- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
Pardon msjnizi arkadsa cvp verirken alintilamisim kusura bakmayinyok artık çocuk bu napacakmışsınız ki elini kolunu mu bağlayacaksınız çocuğun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon msjnizi arkadsa cvp verirken alintilamisim kusura bakmayinyok artık çocuk bu napacakmışsınız ki elini kolunu mu bağlayacaksınız çocuğun
Evet kiraciyim bir de yasca buyukler o yuzden ters kalplerini kiracak birsey soylemek istemiyorumkiracimisiniz bu cekingenlik niye bilmiyorum siz cocugunuzu susturacaginiza alt komsunuz rahatsiz olan yerlerine kulaklik tikasin ozanan duymaz sizde onlardan rahatsizsiniz agizlarinin payini verip susturmadiginiz kabahat
önemli değil :)Pardon msjnizi arkadsa cvp verirken alintilamisim kusura bakmayin
kiraciysaniz parasini verip oturuyosunuz buyuklukte bir yere kadar arkadasim cocuk tabiki olagan disi sesler cikarmak ziplamak kotu bir sey ama olabildigince dikkat ediyomussunuz zaten gerisi cocugunuzda davranis bozuklugu yapar ilerde silik bir cocuk olabilir fazla zorlamayin bence baski gormek cocuklarda hos izler birakmazEvet kiraciyim bir de yasca buyukler o yuzden ters kalplerini kiracak birsey soylemek istemiyorum
Bu soylediklerinizi dikkate alacagm umursamamak en iyisi galiba duymamazliktan gelecegmkiraciysaniz parasini verip oturuyosunuz buyuklukte bir yere kadar arkadasim cocuk tabiki olagan disi sesler cikarmak ziplamak kotu bir sey ama olabildigince dikkat ediyomussunuz zaten gerisi cocugunuzda davranis bozuklugu yapar ilerde silik bir cocuk olabilir fazla zorlamayin bence baski gormek cocuklarda hos izler birakmaz
Bir daha kapima gelirlerse boyle mi desem acaba yanlis olur mu kiÇocuk sesi duymak istemiyorlarsa müstakil Evde yaşayacaklar![]()
Apartmanda yasiyorlarsa katlanacaklar bence söyleyin çünkü siz cekindikce üstünüze gelecekler . Çok şükür 2 hafta önce müstakil eve tasindim apartmandan kurtuldum cocuklarimi rahatlıkla bahçeye cikarabiliyorumBir daha kapima gelirlerse boyle mi desem acaba yanlis olur mu ki
Tam tersi olarak çocuklu bir aile olarak sizde müstakil eve taşınabilirsiniz. En azından kimseyi rahatsız etmezsiniz, çocuğunuz zıplarda koşarda. Sizce nasıl bir cevap?Bir daha kapima gelirlerse boyle mi desem acaba yanlis olur mu ki
Genellikle cizgi film izliyor oyuncaklariyla oynuyor bazen yere atiyor tabiki kosuyor da dewamli degil amaÇocugunuz nasil oynuyo diye sormustum ama sanirim mesajimi gormediniz.
Zipliyo mu,kosuyo mu,elindeki oyuncaklari yere mi vuruyo ,napiyo yani?
bundan iki yıl önce olsa sizi haklı bulurdumTam tersi olarak çocuklu bir aile olarak sizde müstakil eve taşınabilirsiniz. En azından kimseyi rahatsız etmezsiniz, çocuğunuz zıplarda koşarda. Sizce nasıl bir cevap?
Sizin için söylemiyorum kesinlikle ama buradaki tek taraflı üyelere hastayım. Ne olacak taşınsınlarmış madem. Bencillikleri bağırıyor nerden bakarsan bak.
Ben sadece biraz daha anlayisli olsunlar isterdim ben iyi davranip onlar bu sekilde davraninca gercekten cok kirildim sadece bubundan iki yıl önce olsa sizi haklı bulurdum
şimdi taşındığım binada bu kadarda olmaz dedirten komşu tipiyle karşılaşınca konu sahibi haklı diyorum
Evet gece 2 cok gec bir saat ama saat 10 gec bir saat degil ve esimde isten 10 10.5 ta geliyor alt kat komsumuz yatiyor benim esim eve yeni geliyorsaat 10 da uyumuyor mu çocuğunuz? Benim de üst kat komşum var gece 2 de bile kızları çığlık çığlığa bende uyuarmıştım bir kez. çocuk bu deyip geçilemiyor maalesef özellikle belli bir saatten sonra.
Kim haklı sizce diye bir yorumda mı bulundum acaba? Herkese göre değişebilecek bir konu bu. Üst katımızda ki illallah dedirten halıları kaldırıp parkelerde çocuğuna kamyon sürdüren ve daha bir çok şey yaşadığımız komşu ve bu tip komşularda bir zahmet müstakil eve taşınsın. Apartman ortak yaşam alanıdır. Ses yapmak, çocuklarını aman benim bir tanecik yavrum diye poh pohlamakta bir yere kadar.bundan iki yıl önce olsa sizi haklı bulurdum
şimdi taşındığım binada bu kadarda olmaz dedirten komşu tipiyle karşılaşınca konu sahibi haklı diyorum
Evet gece 2 cok gec bir saat ama saat 10 gec bir saat degil ve esimde isten 10 10.5 ta geliyor alt kat komsumuz yatiyor benim esim eve yeni geliyor