsınız. Sanki çocuğu her gün dövüyor gibi. Bu kadar ağır konuşmaya gerek yok. Kadın vicdan azabı çekmese yakar sigarasını içer kahvesini buraya gelip konu açmazdı.
Ha şimdi ha üç sene bu kadar abartılacak bir konu değil. Sanki işkence etmişsiniz gibi muamele etmiş ona bozuldum.Bu konu acilali üç sene olacak
İnanın psikolojik yardım alacak bir durumum yok.Evet hata yaptım bir daha tekrarlamadim.yemeyen ve uyumayan bir cocugun ne demek oldugunu cok iyi bilirim. sinirleri nasil harap ettigini de. hic bir anne cocuguna vurmak istemez, bunun icin kendini cok zorlar biliyorum ama bazen zayif anlar olabiliyor, bizde insaniz nihayetinde.
cok uzuldum, minicik cocuk kimbilir nasil korktu nasil sasirdi ve cani yandi. anlam veremedi, kiyamam...
siddet cocuga birseyler anlatmak icin sectiginiz bir yol olmasin. sinirlerinize hakim olmayi ogrenin, ogrenemiyorsaniz destek alin.
Kapının önünde ağlayarak uyudu...... Kanseri yenmeye çalışıyorum belki benim çocuğum olmayacak. Ama Allah sana çocuk vermiş ve sen millete gösteremediğin kızgınlığını o savunmasız yavruya gösteriyorsun. Kendini koruyamıyo ve kapının önünde ağlayarak uyuyo. Sen o meleği yatağına bile götürmüyosun. Dilerim Allah'tan o günahsıza yaşattığının on katını yaşarsın. Tavsiye istiyorsan bebeğe vurmak yerine aynanın karşısına geçip kendine yumruklarını salla. Hala sinirliysen al eline jileti bileklerini doğra. Dünya senin gibi insan kılığına girmiş şeytandan kurtulur
Ben o zaman gerçekten çok büyük bir hata yapmışım.Simdi iki kızım var.Hatta küçük olan kızımda çölyak hastalığı çıktı.Onun sağlığı için uğraşıyoruz.Yine de şükür bu günlere.Dedigim gibi hataydı.Bu konu nasıl hortladı bilmiyorum,kapatılmıştı çünkü.Bana yapılan bileklerini jiletle kes yorumuna bakar mısınız?Öğretmenim ve uzuntumden ders anlatmakta güçlük çekiyorum şu an.Hata yapmıştım ama kizlarimi çok seviyorum.Ben onların annesiyimNasıl bir kafa yapısı bu?
2 beğeni için bu saçma sapan beddualar nedir yahu,
Kadın pişman ki buraya konu açmış, kimse çocuğunu annesi kadar düşünmez, insana zorla intihar ettirirsiniz vallahi.
Yazık.
Ben o zaman gerçekten çok büyük bir hata yapmışım.Simdi iki kızım var.Hatta küçük olan kızımda çölyak hastalığı çıktı.Onun sağlığı için uğraşıyoruz.Yine de şükür bu günlere.Dedigim gibi hataydı.Bu konu nasıl hortladı bilmiyorum,kapatılmıştı çünkü.Bana yapılan bileklerini jiletle kes yorumuna bakar mısınız?Öğretmenim ve uzuntumden ders anlatmakta güçlük çekiyorum şu an.Hata yapmıştım ama kizlarimi çok seviyorum.Ben onların annesiyim
Öncelikle geçmiş olsun, Allah sağlık, şifa versin kızınıza.
Kötü yorumların hayatınızı etkilemesine izin vermeyin, valla ben bu tür yorum yapanların düzgün ve sağlıklı psikolojide olduklarını düşünmüyorum. Yoksa bu denli kötü niyetle yazılmış bir yorum olamaz...
Ki böyle bir yorumu zaten hak etmiyorsunuz, üzülmeyin boş yere, canınızı sıkmaya inanın değmez. Dersinize odaklanın..
Çok teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsun, Allah sağlık, şifa versin kızınıza.
Kötü yorumların hayatınızı etkilemesine izin vermeyin, valla ben bu tür yorum yapanların düzgün ve sağlıklı psikolojide olduklarını düşünmüyorum. Yoksa bu denli kötü niyetle yazılmış bir yorum olamaz...
Ki böyle bir yorumu zaten hak etmiyorsunuz, üzülmeyin boş yere, canınızı sıkmaya inanın değmez. Dersinize odaklanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?