• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 yasindaki kizimdan sikayetcilermiş

kiracimisiniz bu cekingenlik niye bilmiyorum siz cocugunuzu susturacaginiza alt komsunuz rahatsiz olan yerlerine kulaklik tikasin ozanan duymaz sizde onlardan rahatsizsiniz agizlarinin payini verip susturmadiginiz kabahat
Evet kiraciyim bir de yasca buyukler o yuzden ters kalplerini kiracak birsey soylemek istemiyorum

Evet kiraciyim bir de yasca buyukler o yuzden ters kalplerini kiracak birsey soylemek istemiyorum
kiraciysaniz parasini verip oturuyosunuz buyuklukte bir yere kadar arkadasim cocuk tabiki olagan disi sesler cikarmak ziplamak kotu bir sey ama olabildigince dikkat ediyomussunuz zaten gerisi cocugunuzda davranis bozuklugu yapar ilerde silik bir cocuk olabilir fazla zorlamayin bence baski gormek cocuklarda hos izler birakmaz

kiraciysaniz parasini verip oturuyosunuz buyuklukte bir yere kadar arkadasim cocuk tabiki olagan disi sesler cikarmak ziplamak kotu bir sey ama olabildigince dikkat ediyomussunuz zaten gerisi cocugunuzda davranis bozuklugu yapar ilerde silik bir cocuk olabilir fazla zorlamayin bence baski gormek cocuklarda hos izler birakmaz
Bu soylediklerinizi dikkate alacagm umursamamak en iyisi galiba duymamazliktan gelecegm

suan evimin icinde komsulari rahatsiz edecek bir cocuk sesi duymak icin kosusunu izlemek patirtisini duymak icin hayata baslama heyecanini izlemek icin herseyden vazgecebilirim hic birsey ve hic bir kimsenin kalbi ondan varligindan daha degerli olmasin

Çocugunuz nasil oynuyo diye sormustum ama sanirim mesajimi gormediniz.

Zipliyo mu,kosuyo mu,elindeki oyuncaklari yere mi vuruyo ,napiyo yani?

Sizin kızınız yaşlarında alt kat komsumuzun kizi var. O salonda oynuyor, oynamak derken ziplamak koşmak gibi ama evin her yerinden sesi duyuluyor. Duyulmaması imkansız zaten sesler duvarlardan, zeminden gümbürtü şeklinde. Bir de alt katimizda oturuyorlar. Belki sizin de kızını zipliyorsa koşuyorsa sesiniz gidiyordur. Hangi odada kosarsa koşsun duvarlardan dolayı ses geçiyor. Akşam saati kosmamasini saglarsaniz daha huzurlu olursunuz.

Bir daha kapima gelirlerse boyle mi desem acaba yanlis olur mu ki
Apartmanda yasiyorlarsa katlanacaklar bence söyleyin çünkü siz cekindikce üstünüze gelecekler . Çok şükür 2 hafta önce müstakil eve tasindim apartmandan kurtuldum cocuklarimi rahatlıkla bahçeye cikarabiliyorum :KK54: baktiniz hala problem taşının çocuğunuzu kisitlamaktansa

Bir daha kapima gelirlerse boyle mi desem acaba yanlis olur mu ki
Tam tersi olarak çocuklu bir aile olarak sizde müstakil eve taşınabilirsiniz. En azından kimseyi rahatsız etmezsiniz, çocuğunuz zıplarda koşarda. Sizce nasıl bir cevap?
Sizin için söylemiyorum kesinlikle ama buradaki tek taraflı üyelere hastayım. Ne olacak taşınsınlarmış madem. Bencillikleri bağırıyor nerden bakarsan bak.

Benimde üç yaşında bir kızım var.gecenin bi yarısı sabahın bi körğ bisiklet binmek iaterdi top koşturmak vs vsvs.evler fena ses geciriyor.alt komşum şikayet etmediği halde belli saatlerde ses yaptırmamdım halada aynı düzen bi tek aglama krizleri hariç onada yapacan birşey yoktu.gece ondan sonra koşmaması gerektiğini altta dede uyudugunu defalarca söyledim .o top sesi varya altta oturanın kafasına güö güm vuruyor.ister salonda ister mutfakta oynasın eger oyuncakları yere atarak oynuyorsa ve koşuyorsa gece ondan sonra ikinci çıcugum yolda olmasına ragmen benim bile kafam almıyor.evler kagıt gibi zaten.belki ters gelecek ama çocugumuzda olsa başkasını gece ondan sonra yada sabahın köründe raharsız etmeye hakkı yok.bizim çocugumuz çok agladu geceler boyu uyandırdık üst ve alt komşuyu ama ona laf eden olmadı.ama eminim sabah sekızde evde bisiklet sürdürüp koşsa vs şikayet gelurdı.sabahın köründe başedemeyip çok sokağa çıkarmışımdır.evet çalışmıyorum bi şekilde sürünsemde çocugumu parka vs enerjisini atsın diye yuruyuse çıkarıyorum inanın benim içinde çok zor evdi ymkti uykusu çoçuktü pilim bitiyor.ama yapmak zorundayım kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapmam.

Tam tersi olarak çocuklu bir aile olarak sizde müstakil eve taşınabilirsiniz. En azından kimseyi rahatsız etmezsiniz, çocuğunuz zıplarda koşarda. Sizce nasıl bir cevap?
Sizin için söylemiyorum kesinlikle ama buradaki tek taraflı üyelere hastayım. Ne olacak taşınsınlarmış madem. Bencillikleri bağırıyor nerden bakarsan bak.
bundan iki yıl önce olsa sizi haklı bulurdum
şimdi taşındığım binada bu kadarda olmaz dedirten komşu tipiyle karşılaşınca konu sahibi haklı diyorum

saat 10 da uyumuyor mu çocuğunuz? Benim de üst kat komşum var gece 2 de bile kızları çığlık çığlığa bende uyuarmıştım bir kez. çocuk bu deyip geçilemiyor maalesef özellikle belli bir saatten sonra.

saat 10 da uyumuyor mu çocuğunuz? Benim de üst kat komşum var gece 2 de bile kızları çığlık çığlığa bende uyuarmıştım bir kez. çocuk bu deyip geçilemiyor maalesef özellikle belli bir saatten sonra.
Evet gece 2 cok gec bir saat ama saat 10 gec bir saat degil ve esimde isten 10 10.5 ta geliyor alt kat komsumuz yatiyor benim esim eve yeni geliyor

bundan iki yıl önce olsa sizi haklı bulurdum
şimdi taşındığım binada bu kadarda olmaz dedirten komşu tipiyle karşılaşınca konu sahibi haklı diyorum
Kim haklı sizce diye bir yorumda mı bulundum acaba? Herkese göre değişebilecek bir konu bu. Üst katımızda ki illallah dedirten halıları kaldırıp parkelerde çocuğuna kamyon sürdüren ve daha bir çok şey yaşadığımız komşu ve bu tip komşularda bir zahmet müstakil eve taşınsın. Apartman ortak yaşam alanıdır. Ses yapmak, çocuklarını aman benim bir tanecik yavrum diye poh pohlamakta bir yere kadar.

Evet gece 2 cok gec bir saat ama saat 10 gec bir saat degil ve esimde isten 10 10.5 ta geliyor alt kat komsumuz yatiyor benim esim eve yeni geliyor

İyi de eşinizle ilgili değil ki konu. Kızınız. Kızınız çok geç uyuyor demektir ki en başta bu onun için çok sağlıksız. Ve gün içinde enerji atamıyor demek ki. biz çocukkem eve girdiğimizde bayılır kalırdık. Parka çıkarın gündüzden. koşsun oynasın. enerjisini atsın siz de rahat edersiniz onun içinde iyi olur. Çünkü saat 10 o yaşta çocuk için geç bir saat.

Back
X