2,5 yaşındaki kızımla aynı giyinmek istiyorum.

pericem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
22
1
86
44
Tekirdağ
merhaba hanımlar,
ben 2,5 yaşındaki kızımla aynı giyinmek istiyorum. bunun içinde fiyatı uygun nerelerde bulabilirim. internetten de olabilir. yardımcı olursanız çok sevinirim. en son geçtiğimiz hafta anneler günü nedeniyle LCW da bulabildim. ama ben daha başka istiyorum. şimdiden teşekkürler.

benim arkadaşlarım özel olarak yaptırmışlar çok tatlı olmuşlardı ama maliyetini hiç bilmiyorum CADIARZU

evet gecen gun bende lcw da kız cocukları ve annelerı ıcın çiçekli elbise görmüştüm :)

kot gıyıp uzerıne aynı ren body ve aynı tokaları takabılırısnız, hem ucuz olur hem bı suru altarnetıfınız olur

Sürekli mi böyle giyinmek istiyorsunuz yoksa özel bir gün için mi? Hani bunun çocuk psikolojisinde olumlu bir geridönüşü varsa bilemem? Gerçekten.. Benim bildiğim kadarıyla çocuğun yaşıtları, arkadaşları hep olacak.. onun bir anneye ihtiyacı var... Bence bir uzmana danışın bu yaptığınız doğru olmayabilir.. :olmaz: Bu konuda kitaplar okuyun...tamam ikiniz aynı şeyleri giyince çok sevimli duruyorsunuzdur ancak herzaman olur mu? Bence 2,5 yaşındaki kız bile sıkılır. Çocuk rolü ona ait, siz anne rolündesiniz.. Burada pedegog bir arkadaş bulursanız danışmanızı tavsiye ederim. Bunları yazmam sizi üzmek için değil kesinlikle, iyi birşey yapıyorum sanarak çocuğunuza dolayısıyla da kendinize zarar vermenizi istemem... Sevgiler...

Sürekli mi böyle giyinmek istiyorsunuz yoksa özel bir gün için mi? Hani bunun çocuk psikolojisinde olumlu bir geridönüşü varsa bilemem? Gerçekten.. Benim bildiğim kadarıyla çocuğun yaşıtları, arkadaşları hep olacak.. onun bir anneye ihtiyacı var... Bence bir uzmana danışın bu yaptığınız doğru olmayabilir.. :olmaz: Bu konuda kitaplar okuyun...tamam ikiniz aynı şeyleri giyince çok sevimli duruyorsunuzdur ancak herzaman olur mu? Bence 2,5 yaşındaki kız bile sıkılır. Çocuk rolü ona ait, siz anne rolündesiniz.. Burada pedegog bir arkadaş bulursanız danışmanızı tavsiye ederim. Bunları yazmam sizi üzmek için değil kesinlikle, iyi birşey yapıyorum sanarak çocuğunuza dolayısıyla da kendinize zarar vermenizi istemem... Sevgiler...

gulba,
çok güzel bir noktaya değindin aslında. haşaaa. üzülmek ne kelime memnun oldum bile. yalnız ben her zaman değil tabi ki. çünkü her zaman zaten mümkün de olmaz. benim istediğim şu elbiseler çok hoşuma gidiyor. hani özel durumlarda. mesela düğünlerde, partilerde, ne bileyim onunla özel olmak istediğim bir zamanda. yoksa her gün dışarı çıkmak için ona göre kıyafet almam gerekir :)))

gulba,
çok güzel bir noktaya değindin aslında. haşaaa. üzülmek ne kelime memnun oldum bile. yalnız ben her zaman değil tabi ki. çünkü her zaman zaten mümkün de olmaz. benim istediğim şu elbiseler çok hoşuma gidiyor. hani özel durumlarda. mesela düğünlerde, partilerde, ne bileyim onunla özel olmak istediğim bir zamanda. yoksa her gün dışarı çıkmak için ona göre kıyafet almam gerekir :)))

Anladım, bu mantıklı tabi ben de biran panik oldum nedense :kedi:
kaydirigubbakcemile3

walla ben çocuğumla çocuk olmayı yeğlerim. nasılsa büyüyünce kadınsı giyinecek zaten :)))

tam benim hayalim boshayallersmile
düşünsene belki de o da kadın olunca kızıyla aynı giyinmek ister kaydirigubbakcemile3
her zaman aynı kıyafetleri bulmak zor tabi ki bi arkadaşın dediği gibi sakıncalı da, ama aynı renkleri giymek bile çok hoş boshayallersmile

çok güzel oluyo gerçekten ben erkeklerede oğlanlarıyla aynı giyinince çok yakıştırıyorum bi defa görmüştüm öyle bebeğin badisinde süper bebek yazıo annenin tshirtünde de süper annekaydirigubbakcemile3

lcwda var anne kız reyonu die orada bulabilirisniz çok güzel oluyolar:ecrin_bebek:

oradan aldık zaten. çok da çeşitli gelmedi bana. ama şimdi o reyonu kaldırdılar. anneler gününe özeldi yani.:))

Canım eğer yeteneğin varsa veya etrafında hamarat biri varsa ucuz kumaşlar alıp elbise, eteke vs. diktirtebilirsin.
Ben ilk yaşgünü için bu tarz düşünmüştüm ve yanı kumaştan elbise diktirmiştim.

ben de kızımla kına ve düğünlerde aynı renkte elbiseler diktiriyorum cok hoş oluyor.. ama aynı değil sadece aynı renk hatta tonları farklı.. kumas model farklı ama ikimizde arkadan kurdaleli yeşil yada pembe elbise giyiyoruz mesela bir terziye gidip diktirebilirsin..

Back
X