- 7 Aralık 2014
- 274
- 102
- 123
_amin inşallahbizlerede dua edin ALLAH hepimize sağlıklı huzurlu evlatlarımızla hayırlı ömürler versin..........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
_amin inşallahbizlerede dua edin ALLAH hepimize sağlıklı huzurlu evlatlarımızla hayırlı ömürler versin..........
Canım kürleri denemeye korkuyorum.bi yere iyi gelirken bi yerin ayarını bozuyor.soğan kürünü yapmayı düşündüm ama kan şekerini düşürüyormuş.benimde kan şekeri düşme sorunum var.cesaret edemedim.keçi boynuzu pekmezi içirdim her gün eşime.bende içtim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.dua et banada canımişallah olmassın canım Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun tez zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin .Ya ben bu ay soğan kürünü uyguladım detim bitti 2.gün başladım 10 gün içtim eşimede keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içirdim hiçbir sorun yoktu ama dedim vesile olsun bunlar sizde deneyişn birde ben adetimin bittiğinden 5 . gün eşimle tek birliktelikte hamile kaldım hem bu kürlerin hemde eşimin 4 günlük perhizi sonucu birliktelik yaşadım öyle ayağımı falanda dikmedim yan dönüp yattım sadece sabah duşumu aldım 2,5 yıl uğraşmıştım olunca dedim herkese anlatacağım birde böyle dene canım
İşallah canım ama benim şekerimi falan düşürmedi hem bende dedimki ne olacak bisürü ilaç içtim kimyasal şeyler bu en azından doğada varolan bişey diye düşündüm yinede sen bilirsin benim canıma tak etmişti artık zaten bu ayda olmassa doktora aşılama için gidecektikCanım kürleri denemeye korkuyorum.bi yere iyi gelirken bi yerin ayarını bozuyor.soğan kürünü yapmayı düşündüm ama kan şekerini düşürüyormuş.benimde kan şekeri düşme sorunum var.cesaret edemedim.keçi boynuzu pekmezi içirdim her gün eşime.bende içtim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.dua et banada canım
Sağlıcakla kucağına al inşallah miniğini çok güzel bir duygumrb arkadaşlar ben de yeni üyeyim ve yeni hamileyim Allah herkese bu guzel duyguyu tattırsın
amin canım benim... İNŞAALLAH bende bu ay regl olmamda haaaaaaaaaaaaamileyiiiiiiiiiim diye haykırırım buradanmrb arkadaşlar ben de yeni üyeyim ve yeni hamileyim Allah herkese bu guzel duyguyu tattırsın
Mrb kızlar bir dünya kadın var bu siteye üye olmadan takip eden okuyan kendine pay çıkarmaya çalışan.. Onun için umut olsun diye yazmak istedim nasıl hamile kaldığımı....
2012 yılının temmuz ayında bıraktık korunmayı olmadı tabi olucağınıda beklemiyordum hemen ama bu kadar da bekleyeceğimi hiç düşünmemiştim çokta uzatmakta istemiyorum hastalıklar vs ler derken çok şükür hamileyim nasıl mı hiç te öyle boş vererek olmadı vallah her zamanki çokça taktım neden neden neden diye fakat bir değişiklik yaptım çok ama çok dua ettim çok kuran okudum bal tarçın çörek otu yapmıştım bu ay fazlada yemedim öyle 5 gün gece 1 tatlı kaşığı sadece benim yumurtlama ile sıkıntım yoktu nasılsa kist yapmasın diye...
1 haftadır lekeleniyordum aklıma dahi gelmedi bebiş sonra acaba dedim ve evet meleğim bana sürpriz yaptı ve inş. sıkı sıkı da tutunur annesine bırakıp gitmez beni....
çok sağol inş.sizin de ikinci bebek nazlı çıkmış, ben de ikinci için iki yıl bekledim. ben de hamile kaldığım ay çörek otu kürü kullanmıştım ve sizin gibi kist yapmasın diye bir tatlı kaşığı yemiştim
İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağına alırsınız.
çok sağol inş.
halimemisiniz şimdi yoksa doğdumu ?
ooo maş. kocaman olmuş bile Allah bağışlasın evlatlarınızı cümlesininde...onbeş gün sonra bir yaşına girecek oğlum
inş. güzel olur :) ama ben inanıyorum bitkisel kürlere ve kesinlikle duanın gücüne rabbim meleğini göndermiştir inş.bende beklemedeyim bakalım ne olacak.
amin hepimizin çocuklarını Allahım korusun sizin de oğlunuz var galiba. hamile olduğunuzu söylediniz mi?ooo maş. kocaman olmuş bile Allah bağışlasın evlatlarınızı cümlesininde...
evet benimde oğlum var 7 yaşında evet hatta keseyi bile gördü adınıda leblebi koydu :)amin hepimizin çocuklarını Allahım korusun sizin de oğlunuz var galiba. hamile olduğunuzu söylediniz mi?
büyük de erkek, dokuz yaşında. ben de kalp atışını öğrendiğim gün söylemiştim. çok mutlu olmuştu. kardeşine hamileyken meyve isimleri takardı. şimdi çilek kadar, armut kadar vs. genelde benimle kontrole gelirdi; "kardeşimi göreceğim" derdi. ilk ismini oğlum koydu. şimdi de kardeşini çok seviyor artık oyun da oynayabiliyorlar. kardeşi de onu çok seviyor, görünce hemen gülmeye başlıyor.evet benimde oğlum var 7 yaşında evet hatta keseyi bile gördü adınıda leblebi koydu :)
sizinki nasıl tepki verdi ilk kızmı erkekmi ?
rabbim hiç bozmasın inş. çok güzel duygular bunlar....büyük de erkek, dokuz yaşında. ben de kalp atışını öğrendiğim gün söylemiştim. çok mutlu olmuştu. kardeşine hamileyken meyve isimleri takardı. şimdi çilek kadar, armut kadar vs. genelde benimle kontrole gelirdi; "kardeşimi göreceğim" derdi. ilk ismini oğlum koydu. şimdi de kardeşini çok seviyor artık oyun da oynayabiliyorlar. kardeşi de onu çok seviyor, görünce hemen gülmeye başlıyor.
amin gerçekten dört kişilik bir aile olmak çok güzel. çalıştığım için yorucu, zaman zaman kendini ihmal ediyorum ama inanılmaz güzel birşey. Özellikle oğlumun kardeşi olduğu için mutlu olduğunu görmek daha da mutlu ediyor. inşallah siz de mutlu dört kişilik bir aile olursunuzrabbim hiç bozmasın inş. çok güzel duygular bunlar....
hayırlı olsun canım bende 2 senede kalabildimMrb kızlar bir dünya kadın var bu siteye üye olmadan takip eden okuyan kendine pay çıkarmaya çalışan.. Onun için umut olsun diye yazmak istedim nasıl hamile kaldığımı....
2012 yılının temmuz ayında bıraktık korunmayı olmadı tabi olucağınıda beklemiyordum hemen ama bu kadar da bekleyeceğimi hiç düşünmemiştim çokta uzatmakta istemiyorum hastalıklar vs ler derken çok şükür hamileyim nasıl mı hiç te öyle boş vererek olmadı vallah her zamanki çokça taktım neden neden neden diye fakat bir değişiklik yaptım çok ama çok dua ettim çok kuran okudum bal tarçın çörek otu yapmıştım bu ay fazlada yemedim öyle 5 gün gece 1 tatlı kaşığı sadece benim yumurtlama ile sıkıntım yoktu nasılsa kist yapmasın diye...
1 haftadır lekeleniyordum aklıma dahi gelmedi bebiş sonra acaba dedim ve evet meleğim bana sürpriz yaptı ve inş. sıkı sıkı da tutunur annesine bırakıp gitmez beni....
tşkler bi sorun varmıydı sizde yoksa sebepsiz miydi benm gibi ?hayırlı olsun canım bende 2 senede kalabildim