2.5 yasindaki oglum hic birsey anlamiyor

Benimki 2 yaşında.
Ama artık hemen hemen her kelimeyi biliyor cümle içinde kullanıyor.
Anlatamadığı veya anlamadığı çok komplike olan cümleler sadece.
İster istemez kıyaslayınca evet bazı şeyler geri gibi gelebilir ancak bu ne benim çocugunun zeki ne de sizin çocugunuzun gelişim geriliği olduğunu gösterir.
Doktor normal dediyse , korkmanızı gerektircek bir durum yok.
Çocuk gelişimleri farklılık gösterebilir.
İlerde açığı fazlasıyla kapatacaktır.
İçinize sinmediyse başka bir doktor görüşü alabilirsiniz.

geniz eti olayını mutlaka dikkate al canım. oğlumunda vardı çocuk doktorları geniz akıntısı diyip gönderiyordu. kbb götürdüm geniz eti varmış ve kulağında da iltihap olmuş. bu iltihaba geniz eti sebep oluyormuş yani antibiyotikle temizlense bile tekrar oluşuyor bu da etkiliyor. hatta doktor duyarken bazen tam duymaz sizi dediğinde çok şaşırmıştım. çünkü bazen gel dediğimde tepki vermiyordu. bir aydır ilaç tedavisi yapıldı ama bu cuma büyük ihtimal ameliyat günü vericem dedi
bizimde oyle goturucem mutlaka

Benimki 2 yaşında.
Ama artık hemen hemen her kelimeyi biliyor cümle içinde kullanıyor.
Anlatamadığı veya anlamadığı çok komplike olan cümleler sadece.
İster istemez kıyaslayınca evet bazı şeyler geri gibi gelebilir ancak bu ne benim çocugunun zeki ne de sizin çocugunuzun gelişim geriliği olduğunu gösterir.
Doktor normal dediyse , korkmanızı gerektircek bir durum yok.
Çocuk gelişimleri farklılık gösterebilir.
İlerde açığı fazlasıyla kapatacaktır.
İçinize sinmediyse başka bir doktor görüşü alabilirsiniz.
baska bir doktorada goturucem icim hic rahat degil hic yasitlari gibi degil

evet bi odadan reklam sesi duysa kosarak gidiyor
Tahmin etmistim konusmamasinin sebebi reklam klip izlemek televizyoonu kapatin bide mümkün oldugu kadar çoluk çocukla çok vakit geçirsin çünkü birbirlerini daha çok taklit ediyorlar 2ayda açilir 1yila kafa ütülemeye baslar.Ama izlemeye devam ederse durum psikolojik sorunlara yol açabilir.

Tahmin etmistim konusmamasinin sebebi reklam klip izlemek televizyoonu kapatin bide mümkün oldugu kadar çoluk çocukla çok vakit geçirsin çünkü birbirlerini daha çok taklit ediyorlar 2ayda açilir 1yila kafa ütülemeye baslar.Ama izlemeye devam ederse durum psikolojik sorunlara yol açabilir.
oyun grubuna gidicez umarim iyi gelir o kafa ütüledigi gunleri goruruz

Aynı belirtiler benim kizim da da vardı ve orta düzey işitme problemi cıktı. Geniz eti orta kulak iltihabı yapmış ve orda problem oluşmuştu. Şimdi cihaz kullanıyor. Mutlaka kbb doktoruna götürün.

Aynı belirtiler benim kizim da da vardı ve orta düzey işitme problemi cıktı. Geniz eti orta kulak iltihabı yapmış ve orda problem oluşmuştu. Şimdi cihaz kullanıyor. Mutlaka kbb doktoruna götürün.
yeni gordum mesajinizi. birsey dedigibiz sanki hic duymuyormus gibi tepkisiz miydi birsey soruyorum anlamiyor gibi

merhaba iki bucuk yasinda oglum var dediklerimizi anlamiyor komut almiyor konusmuyor. tuvaletini soyluyor baba dede teyze ananne dayi abla abi bide bizim isimlerimiz disinda dedikleri anlasilmiyor. benim aklima takilan komut almayip bizi anlamamasi. baba nerde bunu al ver gibi hic bisey yapmiyor yapsada cok nadir. goz temasi isme bakma var. ne yapmam gerekir lutfen yardim edin
Ohoo sen . Kuzenım 7 yaşında ve o da işine gelmediği zaman komut almıyor. Bence tembellikle ılgili

Back
X