- Konu Sahibi keskelerveben
Iyi geceler hanimlar .. benim alt katim bostu ev sahibi evini bu sene yaptirdi bu yaz tasindilar gelin görun ki onlar geldikten sonra evde kimildayamaz hale geldik alt komsumun esi saat 10 da yatiyormus ve kizimin sesinden rahatsiz oluyormus kizim oturma odasinda oynuyor yatak odasina hic gitmiyor salliyorum uyuyor oyle goturuyorum yatagina esimde saat 10 da cikiyor isten mecbur uzerini yatak odasinda degistiriyor dun gce komsum geldi yanima esim saat 10 da yatiyor dikkat edin kiziniza diye kizima tuhaf tuhaf bakiyorlar uzuluyorum bende yaramaz evet ama yatak odasi tarafina hic gitmiyor bende bsey diyemedim tamam dedim ben ne yapayim simdi kizlar bugun de esi gordu beni annemde vardi yanimda rahatsizim sizden dedi annemde bebegimz yaramaz biraz ama yatak odasinda oynamiyor oturma odasindan nasil ses geliyor dedi adamda koridordan da ses geliyor dedi annemde o zaman sizin diger oturdugunuz bina nasildi sessizdi heralde cocuk yoktu dedi adamda evet dedi alisirsiniz ama cocuk bu dedi adamda ben alisamam dedi bir dha gelirlerse ne diyeyim ben saygizlik yapmkta istemiyorum gonullerini kirmak ama cocuk bu napayim oturma odasinda da oyun oynayamacak mi ben napayim simdi
çocuk bu kesecek doğrayacak haliniz yok. siz gerekli kısıtlamaları yapmışsınız zaten. bir daha kapınıza gelirlerse kovun gitsin.
benim üst kat komşumun bebeği önce kolikti ondan ağladı sonra sussun die şımarttılar her şeye ağladı ne yapayım adamları mı gırtlaklayım. sadece yatak odasında ses yapmazsanız memnun olurum dedim dinlediler sağolsunlar evin diğer odalarında gürültü gırla ama ne yapalım çocuk bu.
6-7 yaşına gelir hala gürültü yapar tamam kızarsın da 2,5 yaşındaki çocuğunuza kızmak zorunda değilsiniz.
evinize evladınıza laf söyletmeyin bir daha..