• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 Yillik iliski

• Konu Sahibi Konu Sahibi ekoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyseki kurtulmussun bu tur erkekler seytana papucu ters bile giydirirler yani cunku o kadar iki yuzlu insanlar ki sinir bozucu gercekten :sopa:

Belki de ailesi seni hiç bilmiyordu.
Kurtulmuşsun.
Kültür farkı önemli kendine gore birini bul.
Onu unuttugunda ortaya çıkacak ayrıca :) klasik tavırdır hazır ol.
Herkes ailesinden aldığını kor ortaya.Demek ki öğrendiği şey sıkışınca kaç'tır.
Evet bana iyi ders oldu bundan sonra kriterlerim daha sert olacak. Sizde bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah

neyseki kurtulmussun bu tur erkekler seytana papucu ters bile giydirirler yani cunku o kadar iki yuzlu insanlar ki sinir bozucu gercekten :sopa:
ahh benimde kizdigim bu iste bana acik olmamasi, artik kalbinin gununu gorsun diyorum iyi veyahut kotu

Çok tanıdık geldi.
Beni de yalvara yakara sevgililige ikna eden sevgilim ailesine bir turlu kabuk ettirmeyince "ailemle senin aranda kalmaktan bıktım artık, evlensek de mutlu olamayız" diyip beni bıraktı. Ben de ailemi ikna etmiştim ama o edemedi.

Diyeceğim şu ki, doğulu erkekler ailesini silip sevdiğinin yanında duramiyor. Ne kadar çok seviyorsa sevsin, ana kuzusu oluyorlsr özellikle de o kultur ile buyumuslerse
yani büyükşehire gelip orf adetleri bırakmış olanları tenzih ediyorum. Ama hala eski adetlere gore davranan büyük ailelerde, aile büyükleri ne derse herkes onu kabul eder yanlış da olsa .
Bence sevgilin de seni hala seviyordur ama ailesi istemiyorsa seni seçmez. Aşkından ölse de acısını gömer susar.

Çok tanıdık geldi.
Beni de yalvara yakara sevgililige ikna eden sevgilim ailesine bir turlu kabuk ettirmeyince "ailemle senin aranda kalmaktan bıktım artık, evlensek de mutlu olamayız" diyip beni bıraktı. Ben de ailemi ikna etmiştim ama o edemedi.

Diyeceğim şu ki, doğulu erkekler ailesini silip sevdiğinin yanında duramiyor. Ne kadar çok seviyorsa sevsin, ana kuzusu oluyorlsr özellikle de o kultur ile buyumuslerse
yani büyükşehire gelip orf adetleri bırakmış olanları tenzih ediyorum. Ama hala eski adetlere gore davranan büyük ailelerde, aile büyükleri ne derse herkes onu kabul eder yanlış da olsa .
Bence sevgilin de seni hala seviyordur ama ailesi istemiyorsa seni seçmez. Aşkından ölse de acısını gömer susar.
banada ayni cumleyi kurdu nasil icime oturdu anlatamam. evet ailesi tamda oyle anlattiginiz gibiydi.

banada ayni cumleyi kurdu nasil icime oturdu anlatamam. evet ailesi tamda oyle anlattiginiz gibiydi.
sen de o aileyle yapamazdin aslında sana iyilik yaptı belki de
Üzülme her şey geçiyor... Bu da geçecek inşallah

Anlayamadim arkadaslar kendisinin 8 yil emek verdigi caba gosterdigi iliskiyi nasil bu sekilde bitirebildi. Ayrilabilir tamam ama her yerden engellemek bir aciklama yapmamak 1.5 ay oldu. Ben dustugum durumu kabuullenemiyorum gururum kirildi. Sizce bana bunu neden yapmistir? Psikologa gitmeye karar verdim zaten atlatamiyorum arkadaslar.
cok kotu bir durum ya..
Allah yardimcin olsun ..
maalesef bazi erkekler boyle ruhsuz dusuncesiz oluyorlar..
onlar aninda engeller adami..
sen ne dusunursun naparsin umurlarinda olmaz..sen anca uzuldugunle kalirsin..
ama bende sasirdim.belkide ailesi baaki yapti oda dayanamadi engelledi seni..
baska turlu dusunemiyorum..

Aylarca peşinden koşmuş elde etmek için kendini sevdirmek için herşeyi yapmış kendine deli gibi aşık edip 2 yılın üstüne nisanlanip terketmiş bir erkeğin enkazı olarak yazıyorum sana. hiç üzülme sahiden değmez. Benim pesimden çok koştu sevildiğini anladığında değişti tavırları zamanla aile şu bu derken bıraktı gitti. kolay vazgeçen erkek uzak durulması gereken erkektir. çünkü ne duygularının ne de yaşadıklarının sorumluluğunu alabiliyordur. sukret ve yoluna bak

kalbinin gununu gorsun ne diyeyim :110:
2.5 yil dile kolay ya..
az da degil ki 2.5 hiç mi yorulmadi usanmadi seni gelip gordu faln filan..
ne bileyim 2.5 yil geldi gitti..
sonra bir dakkada engelledi..
aklim almiyor ya..:işsiz:

Aylarca peşinden koşmuş elde etmek için kendini sevdirmek için herşeyi yapmış kendine deli gibi aşık edip 2 yılın üstüne nisanlanip terketmiş bir erkeğin enkazı olarak yazıyorum sana. hiç üzülme sahiden değmez. Benim pesimden çok koştu sevildiğini anladığında değişti tavırları zamanla aile şu bu derken bıraktı gitti. kolay vazgeçen erkek uzak durulması gereken erkektir. çünkü ne duygularının ne de yaşadıklarının sorumluluğunu alabiliyordur. sukret ve yoluna bak
hic mi kendilerini dusunmuyorlar peki? neden elde edene kadar

hic mi kendilerini dusunmuyorlar peki? neden elde edene kadar
Bilmem. . karakter zaafiyeti olabilir. bir de bunun ilerisinde hiç vakit kaybetmeden yeni arayışlara girip midenizi bulandirmak için herşeyi yapıyorlar. Muhtemelen sizin pesinizde koşarken de birseylerden şikayet ediyordur . size onun minnettarlığını duyuruyordur . Sahiden sukredip devam edin yolunuza derim ben size. Allah yardımcınız olsun

Ah bunu anlasam zaten sehir disindan geliyordu her bulusmayada, yazik istemiyorsan ne ugrasiyorsun
demi erkeklere cok dikkatli davranmak lazim ya..
oyunculukta duygulari kullanip yiz ustu birakmakta ustlerine yok bence..

Bilmem. . karakter zaafiyeti olabilir. bir de bunun ilerisinde hiç vakit kaybetmeden yeni arayışlara girip midenizi bulandirmak için herşeyi yapıyorlar. Muhtemelen sizin pesinizde koşarken de birseylerden şikayet ediyordur . size onun minnettarlığını duyuruyordur . Sahiden sukredip devam edin yolunuza derim ben size. Allah yardımcınız olsun
amin, oyle yapacagim bende

Ailesinin istemediği kişi ile evlenince mutlu olamayacağını yeni anlamış.. yaşı da sizinle aynı ise normal.. Ama bu şekilde ayrılması tek kelime ile kabalik.. gerçek yüzler ayrılırken ortaya çıkıyor maalesef.. neden demeyi bırakınca iyi olacaksınız.. neden? Çünkü 2.5 yıl sonra heryerden engelleyip kacabilecek biri imiş.. adını koymadan bitmiş hayırlısı olmuş..

Ailesinin istemediği kişi ile evlenince mutlu olamayacağını yeni anlamış.. yaşı da sizinle aynı ise normal.. Ama bu şekilde ayrılması tek kelime ile kabalik.. gerçek yüzler ayrılırken ortaya çıkıyor maalesef.. neden demeyi bırakınca iyi olacaksınız.. neden? Çünkü 2.5 yıl sonra heryerden engelleyip kacabilecek biri imiş.. adını koymadan bitmiş hayırlısı olmuş..
evet evet cok haklisiniz, artik oyle bakiyorum bende

Back
X