2.5 yasindaki kizima vurdum.Cok pismanim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yemeyen ve uyumayan bir cocugun ne demek oldugunu cok iyi bilirim. sinirleri nasil harap ettigini de. hic bir anne cocuguna vurmak istemez, bunun icin kendini cok zorlar biliyorum ama bazen zayif anlar olabiliyor, bizde insaniz nihayetinde.

cok uzuldum, minicik cocuk kimbilir nasil korktu nasil sasirdi ve cani yandi. anlam veremedi, kiyamam...

siddet cocuga birseyler anlatmak icin sectiginiz bir yol olmasin. sinirlerinize hakim olmayi ogrenin, ogrenemiyorsaniz destek alin.

İnanın psikolojik yardım alacak bir durumum yok.Evet hata yaptım bir daha tekrarlamadim.

Oyle abartmislarki konuyu gormeden yorumlari okusam heralde iskenceci bir anne derdim yaptiginiz hata evet ama bu sizi kotu anne yapmiyor zaten uzuldugunuz icin konu acmissiniz umrunuzda olmasa yazmazdiniz bile..sizde kendinizi biliyorsunuzdur zaten kotu anne ilan etmeye calisanlari umursamayin

Nasıl bir kafa yapısı bu?
2 beğeni için bu saçma sapan beddualar nedir yahu,
Kadın pişman ki buraya konu açmış, kimse çocuğunu annesi kadar düşünmez, insana zorla intihar ettirirsiniz vallahi.
Yazık.

Ben o zaman gerçekten çok büyük bir hata yapmışım.Simdi iki kızım var.Hatta küçük olan kızımda çölyak hastalığı çıktı.Onun sağlığı için uğraşıyoruz.Yine de şükür bu günlere.Dedigim gibi hataydı.Bu konu nasıl hortladı bilmiyorum,kapatılmıştı çünkü.Bana yapılan bileklerini jiletle kes yorumuna bakar mısınız?Öğretmenim ve uzuntumden ders anlatmakta güçlük çekiyorum şu an.Hata yapmıştım ama kizlarimi çok seviyorum.Ben onların annesiyim

o stresli dönemlerde anlaşılan ihmal edilmiş biraz. ne yemek ne uyku istıyor. anne istemiş sadece.keşke koynuna alıp uyutsaydın.sarılarak. bazen oluyor öyle ama anlamaz .çünkü kendi anlaşılmak isteniyor.kalkınca sarıl öp kokla. çocuklar asla unutmuyor, ona gore davran.

Öncelikle geçmiş olsun, Allah sağlık, şifa versin kızınıza.

Kötü yorumların hayatınızı etkilemesine izin vermeyin, valla ben bu tür yorum yapanların düzgün ve sağlıklı psikolojide olduklarını düşünmüyorum. Yoksa bu denli kötü niyetle yazılmış bir yorum olamaz...
Ki böyle bir yorumu zaten hak etmiyorsunuz, üzülmeyin boş yere, canınızı sıkmaya inanın değmez. Dersinize odaklanın..

Tes
Çok teşekkür ederim

Böyle durumlarda kızımıza sarılın. Emin olun çok iyi gelecek. Biz kızımla böyle yapıyoruz. Şimdi 5 yaşında hatalı olduğunda bile hemen anne sarilalim mi diyor. İkimiz de rahatlamış oluyoruz

Allah aşkına ne abartmışsınız yaa yok çocuğu elinizden alırım yok siz doğurmayın ne saçma yorumlar kadin işkence mi yaptı siz sanki ananızdan hic dayak yemesiniz terlik dahi atmadı , kadin ne yaşadı acaba ztn pişman bide kac yil geçmiş üstünden hala daha yazıyorsunuz abartmakta üstümüze yok yanlış olmus deyin kapatin ne o çocuk yapma o çocuğu elinizden alırdım yok kendini jiletle

Kendınıze hakım olmaya, çalışın, hemen başka bı odaya gecın mesela, ya da kulaklık alın muzık dinleyin, ıcınızden 10 a kadar sayın,. Sabrettıkce dahada sabırlı olacaksınız, bazen durup kendınızede şaşıracaksınız ben ne kadar sabırlıyım dıye, sabır sabırın mayası gibi. Allah yardımcınız olsun, hem meslek hem cocuk hem aıle hayatında sıkıntılar cok zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…